- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.481
Nolduki canım bi sakinleş de anlat hadi için açılır bak nolduu:26:
Tartıştınız mıı,özledin mi,duygu karmaşası mı yaşıyosun canım kıyamam sana:26: Sakin ol ama şimdi öncelikle..Kendini yıpratıyosun üzüyosun şimdi yapma böyle
Tartıştık, özledim, bilmiyorum
Niye herşey sakin gitmiyor neden bi iyi bi kötü, suç kimde, sorun nerde, kendimden nefret ediyorum artık
Tartıştık, özledim, bilmiyorum
Niye herşey sakin gitmiyor neden bi iyi bi kötü, suç kimde, sorun nerde, kendimden nefret ediyorum artık
Ah canım yaa.Aylardır bende öyleyim işte..Yana yana kalmadım artık.Senelerdir emek verdiğim ilişkimi,gözümden sakındığım insanı nasıl bitirebilcem düşünmekten yoruldumVe artık işin en kötüsü de içim acımamaya başladı Eskisi gibi değilim artık...
Yıllar sonra arkadaşlarımla buluştum bugün.Kız arkadaşlarımla..Yine olay oldu.saat daha 8 filan.Ne işin var bu saatte diyo.Yetmiyo mu artık sana bu kadar gezdiğin diyo.Herşeyi tükettin orda yapılcak diyoNe diyim ben artık..zoraki konuştum resmen.Ne var dedim ailem bişey demedi izinleri var hem daha yeni yemek yedik dedim.öyleydi de zaten..Bizleri bu süreç çok yıprattı
olanlar yetmezmiş gibi bide telefonu yakalatmış merak etme beni korkma da arabilirsem arıcam seni diye msj geldi bilmediğim numaradanne günah işledim ben ya herşey bu kadar mı üst üste gelir
Ama Bennurcum yapma böyle:26: Bak haber vermiş sana yanındaymış gibi..Ya hiç haber alamasaydın.Çatlardın meraktan.Sıkma canını:26:
Kızlaaaaaaaaaaaarr vallahi kızıcam size heeeHepiniz aynı anda o malum dönememi girdiniz ayol Hayat çok kısa..Yarına çıkcağımız belli bile değilken bugünlerimizi iyi değerlendirelim..Bakın sağlığımız sıhhatimiz yerinde.Askerlerimizin de öyle.İnsanlar ne dertlerle uğraşırken bizim incir çekirdeğini doldurmayan kavgalarımız,,tartışmalarımız,dertlerimiz Allah'ın gücüne gider.Yapmayın kızlar:26:
Hadi sarılıyoruz son defa ağlıyoruz sonra gülüyoruz eğleniyoruzDüğün dernek konuşalım hadi
şu an da meraktran çatlıyorum ceza mı aldı kötü sözlere mi maruz kaldı noldu hiç bişey bilmiyorum
Haklısın canım yaa:26: Du bakalım gönlünü ferah tut canını sıkma haber alırsın elbet bak bi telefondan haber verebilmiş yine verir:26:
desteğin için saol cnm inşallah en kısa zamanda haber verebilir tekrar
Alırsın canım sıkma canını..Ayrıca ne demek napabiliyorum ki böyle uzaktan uzaktan:26: Senin onu arıyabilceğin bi numara var mı? Olmadı sen ara telefona çağırırlar heralde konuşursunuz:26:
böyle konuşarakta olsa arkadaşlarım bile yanımda değil kimse anlamıyor beni sizlerin dışnda bu bile yetiyor bana cnm...hyr malesef yokbi tek msj attığı numara var elimde ortamın nasıl olduğunu bilmediğim için de bişey yapamıyorum bekleyeceğim bakalım 5e kadar aramazsa ya netten kışlanın numarasını bulurum ya da msj gelen numarayı ararım msj atarım beklemekte çok zor böyle
Herkese günaydın canlarımmmBugün güzel bi gün olucaaakk..İçimizdeki dertleri sıkıntıları bi kenara bırakıyoruuuzzz Sınavdan çıkan herkes buraya geldiğinde umarım çok güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiii diycek ve bizde onlarla birlikte sevinicez
Şeymacımm sende kafandaki karamsar düşünceleri atıp buraya geliceksinEsprili hallerini özledim gel de kız bize bi şurda popolarımıza şaplak at
Off ya noluyo bize kızlar:26: Canım üzülme komutan anlayışlı ise çıkarken alırsın benden der. peki nişanlın ankesörlüden arayamıyor mu seni:26:olanlar yetmezmiş gibi bide telefonu yakalatmış merak etme beni korkma da arabilirsem arıcam seni diye msj geldi bilmediğim numaradanne günah işledim ben ya herşey bu kadar mı üst üste gelir
Ama Bennurcum yapma böyle:26: Bak haber vermiş sana yanındaymış gibi..Ya hiç haber alamasaydın.Çatlardın meraktan.Sıkma canını:26:
Kızlaaaaaaaaaaaarr vallahi kızıcam size heeeHepiniz aynı anda o malum dönememi girdiniz ayol Hayat çok kısa..Yarına çıkcağımız belli bile değilken bugünlerimizi iyi değerlendirelim..Bakın sağlığımız sıhhatimiz yerinde.Askerlerimizin de öyle.İnsanlar ne dertlerle uğraşırken bizim incir çekirdeğini doldurmayan kavgalarımız,,tartışmalarımız,dertlerimiz Allah'ın gücüne gider.Yapmayın kızlar:26:
Hadi sarılıyoruz son defa ağlıyoruz sonra gülüyoruz eğleniyoruzDüğün dernek konuşalım hadi
Birazz daha iyiyim acrocuğum, gece uyuyamadım fazla geç kalktım, nişanlım aradı öğlen kapı nöbetindeyim şu an aşkım seni aradım diye, hiç dün kavga eden biz değiliz sanki uyuz oluyorum yaaadün için özür diliyor benden şirinlik yapıyor barışalımmı aşkım dedi hayır istemiyorum dedim barışmak, neden dedi çünkü barışmamız tekrar kavga edebileceğimiz anlamına geliyor dedim, bunaldım artık dedim sonra konuşmak istemediğim için nöbettesin yakalanırsın falan ankesörlünün başında kapatıyorum dedim. tamam dedi kapattık
Anladım canım üzüldüm:26: Ne güzel alttan alıp uzatmamaya çalışıyo bak ama.Ben senelerdir bunu istiyorum sürekli kavga uzatılıyo,büyütülüyo..Bişeylerin üstünü kapatmak daha iyidir tabi sonradan o konuya geri dönülmüyosa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?