- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.621
ayy ben çok okudum yaaa hata mı ettim ki:18: ama artık korkmuyorum ben ki valla bak
1 saatte bitirebiliyomusunilkaycım elin baya hızlı sanırım ben hayattta bitiremem ayy bütün günüm temizliğe gider benim bu ahestelikle:26:
veee neden 3 hafta sonra taşındınız :)
bak bu iyi fikir doğru insandan öğrenmek gayet iyi ve rahatlatıcı olur tatlımbiraz da akışına bırakmak lazım galiba herkes yaşadı bide biz yaşayalım bakalım nasıl olcak
bu konu da bi doktorla da görüşmek istiyorum aslında hem korunma yöntemleri hakkında bilgi almak hemde nasıl olursa daha rahat geçer bunu öğrenmek için...aman Allah korusun dediğin gibi Allah veriri onun da rahatlığını:26:
Bence her seyi okuma tatlim
Eger haftalik temizkikse yani süpüme, vileda, toz alma, banyo tuvaletse bitiyor tatlımzaten supüme gorevi esimin askerden geldikten sonra viledayida ona satmayi düşünüyorum kosarak yapiyorum temizligi ben napiim calisan kadinim ve sadece aksamlari temizlik yapabiliyorum her dakika benim icin önemli
biraz da akışına bırakmak lazım galiba herkes yaşadı bide biz yaşayalım bakalım nasıl olcak
bu konu da bi doktorla da görüşmek istiyorum aslında hem korunma yöntemleri hakkında bilgi almak hemde nasıl olursa daha rahat geçer bunu öğrenmek için...aman Allah korusun dediğin gibi Allah veriri onun da rahatlığını:26:
bak bu iyi fikir doğru insandan öğrenmek gayet iyi ve rahatlatıcı olur tatlım
Hmm bende mi satsam ne çamaşır ve ütüyü nişanlıma
biraz da akışına bırakmak lazım galiba herkes yaşadı bide biz yaşayalım bakalım nasıl olcak
İlkay ben özel bi soru sorduysam özür dilerim ya:26: düşünemedim bir an
Hangi soru :44:
Hangi soru :44:
Ben camasir serdirmeye calistim yapamadikendi tisortlerini utuleteyim dedim ütü masasinin örtüsünü yakti mac izleme sevdasina askerde pas pas attirdilar ya belki vileda yakin gelebilir ona diye düşünüyorum
ilk evinizden neden taşındınız dedim ya 2 kere sordum cvplamayınca dedim acaba yanlış bi soru mu sordum:44: eğer öyle olduysa kusura bakma canım:26:
hmm çamaşırı alırsa benimki çok iyi olur ya nefret ederim çamaşır olayından:26:
bir de eli çamaşıra yatkın ama ölçerek katlıyor nerdeyse santim santimine uç uca bbir sepeti bir yılda bitirebilir
aynen bende böyle yapmayı düşünüyorum cnm bi prblemin olup olmadığın da önden görmüş olurum ona göre bi ilaç kullanırım hemde kulaktan dolma bilgilerle evliliğe başlamamış olurum bir bilene danışmakta fayda varDoktora gitmenizi tavsiye ederim kizlarben 2 ay kala gitmistim .. dogum kontrol hapi kullanmaya karar vermistim zatende, hormon testi yaptirmak istedim.. eger degerleri yuksek bi hormonum varsa hap kullanmayacaktim hemde hangi hapi kullanacagima karar veremedim.. icim rahat etti boylece
cnmmm doktor bence de enn iisiii olur çünküü her yöntem her kişiyee olmuo, snr zarar görmek ii olmaz, baştann kontrollü olmak doktorla görüşmek daha ii olck
Unuttum ki soruyu balik ben
Ilk evimize esimin düğün öncesi stresini inada cevirmesi yüzünden tuttuk girdikinsaat bi apartmandi bizim oturacagimiz daireyi biz bir an once kendumiz ustalar getirtip bitirttik.. Çünkü esim israrla bu evde oturacagiz baskada ev bakmayacagiz diye tutturdu:44: tuhaf bi inadi vardi bu ev konusunda büyünyaoilmis gibi babasini bile dinlemedi .. ama ev isyerlerimize uzakti, sehrin disindaydi o kadar sacma bi tercihti ki.. o bunu göremedi, gözü kulagi kapandi sanki .. ama ben seslenmedim tamam dedim oturalim bu evde ..
yerlesme surecimizde, düğünden sonraki surecte hep esim "evimizi seviyormusun" diye soruyordu.. evet diyordum seviyorum.. sonra balayindan geldik, bi hafta sonra esim dedi ki "tasinalim bu evden"neden? Ise uzak, apartmanda kimse yok, heryer hala insaat falan dedi.. ee bastan beri boyleydi zaten ama o o dönem de bunu gorecek algida degildi, belkide basinda cok fazla dusunecek sey vardi.. ben o zaman hayir bu evde oturmam desem cok kavgalar edecektik.. esimi taniyordum, kendi görmeden hatasini kabul etmezdi.. bende sabirla gormesini bekledim binhafta icinde de toplandik ve tasindik bu evimize tasindik, yine sormaya basladi " o evimizi seviyormuydun" hayir diyordum hic bir zaman o evi sevmedim.. "neden bana seviyorum diyordun" dedi, o zaman sevmedigimi soylesem kavga ederdik, senin kendin gormen lazimdi derdim
aynen bende böyle yapmayı düşünüyorum cnm bi prblemin olup olmadığın da önden görmüş olurum ona göre bi ilaç kullanırım hemde kulaktan dolma bilgilerle evliliğe başlamamış olurum bir bilene danışmakta fayda var
evet cnm her doğum kontrol hapı herkeste aynı etkiyi yapmıyormuş hormon seviyelrine göre veriliyormuş araştırmışta birazbaşka bi yöntem düşünmüyorum açıkçası başta gerçi bu da kimyasal ama bilemedim ki
cnmmm onlaa ilgiliii çok şey duydummm onları da sormak isterim doktoraaolumlu olumsz herkes bişey dio
veee sana ilkay senin şu sabrına olgunluğuna hayran kaldım ya
tatlım sen bi kurs falan veriyor musun
ben olsamm hemen sen benim isteklerime hele de ev konusunda saygı göstermiyorsun derdim kavga ederdik
Valla helal olsun sana onca zahmeti göze almışsın:44:
ilkayyy gerçektennn hayran kaldımmm sabrına ve olgunluğuna, nasıl oluo böylee.. ben de aslaa susamazdmmm car carrr başlardımm konuşmayaa, burası olmzz şöylee böylee die.. sendn çok öğrenceğimz şeyler varrr :)
iyi sen yine konuşmuşsun cnm ben konuşmak dahi istemiyorum bu konuyubi doktorla konuşayım ben en iyisi diye düşündüm zamanını bekliyorum işte gerçi bu da doktorla konuşulur mu onu da bilmiyorum ya bakıcaz artık
cnmmm benii tek yakalayn açıo konuyuuukuzenmn eşi, evli arkadaşımmm herkestenn duyuyormm bişeylerrr.. en güzeli doktorrr amaaa tabikiii yol gösterirrr
benn yrn haydar dümenee danışaymmmm olmadıııı yazarımmmm onaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?