- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.601
Kizlaaaar evleninde aksama ne yemek yapacagiz muhabbetleri yapalimbu topik hizli, benden önce hamis olan olursa hiiiic sasirmam
Belli olmaaaz biz en az iki sene diyorduk, simdi bebek arabasi bakiyoruz internetten
Doktora gitsen de belki olmayabilir ki cocugunun olup olmayacagi :44: benim bi arkadasim var 2 yıldır korunmuyorlar, hic bir rahatsizlik yok her ikisinde de testler temiz cikiyor ama yine de cocuklari olmuyor :26: insallah bekletmeden bizimle olur bebislerimiz
Belli olmaaaz biz en az iki sene diyorduk, simdi bebek arabasi bakiyoruz internetten
Doktora gitsen de belki olmayabilir ki cocugunun olup olmayacagi :44: benim bi arkadasim var 2 yıldır korunmuyorlar, hic bir rahatsizlik yok her ikisinde de testler temiz cikiyor ama yine de cocuklari olmuyor :26: insallah bekletmeden bizimle olur bebislerimiz
Kızlarr geelin hamamı yapmak istiyorum hiç giden varmı?
yok yok bu konuda tembel bir topik olucaz sanırım kızların yorumu da o yönde bende öyle düşünüyrum en az 1 sene eşimle vakit geçiriyim sonra meyvemize geçeriz biraz birbirimize doyalım
yok cnm gelin hamamı değil de bekarlığa veda partisi düşünüyorum bütün gece eğlenebilceğim kurtlarımı dökebileceğim bi gece olsun :)
yok cnm gelin hamamı değil de bekarlığa veda partisi düşünüyorum bütün gece eğlenebilceğim kurtlarımı dökebileceğim bi gece olsun :)
O da doğru canım:44: En hayırlı zamanda olur inşallah ben evimizi alıp yapmak isterim aslında çocuğu, sizin kendi eviniz mi ilkaycım, orda kiralar ne durumda
Kira tatlim.. semtine göre kiralar degisiyor tabi.. pahali yerlerde var uygun yerlerde .. bizimki orta düzeydebiz yakin zamanda ev alamayiz, o yuzden bebegi bekletmek istemiyoruz
bence de önce evliliğe alışmak lazım annemde diyor şimdikine benzemez evlilik sorumlulukları fazla ve şimdiki gibi kızıp küsemezsin önce evliliğinizi oturtun sonra bebiş gelsin :)Dimi ben özgür olarak biraz tadını cıkarmak istiyorum ama tolga bebekleri çoookk seviyor gerçi o da diyor 1-2 sene keyfini çıkaralım aşkım evliliğe alışmadan çocuk doğru değil bence diyor korkuyor mu acaba ki
bizim arkadaşlar ortak olduğu için sıkıntı olmaz diye umuyorum kızlar benmle erkekler nişanlımla sonra hep birlikte toplanıp yemeğe gideriz güzel olcak bi gelsinlerde :)O da güzel olur canım, kız kızaaa
e kızlar bizim nişanlılar da yapmaya kalkarsa veda partisi
Aynen ya, ortada fol yok yumurta yok korkuyorum ya benimde olmazsa diye annemde her genç kızda belli bir dönem olur dedi.Annemde de varmış
Evet burda bi semt var 800-100
sanki evi satın alıcaz ya bekletmeyin siz biran önce bebiş resimleri görmek istiyoruz çünkü
annemle ben de konuşuorumm o da dioo geçer bu korkuu olur die, bide çok kötü düşündklerm başıma gelirrr ondan daa çok düşünmek kötüyü çekmekte istemiorumm amaa gelioo aklımaa maalesef
ben daha ilk gecenin korkusundan bu kısmın korkusuna gelemedimAllah aratmasın cnm herkesin gönlüne göre versin
evet canım benim annemde öyle dedi tecrübelere uymak lazımbence de önce evliliğe alışmak lazım annemde diyor şimdikine benzemez evlilik sorumlulukları fazla ve şimdiki gibi kızıp küsemezsin önce evliliğinizi oturtun sonra bebiş gelsin :)
bizim arkadaşlar ortak olduğu için sıkıntı olmaz diye umuyorum kızlar benmle erkekler nişanlımla sonra hep birlikte toplanıp yemeğe gideriz güzel olcak bi gelsinlerde :)
aman aman bencede çekmeyelim kötüyü kuzum iyi düşünelim iyi olsunannemle ben de konuşuorumm o da dioo geçer bu korkuu olur die, bide çok kötü düşündklerm başıma gelirrr ondan daa çok düşünmek kötüyü çekmekte istemiorumm amaa gelioo aklımaa maalesef
Burdada oyle semtler var tatlim .. bizim evimiz 4-5 yillik bi ev .. 175 m2seviyorum bu evimiz 2.bizim .. biz evlendikten 3 hafta sonra tasindikta
Insallah bizde istiyoruz seymacim ama kismet bakalim o bizi hemen isteyecek mibekletmeden gelir insallah, aramayiz kendi geliverir
ben daha ilk gecenin korkusundan bu kısmın korkusuna gelemedimAllah aratmasın cnm herkesin gönlüne göre versin
anlayış konusunda güvenim tam ben istemeden hiç bişey olmaz ondan da eminm de elbet olucak korktuğumuz şey ben baya korkuyorum bu konuda:26:cnmmm o daaa varrrr :) anlayış bekliorumm o konudaa nişanlımdan nasıl olcaksa, nasıl anlayış gösterilir onu da bilmiorum vallaa çokk kötüü şeylerr okuodumm artt okumuorumm iice korkmaya başlıo insannn :)
evet canım benim annemde öyle dedi tecrübelere uymak lazım
aman aman bencede çekmeyelim kötüyü kuzum iyi düşünelim iyi olsun
baya genişmiş temizlemesi zor olmuyo mu canım:44: 3 hafta sonra mı neden canım sorun mu vardı evde idareten falan ı oturuştunuz. amin canım inş. bekletmezzz
bende de vardı korku ama kuzenimle konuştuk geçti gitti valla. Kormayalım ya yanımızda sevdiğimiz arzu ettiğimiz adamlar olacak, korkarsan daha kötü oluyormuş canım
anlayış konusunda güvenim tam ben istemeden hiç bişey olmaz ondan da eminm de elbet olucak korktuğumuz şey ben baya korkuyorum bu konuda:26:
sevdiğimizin yanında olması çok güzel bişey yıllardır bunu bekliyoruz da o farklı bişey kuzum tedirgin olmamak elde değil:18:
Kizlarbu surecte her yazilani okumayin her konusanida dinlemeyin guvendiginiz yakinlarinizla konusun
Seymacim cok şükür evim genis, ev sahibi satacak olsa aliriz heralde seviyoruz, her odasi boydan camli ferah bi evimiz varcam silmesi zor oluyor ama surekli cam silen biri değilim keyfim ve kahyasi her zaman onde gelir haftalik temizligim bi saatimi aliyor tabi, kociskom yardim ettigi icin daha kokay oluyor
tabiki bi utangaçlık olur zaten ışıkları söndürün romantik mumları yakın loş ışıkta insan kendini daha rahat hissediyor diyorlar:26:
Ben baya okudum bu konu ile ilgili siz burda olmayınca hep cinsellik topiklerinde gezdim yalan yok
Ama çok korkarsan vajinusmus olursun allah korusun canım ya, bakarsın o gün geldiğinde bi rahatlık verir allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?