- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.521
Canım ölüm yok ucunda, ennn kötü ihtimal askerliği uzar 15 gün biliyorum bu da çok kötü ama canına bişey olmasın tatlım ya:26:
Bennurcum bak konuşmuşsun allahtan sesini duydun :26: Bakalım ne dicek komutanı da.sen sıkma canını.kötü bişey olmaz:26:
İlkay geçmiş olsun..Diğer sınavzedeler ne alemde acabaHayırlısı artık canım
bennurcummm ii düşünelmm ii olsunnn, inşşş anlayışlı bir komutana denkk gelirr tam okuyamadımmm geçmişii konuştnz mu gelişme var mı? nişanlımn orda ykalananlar olduuu ama ceza almadılarrrr sadece tellerini almışlarrr, uyarmışlarr..
komutanlarının sıkıntılı olduğunu anlatıyordu cnm diğer konuşmalarımızda... tatile giden komutanı anlayışlı biriydi o olsa sorun olmazdı da bu biraz sıkıntıymış tedirginlikte bu yüzden bugün öğlen aradı çağırmadı daha bekliyorum işte büyük ihtimal ceza alıcam dedi çokta bişey soramadım sesi kötüydü merak etme üzülme diye aradım dedi kapattı... arasın diye bekliyorum şimdi de dua ediyorum cnm elimden başka bişey gelmiyor ki hayırlısı artıkinş. dediğin gibi sadece uyarı alır buketcim
Kızlar selam nasılsınız
Bennurcum benim askerimin bölüğüne bildiğin deli manyak bi komutan gelmiş sabah akşam süründürüomus erkende yat saati veriımus tek tek dolapları kontrol edip ilaçları almıs vs
Tabiki cep tellerinide yakalamıs tutanak tutmus ama bile olmamıs teli geri vermemiş ama
Cok detay bilmşorum benim askerim kullanmıo cünkü
İlkaycım atlatmıssın sınavı :)) john verdon un kitapları harika eger okumadıysan tavsiye ederim :)
Kızlar selam nasılsınız
Bennurcum benim askerimin bölüğüne bildiğin deli manyak bi komutan gelmiş sabah akşam süründürüomus erkende yat saati veriımus tek tek dolapları kontrol edip ilaçları almıs vs
Tabiki cep tellerinide yakalamıs tutanak tutmus ama bile olmamıs teli geri vermemiş ama
Cok detay bilmşorum benim askerim kullanmıo cünkü
İlkaycım atlatmıssın sınavı :)) john verdon un kitapları harika eger okumadıysan tavsiye ederim :)
Sedakitap okuyalim artik dimi birlikte john verdon mu:44: arastirayim tatlim hemen sen nasilsin
Bu sabah ise gitmedigimden midir neder, bugün bana pazar günü gibi geliyor
Aklından bir sayı tut'u okuyorum canım ben şimdi.John Verdon.Çok güzel kitap.Gerçi bana Olasılıksız'dan sonra kolay kolay kitaplar güzelmiş gibi gelmiyo amaSürükleyici.Öneririrm canım
Olasiliksiz i okudm bende universiteykenguzeldi gercekten .. aklindan bi sayi tutu biliyorum ama yazarini unutmusum bi ara ojuyayim onu.. zaten okunacak kitaplarim var baya, birde dergilerim var aldim aldim okumadim onlarida elden gecirecegim oohh
Olasılıksız gerçekten çok güzel bi kitaptı yaa..İzlediğim yabancı diziler arasından Fringe,okuduğum kitaplarda da Olasılıksız.Üstüne hiçbişey beni tatmin etmedi valla.Zirveyi yaşadım onlarla
Sedakitap okuyalim artik dimi birlikte john verdon mu:44: arastirayim tatlim hemen sen nasilsin
Bu sabah ise gitmedigimden midir neder, bugün bana pazar günü gibi geliyor
sedaaaa yüreğime su serptin cnm inş. tutanak tutup bırakır tel.i vermese de olur bundan sonrası eziyete dönüşmese o bile yeticek banaAllah sabır versin askerine de ordaki diğer askerlere de :26:
Aklından bir sayı tut ilk kitabı canım su an 3. Kitabı satısta mutlaka oku
Cok akıcı zaman hızlı gecio
Olasılıksızdan cok daha güzel bence
Üç kitabı da birbirinden güzel baş yazarım john verdon :)))
İngilizce kursuna gidiorum ya cok vaktim olmuo şu an 3. Kitabındayım yakala beni ilkayyy )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?