- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.421
bide böyle deniyelim bakalım belki işe yararsaol cnm
haklısın cnm buna bile alınma potansiyeline sahip şu an
Bence yarar canım söyleyeceğini söyleyip inanmıyorsa geri çekilmek iyi taktik
ben yemek yemeye gidiyorum çok acıktım
ramazan da geliyorrrbizimkiler oruç tutarsa çarşı izinlerinde napıcak acaba , yemeden içmeden yazın sıcağında çarşı gezilir mi ya napılır ki yazık:26:
o da olur canım ama bütün gün kapalı ortamda bunalıma girer. ben de istemem öyle bütün gün.nette olur cnm bütün gün konuşursunuz ne güzel :)
gelmiyolarr gelsinlerr353 Kızlaarııııııı gelin artıııkkkkkkkk:81:
o da olur canım ama bütün gün kapalı ortamda bunalıma girer. ben de istemem öyle bütün gün.çıksın dolaşsın ki psikolojisi düzelsin biraz bakalım nooolcak
kizlar asker sayisi azmi ki 353.dönemlerden kimsecikler yok :105:
evet işte o da var. olmazsa biraz hava alır dolaşır sonra internet kafeye gider. 9 a doğru iftar oluyo sonra 10buçukgibi yatıyorlar. nasıl yapacaklar acaba oruç tutanlar. iftarı yapıp hemen yatacaklar mı:44: bi kolaylık sağlarlar mı orada komutanlar.. bilemedim:26:benm ki yemek yemenin dışında dışarda dolaşmıyor bütün çarşı izninde birlikteyiz :) oruçluyken de dolaşması zor olur ki cnm havalar sıcak üstüne günler uzun aç olucak en iyisi bi yerde oturması otururkende seni görüp moreli düzelir bence :)
evet işte o da var. olmazsa biraz hava alır dolaşır sonra internet kafeye gider. 9 a doğru iftar oluyo sonra 10buçukgibi yatıyorlar. nasıl yapacaklar acaba oruç tutanlar. iftarı yapıp hemen yatacaklar mı:44: bi kolaylık sağlarlar mı orada komutanlar.. bilemedim:26:
inşallah canınmbulunduğu yere göre değişiyor galiba cnm nişanlımın yat saati 9.30 oruç içinde kolaylık sağlanıyormuş öyle konuşmuştuk... ramazanda herşey belli olur cnm onlar yaşayacaklar bizde göreceğiz inş. sorunsuz atlatırlar bu dönemi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?