- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.561
hayır cnm şahsı olarak bir sorunu yok genel olarak sorun yaşıyorlarmış devamlı açık arayan tutanak tutan ceza veren biriymiş... inşallah kuzum şunu sorunsuz atlatalım başka bişey istemiyorum :26:
Hmm nladım kuzum dualarımız sizle.Üzme kendini şu saatten sonra yapacağın bişey yok olan oldu dua edelim bak yarın sahura kalkcaz
hayırlı olsun sedacımmmm :119::119: o da gelir en kısa zaman da askerlik bitsin de en güzelinden yapar bir teklif
Sedaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrikkk edermmm canımmm askerdeyken böyle yüzük inceliğini düşünmesi çok güzell hayırlı olsun mutluluğa minik adımınız daha büyük adımlarınız sözde nişanda evlilikde olsun işallahhhh
saol cnmmm :) evet geldi güzel günler de bol bol dua ederiz hepimiz için hayırlı bir ramazan olsun inşallah :)
İlkayyyyyy hiihihiihih cok mutluyummmmmm mmm
Kızlarr selammmmm
Bugun askerimin carsısı vardı yanına gittim avm gezioduk ev esyası bakmak icin
Ta taammm kuyumcuya girdikkk ve artık benim tektasım varrrr ihihihiihihîh
He evlenme teklifi yok ama olsub agahhahahah
Nası edim askım burda dio )))))
Cokkk mutluyummmmmm
bennurcum nasılsnnn cnmm
Kuzummmm sedaaaaa jet hiziyla evleneceksiniz :124: :124:
iyi diyelim iyi olsun buketimmm sen nasılsın
aynııı cnmmm birazz midem ağrıo keyfimm yokk, okudumm nişanlın yrn görüşcekmişş galibaaa inşş alcan ii haberlerinii şeymanın da dediği gbii kendi halindee,, hiç sorun yaşatmamış birinee bnce de ceza verilmzz, inş yrn alırsınnn güzell haberlerinii tatlm
geçmiş olsun kuzummm mideni mi üsüttün yediğin mi dokundu acaba:26:
inş. cnm saol güzel dileklerin için... dua ediyorum güzel haber duymak için... cezasız atlatırsak süper olucak rahatlıyacağım biraz
cnmmmmmmmm çokkk güzelllll bi haberr :) tebrikkk ediorummmmm inşş düğünn haberlerni de alczzz :)
İhihihihiihih kasım da insallllaaaaa :)))
Ankamall da dolastık bugun baya güzelmiş
Ev esyaları var cokkk ))
aaa kasımm daaa üç tane düğün var bizim topikteee :) benim şeymanın ve seninn inşş :)
ankamall dee çok çeşitt vardrrr mağazaa çok fazladırr, hatta biz de alyanslarımızı ankamall den aldıkkkk
indirimlerr varr cnmm mutfakk ürünlerndee senin de habern olsn :)
cnmmm anlamadımmm ama öldürdüü beniiii bazen böyle oluooinşş cnmmmm güzell haberleriniii alcannn sorunsuz atlatcksnzz.. bu arada bernardo % 50 indirime grmiş, bakcak olan kızlara duyrulur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?