- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.441
Kizlar yarin sinavimiz vaaaaardua edin olur mu
bennn yrn matematiktennn çokk korkuorummmmm:18: türkçe fln yaparımm daaa inşşş
Bende tarihten korkuyorum:18: bide egitim bilimlerinden:18: matematik turkcem iyiydi gecen sene bu yilda öyle olur insallah..
inşş brzzz kolayyy olurrr daaa rahat rahat yaparızzzz bide zamanı ii ayarlamak gerek matematik çok oyalıodu beniii ben en son 2011 de grdm geçen yıl grmedm
Ben gecen yil genel kültür gnel yetenekten girdim, hic calismadim
Bu sene genel kültür genel yetenek ve ilk defa egitim bilimlerinde girecegim, 1 ay calistim
Bu sene olmazsa eger eylül itibariyle bu sefer calismaya baslayacgim, isi bile birakabilirim bu ugurda, bu son sansim
seneyeee düz memur alımı da olcakk ya çift yıll sadece kültr yetenekten de tercih olucakk ama bu yıl alandan alım yapılcakk.. bide konularda değişklk olduu yaa neyle karşılaşczzz bilmiorummm inşş ii geçerr, ben 2011 de aynenn son bir ay baktımm 74 aldım ama bizim alan içinn çok düşük puannn hiç bi yerrr olmadıı, şansaa bak aile ve sosyal pol bakanlığıı oluoduuu puanım yettiii alım durdurulduu ben başvurmuştmmm
Canim senin bölümün neydi:26: insallah bu sene ataniriz
Aiyyy kızlar bu temmuz ayı hiç geçmio gibi(
bugün sevdiceğime mektup yazdım. adettenmiş askere mektup yollamak yerine getirdim.mektup yazmayı özlemişim yalnız. bundan sonra da sık sık atarım
Allahım hepinizin yardımcısı olsun, HAYIRLISI ise beri gelsin, hayırsızsa öte gitsin.Kizlar yarin sinavimiz vaaaaardua edin olur mu
sevdiğim hala aramadı çözemedik sorunumuzu çok kırıldı galiba bana
Canm mesaj kutuna baktın mıAllahım hepinizin yardımcısı olsun, HAYIRLISI ise beri gelsin, hayırsızsa öte gitsin.
Canım dediğimi yaptınmı:44:
sevdiğim hala aramadı çözemedik sorunumuzu çok kırıldı galiba bana
Allahım hepinizin yardımcısı olsun, HAYIRLISI ise beri gelsin, hayırsızsa öte gitsin.
Canım dediğimi yaptınmı:44:
cnmmm var mıı gelişmee konuştnz muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?