351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Bende tarihten korkuyorum:18: bide egitim bilimlerinden:18: matematik turkcem iyiydi gecen sene bu yilda öyle olur insallah..

inşş brzzz kolayyy olurrr daaa rahat rahat yaparızzzz bide zamanı ii ayarlamak gerek matematik çok oyalıodu beniii ben en son 2011 de grdm geçen yıl grmedm

inşş brzzz kolayyy olurrr daaa rahat rahat yaparızzzz bide zamanı ii ayarlamak gerek matematik çok oyalıodu beniii ben en son 2011 de grdm geçen yıl grmedm

Ben gecen yil genel kültür gnel yetenekten girdim, hic calismadim
Bu sene genel kültür genel yetenek ve ilk defa egitim bilimlerinde girecegim, 1 ay calistim
Bu sene olmazsa eger eylül itibariyle bu sefer calismaya baslayacgim, isi bile birakabilirim bu ugurda, bu son sansim

seneyeee düz memur alımı da olcakk ya çift yıll sadece kültr yetenekten de tercih olucakk ama bu yıl alandan alım yapılcakk.. bide konularda değişklk olduu yaa neyle karşılaşczzz bilmiorummm inşş ii geçerr, ben 2011 de aynenn son bir ay baktımm 74 aldım ama bizim alan içinn çok düşük puannn hiç bi yerrr olmadıı, şansaa bak aile ve sosyal pol bakanlığıı oluoduuu puanım yettiii alım durdurulduu ben başvurmuştmmm

Canim senin bölümün neydi:26: insallah bu sene ataniriz

Sınava girecekler hepinize dua ediyorumm inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hayırlı cumalar bu arada

bugün sevdiceğime mektup yazdım. adettenmiş askere mektup yollamak yerine getirdim. mektup yazmayı özlemişim yalnız. bundan sonra da sık sık atarım

bugün sevdiceğime mektup yazdım. adettenmiş askere mektup yollamak yerine getirdim. mektup yazmayı özlemişim yalnız. bundan sonra da sık sık atarım

Yadecim hayirli olsun ilk mektubun ben yazmadim hic, esim yazmami istemedi okuyorlar burada diye

sınava girecek asker hatunları hepinize başarılar Allah zihin açıklığı versin inşallah gönlünüze göre puanlar alırsınız :)

Tesekkur ederim kizlar basari dilekleriniz icin

Bennur biraz nazlanasi var demekki.. askerde oldugu icin bu süre biraz uzacaktir merak etme sen alttan almaya devam et, tatli tatli konus aradiginda

Allahım hepinizin yardımcısı olsun, HAYIRLISI ise beri gelsin, hayırsızsa öte gitsin.

Canım dediğimi yaptınmı:44:

yaptım cnm pas vermedi msja da en ufak bişey demedi

cnmmm var mıı gelişmee konuştnz muu

aradı cnm nasılsın sesini duymak istedim dedi bende üzgün olduğumu söyledim sustu sadece hiç bişey demedi kendimi anlatmaya çalıştım aslında her gün evimiz için bişeyler baktığımı çeyizimi toplamayla uğraştığımı ama onu bunaltmak istemediğim için bahsetmediğimi söyledim aslında onu ne kadar çok istediğimi söyledim ama sadece sustu hiç bişey demedi tel.i kapatırken de kendine dikkat et üzülme sen dedi kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…