351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım ölüm yok ucunda, ennn kötü ihtimal askerliği uzar 15 gün biliyorum bu da çok kötü ama canına bişey olmasın tatlım ya:26:

evet cnm şükür ki sağlığı yerinde bende bununla teselli bulacağım artık elimden geldiğince de psikolojisi düzeltmeye çalışacağım komutanıyla hoş olmayan bi konuşma olmasa cezaysa ceza razı olucaz artık inşallah dediğin gibi sadece korkutma amaçlıdır

Bennurcum bak konuşmuşsun allahtan sesini duydun :26: Bakalım ne dicek komutanı da.sen sıkma canını.kötü bişey olmaz:26:

İlkay geçmiş olsun..Diğer sınavzedeler ne alemde acaba Hayırlısı artık canım

Bennurcum simdi ne kadar üzülme desek uzuleceksin, yasandi malesef bu olay .. suan yapabilecegin dua etmek, insallah kötü bir sey olmaz

Selam kizlar nasilniz
Ne kadar yorgun olsam da bomba gibiyim sabah ki sinavda sağ gösterip sol vurdular resmen 100 soru yapabildim, zaman yetismedi.Ama öğleden sonra süperdi eğitimin bu kadar kolay olacagi aklima gelmezdi Birazdan yola cikiyorum nisanlimin yanina gidecegim :-D ohh kavusuyorum sonunda, rahatlamis şekilde. Pazartesi de memlekete gidiyorum ve sonra topige bomba gibi dönüyorum

Bennurcum komutaniyla konussun bakalim nisanlin hemen karamsarliga kapilma.Umarim sorunsuz atlatirsiniz.

kızlarr sabahki kpss sınavı şaka gbiydiiii yaa, sorularıı gördümmm şokaa grdimmm, bir kişiden de ii geçti lafını duymadımm, nasıl bir sınavdııı ben çözemedmm çok zorduuuuu

Kızlar selam nasılsınız
Bennurcum benim askerimin bölüğüne bildiğin deli manyak bi komutan gelmiş sabah akşam süründürüomus erkende yat saati veriımus tek tek dolapları kontrol edip ilaçları almıs vs
Tabiki cep tellerinide yakalamıs tutanak tutmus ama bile olmamıs teli geri vermemiş ama
Cok detay bilmşorum benim askerim kullanmıo cünkü

İlkaycım atlatmıssın sınavı :)) john verdon un kitapları harika eger okumadıysan tavsiye ederim :)

bennurcummm ii düşünelmm ii olsunnn, inşşş anlayışlı bir komutana denkk gelirr tam okuyamadımmm geçmişii konuştnz mu gelişme var mı? nişanlımn orda ykalananlar olduuu ama ceza almadılarrrr sadece tellerini almışlarrr, uyarmışlarr..

komutanlarının sıkıntılı olduğunu anlatıyordu cnm diğer konuşmalarımızda... tatile giden komutanı anlayışlı biriydi o olsa sorun olmazdı da bu biraz sıkıntıymış tedirginlikte bu yüzden bugün öğlen aradı çağırmadı daha bekliyorum işte büyük ihtimal ceza alıcam dedi çokta bişey soramadım sesi kötüydü merak etme üzülme diye aradım dedi kapattı... arasın diye bekliyorum şimdi de dua ediyorum cnm elimden başka bişey gelmiyor ki hayırlısı artık inş. dediğin gibi sadece uyarı alır buketcim

cnmmmmm çok haklısınnnn şimdii üzülüosunn heycanlaa bekliosunnnn, dua ett tabiii tatlımmm, bugune kadarr böylee bir sorun yaşamamış nişanlınnn, ilk defaa böyle bir şeyy oluo.. inşşş ceza vermzlerr, sadece uyarırlarr.. kötüü düşünmeee cnmm, bize de haber ver mutlakaaa

sedaaaa yüreğime su serptin cnm inş. tutanak tutup bırakır tel.i vermese de olur bundan sonrası eziyete dönüşmese o bile yeticek bana Allah sabır versin askerine de ordaki diğer askerlere de :26:

Seda kitap okuyalim artik dimi birlikte john verdon mu:44: arastirayim tatlim hemen sen nasilsin

Bu sabah ise gitmedigimden midir neder, bugün bana pazar günü gibi geliyor

Seda kitap okuyalim artik dimi birlikte john verdon mu:44: arastirayim tatlim hemen sen nasilsin

Aklından bir sayı tut'u okuyorum canım ben şimdi.John Verdon.Çok güzel kitap.Gerçi bana Olasılıksız'dan sonra kolay kolay kitaplar güzelmiş gibi gelmiyo ama Sürükleyici.Öneririrm canım

Aklından bir sayı tut'u okuyorum canım ben şimdi.John Verdon.Çok güzel kitap.Gerçi bana Olasılıksız'dan sonra kolay kolay kitaplar güzelmiş gibi gelmiyo ama Sürükleyici.Öneririrm canım

Olasiliksiz i okudm bende universiteyken guzeldi gercekten .. aklindan bi sayi tutu biliyorum ama yazarini unutmusum bi ara ojuyayim onu.. zaten okunacak kitaplarim var baya, birde dergilerim var aldim aldim okumadim onlarida elden gecirecegim oohh

Olasiliksiz i okudm bende universiteyken guzeldi gercekten .. aklindan bi sayi tutu biliyorum ama yazarini unutmusum bi ara ojuyayim onu.. zaten okunacak kitaplarim var baya, birde dergilerim var aldim aldim okumadim onlarida elden gecirecegim oohh

Olasılıksız gerçekten çok güzel bi kitaptı yaa..İzlediğim yabancı diziler arasından Fringe,okuduğum kitaplarda da Olasılıksız. Üstüne hiçbişey beni tatmin etmedi valla.Zirveyi yaşadım onlarla

Wuhuuuu acro'nun en'leri ben cok ara vermistim okumaya evlenince firsat olmuyor kizlar

Aklından bir sayı tut ilk kitabı canım su an 3. Kitabı satısta mutlaka oku
Cok akıcı zaman hızlı gecio
Olasılıksızdan cok daha güzel bence
Üç kitabı da birbirinden güzel baş yazarım john verdon :)))
İngilizce kursuna gidiorum ya cok vaktim olmuo şu an 3. Kitabındayım yakala beni ilkayyy )))

sedaaaa yüreğime su serptin cnm inş. tutanak tutup bırakır tel.i vermese de olur bundan sonrası eziyete dönüşmese o bile yeticek bana Allah sabır versin askerine de ordaki diğer askerlere de :26:

İnsallah caanım ama yakaladıklarında tutanak tutmak zorundalar
Tutanaklar bölük komutanına gidio bizde tabur komutanı bölükleri cok vukaatlı demesin die bazen konutan tutanagı yırtıomus bile
İnsallah bişe olmaz sizde de
Telefondan dolayı yapmıolar bizimkilere işkenceyi
Bölükte hap kullanan firar eden saga sola ates efen nöbette uyuyan komutanı takmayan adam dolu
Benim askımda yanıo onlarla işte ((((
İyi haberlerini bekliyoruz :)

3 mü sen cok ondesin yeni kitap alamam suanda elimde kitaplarim var kuzum ama alan birini görürsem yürütürum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…