351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

artık sayfalarımızın ara satırlarına yazan 353. hatunlarını istiyorum tıpkı bizim 349ların sayfalarında gezindiğimiz gibi

ramazan da geliyorrr bizimkiler oruç tutarsa çarşı izinlerinde napıcak acaba , yemeden içmeden yazın sıcağında çarşı gezilir mi ya napılır ki yazık:26:

o da olur canım ama bütün gün kapalı ortamda bunalıma girer. ben de istemem öyle bütün gün. çıksın dolaşsın ki psikolojisi düzelsin biraz bakalım nooolcak

benm ki yemek yemenin dışında dışarda dolaşmıyor bütün çarşı izninde birlikteyiz :) oruçluyken de dolaşması zor olur ki cnm havalar sıcak üstüne günler uzun aç olucak en iyisi bi yerde oturması otururkende seni görüp moreli düzelir bence :)

evet işte o da var. olmazsa biraz hava alır dolaşır sonra internet kafeye gider. 9 a doğru iftar oluyo sonra 10buçukgibi yatıyorlar. nasıl yapacaklar acaba oruç tutanlar. iftarı yapıp hemen yatacaklar mı:44: bi kolaylık sağlarlar mı orada komutanlar.. bilemedim:26:

bulunduğu yere göre değişiyor galiba cnm nişanlımın yat saati 9.30 oruç içinde kolaylık sağlanıyormuş öyle konuşmuştuk... ramazanda herşey belli olur cnm onlar yaşayacaklar bizde göreceğiz inş. sorunsuz atlatırlar bu dönemi de

inşallah canınm bayram da geçtiğinde geriye sadece 1 ay kalacak

Kızlar dün bizimkilerin isimlerini almışlar oruç tutacaklar söylesin ona göre sahurluk çıkacak diye, bakalım nasıl olacak benim babam askerde tutamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…