- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #9.641
Aynen aynen vıdıvıdım bitmezdi hiçççç.şöyle saçmalık böyle saçmalık der dururdum:26:
Ya Kızlar bu evlilik düşündüğümden daha zor sanırım ya:26: off korktum şimdi ben
galiba öyle ama iyi tarafından bakalım sabah sevdiğimizzle uyanıp akşam sevdiğimzle uyuyacağız ve hep birlikte olacağızAynen aynen vıdıvıdım bitmezdi hiçççç.şöyle saçmalık böyle saçmalık der dururdum:26:
Ya Kızlar bu evlilik düşündüğümden daha zor sanırım ya:26: off korktum şimdi ben
cnmmm benii tek yakalayn açıo konuyuuukuzenmn eşi, evli arkadaşımmm herkestenn duyuyormm bişeylerrr.. en güzeli doktorrr amaaa tabikiii yol gösterirrr
benn yrn haydar dümenee danışaymmmm olmadıııı yazarımmmm onaaa
cnmmm benii tek yakalayn açıo konuyuuukuzenmn eşi, evli arkadaşımmm herkestenn duyuyormm bişeylerrr.. en güzeli doktorrr amaaa tabikiii yol gösterirrr
benn yrn haydar dümenee danışaymmmm olmadıııı yazarımmmm onaaa
Ha hayyysorunu ve hocamızın cevabini bizede yolla tatlım
sabırrr ve anlayışşş çok önemlii cnm baksanaaa, bndee de iştee susma yokk, içimde tutamıorumm maalesef.. bize bunlar tecrübe oluo, yavaş yavaşş otrck cnm bncee bazı şeyler.. zaman gelck biz suscz zaman gelck onlar susck.. karşılıklı inatla flnn çok zorlaşır herşeyy
Canim benimki susmak degildi .. sadece o an konusmak zamani degildi .. esimi hic o kadar inat görmemiştim:44: bu kadar kör bu kadar sagir olamazdi .. demek ki kendini o kadar baski altinda hissetti ki düğün oncesi.. algilari bu kadar kapandi .. gecici bi durum oldugunu farkettim bende o uuzden sadece bekledimo da düğün bitip, stresi ortadan kalkinca kociskomun algilarida normale döndü
galiba öyle ama iyi tarafından bakalım sabah sevdiğimizzle uyanıp akşam sevdiğimzle uyuyacağız ve hep birlikte olacağız
evet buket o bizde de çok oluyor sanki herkes fırsat kolluyor tek yakalamak için kızarıyorum utanıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum
haydara sorarsan kesin en sağlıklı cvpları alırsın cnm vakit kaybetme sormak için
cnmmm düğündnn öncee dee en yakınlardn biri konuşmaa yapıomuşşş geneeebiz renkten renge girerzz art
Benimki camasirlari top yapiyor yaacarsaf falan yikadiysam onlari serdiriyorum ama seninki bi yilda bitirir o katlamayi bencede
Kurs vermiyorum canim, sadece esimi cok iyi taniyorumhatasini anladiktan sonra o dusuncede inat etmiyor çünkü, gelip sen hakliydin diyor i da bana yetiyor tasinirken en cok isi ona yaotirdim ama ceza olarak bide o masum yuzu yok mu, "buna nasıl dayandin sen"gibisinden gunkefce gözümün icine bakti utandi o gunlerdeki inadindan ve bana cektirdiginden
kızlarrr haydar hocaya yazarken, rumuz da bulmam gerek ya bu konudaki önerileri de bekliorummm
işte ben bunu ortadan kaldırmak için tıptan yardım alıcam cnm konuşmak isteyene öyle diyeceğimyok yok düğün ertelemek iyi fikir yoksa bu konuşmalar epey yakın
kızlarrr haydar hocaya yazarken, rumuz da bulmam gerek ya bu konudaki önerileri de bekliorummm
Canım dur bakalım ya hemen ne ayrılığı bi gelsin bi uzmana gidersiniz belki herşey düzelir şimdiden bunları düşünmeeeeAkşam muhabbetini kaçırmışımŞimdi ben yazcam sabaha gören olursa anca o zman cevap yazılcak bana
off kızlar ben bugün kötü oldum
erkek arkadaşımın ısrarı üstüne bugün teyzesinin yanına gittim.ayıp oluyo git yanına diyodu.teyzesi de şüphelenmiş sizin aranızda bişey mi var neden gelmedi yanıma diye yanına gittim bende.teyzesinin dükkanı var.neyse araba bendeydi yanımda da babam vardı ben kendimi bırakmış oldum bi şekilde dükkana sonra babam direksiyon başına geçti arabayı aldı gidiyodu.teyzesi de aaa baban mı ayıp olmasın şimdi kapıdan bi tanışayım dedi.
gitti yanına babamın işte ben tanıştırdım konuştular filan buyrun gelin bi çay ikram edeyim dedi teyzesi babama,babam da yok çok sağolun başka sefere inşallah filan dedi.teyzesi debiz zaten akraba olcaz bunun lafı mı olur dedi
güldüler konuştular sonra babam gitti ben de teyzesiyle muhabbet ettim biraz oturdum sonra kalktım eve geldim
evde yemekte sürekli erkek arkadaşım hakkında konuşuyoruz..annemlere çıtlatmaya çalışıyorum ayrılık gibi bi muhabbeti,ben yalnız yaşıcam evlenmicem bekar kalcam filan diyorum resmen her saat başı artık.ama konduramıyolar tabi:26:
içim nasıl sıkıldı nasıl bunaldım anlatamam..erkek arkadaşıma çok alıştı ailem..allah var çok saygılıdır,çok sevecendir.herşeylerine koşar.büyüklerle çok iyi anlaşır.çok mülayim gözükür uzaktan.hanım köylü gibi gözükür hattasürekli benim lafımı dinler başkasının yanında
ama hal böyle değil iştekimse o yüzden anlamıyo erkek arkadaşımın bana böyle olduğunu,böyle davranabilceğini.Konduramıyo kimse:26:
Sen 353 yareni misin canım:44:keşke bizide askere alsalarda sevgilimle gidebilsem
Eki Görüntüle 750658Günaydın kızlar.. Bugün 26. yaş günüm..
Günaydın kızlar.. Bugün 26. yaş günüm..
Günaydın kızlar.. Bugün 26. yaş günüm..
Kızlar, bugün .ok kötü bir rüya gördüm rüyamda kan kusuyordum, ağzımdan burnumdan kan geliyordu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?