351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hayır cnm şahsı olarak bir sorunu yok genel olarak sorun yaşıyorlarmış devamlı açık arayan tutanak tutan ceza veren biriymiş... inşallah kuzum şunu sorunsuz atlatalım başka bişey istemiyorum :26:

Hmm nladım kuzum dualarımız sizle.Üzme kendini şu saatten sonra yapacağın bişey yok olan oldu dua edelim bak yarın sahura kalkcaz

Bende beklemiodum süper oldu hiihihi
Cok sagol canım benim :))(

Kızlar bide ben bütün magazalara soktum askerimi
En son bi magazada tencerelerin basına gecmiş adama dioki
Seramik tencereyle teflon tencerenin farkı ne ??? Ahhaahhahahahahhaha

herkese merhaba.. bugün kpssye giren var mıydı aranızda? resmen sinir harbi yaşadım sabah ve- öğle. sınavımız bittiği halde bomboş derslikte beklettiler. neymiş ilk 155 dk da dışarı çıkarmıyorlarmış. bi ara saniyenin durduğuna şahit oldum. o kadar fenaydı. neyse sınavlar şükella =)

cnmmmmmmmm çokkk güzelllll bi haberr :) tebrikkk ediorummmmm inşş düğünn haberlerni de alczzz :)

iyi diyelim iyi olsun buketimmm sen nasılsın

aynııı cnmmm birazz midem ağrıo keyfimm yokk, okudumm nişanlın yrn görüşcekmişş galibaaa inşş alcan ii haberlerinii şeymanın da dediği gbii kendi halindee,, hiç sorun yaşatmamış birinee bnce de ceza verilmzz, inş yrn alırsınnn güzell haberlerinii tatlm

geçmiş olsun kuzummm mideni mi üsüttün yediğin mi dokundu acaba:26:
inş. cnm saol güzel dileklerin için... dua ediyorum güzel haber duymak için... cezasız atlatırsak süper olucak rahatlıyacağım biraz

cnmmm anlamadımmm ama öldürdüü beniiii bazen böyle oluoo inşş cnmmmm güzell haberleriniii alcannn sorunsuz atlatcksnzz.. bu arada bernardo % 50 indirime grmiş, bakcak olan kızlara duyrulur :)

İhihihihiihih kasım da insallllaaaaa :)))
Ankamall da dolastık bugun baya güzelmiş
Ev esyaları var cokkk ))

aaa kasımm daaa üç tane düğün var bizim topikteee :) benim şeymanın ve seninn inşş :)
ankamall dee çok çeşitt vardrrr mağazaa çok fazladırr, hatta biz de alyanslarımızı ankamall den aldıkkkk
indirimlerr varr cnmm mutfakk ürünlerndee senin de habern olsn :)

Ben bugun bizzat baktım bernardoya )))))

Kızlar tencerede seramik mi alıosunuz celik mi yeflon mu ?
Seramikler nasıl ??

cnmmm anlamadımmm ama öldürdüü beniiii bazen böyle oluoo inşş cnmmmm güzell haberleriniii alcannn sorunsuz atlatcksnzz.. bu arada bernardo % 50 indirime grmiş, bakcak olan kızlara duyrulur :)

süt falan içebiliyosan iç cnm ılık süt iyi geliyor mide ağrısına:26:
hemen bakıyorum hiç kaçırmam fırsatları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…