• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hakkında tutanak tutuldu işlem falan yapılmış cnm ceza için bişey dememiş belki iyi halden almayacak ceza daha önceki dönemlerde birinin tezkeresine kadar ertelemişler cezayı son hafta çarşı çıkışını vermemişler bitmiş gitmiş ceza da en güzel haberde askerlik uzatma gibi bişey olmaması :21:
annen haklı o konu da cnm artık kişiliği oturmuş birinin kendini değiştirmesi çok zor bi yere kadar değişir belki ama büyük kişisel özelliklerini değiştirmek zor... inşallah orta nokta bulup mutluyluğu yakalarsınız hayat yanlız yaşanmaz mutlaka yanında kendini hzurlu hissedeceğin birisi olmalı hakkınızda hayırlısı olsun cnm şimdi düşünme bence ayrılık falan askerden bi gelsin oturun konuşun sonra karar verirsin bunlara :26:

ayyy canım çok sevindim ben rahatladım vallahiiii:31: oh iyi bari hadi bak haftasonu görüşüp konuşcaksınız hem ooohhh:32:

valla bennurcum üstümde o kadar büyük bi yük var gibi hissediyorum ki sana anlatamam...devam edersek bu ilişki en ufacık çatırtıda biter,ayrılırsak bi daha birine nasıl alışırım,nasıl yaparım,nasıl katlanırım hiç bilmiyorum:14:
gerçekten evlenip de boşanıyo gibi hissediyorum kendimi.3.5 sene boyunca bizde evli gibiydik dip dibeydik hep.max 1 ay birbirimizden ayrı kalıyoduk.7/24 telefondaydık zaten o da ayrılık sayılmazdı yani:26: bilemiyorum:26: Hayat çok zor:14:

Hayirli ramazanlar kizlar.Rabbim hakkiyla ramazani geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah. Ben de memlekete geldim sonunda.Bizim safagimizda 71 oldu çok şükür :-)

Günaydın kızlarrr:3:
Hayırlı ramazanlarrr
Ben artık iftara şafak sayıcam :56::1:
Ay sahurdan sonra hiç uyuyamadım ya:27:

ayyy canım çok sevindim ben rahatladım vallahiiii:31: oh iyi bari hadi bak haftasonu görüşüp konuşcaksınız hem ooohhh:32:

valla bennurcum üstümde o kadar büyük bi yük var gibi hissediyorum ki sana anlatamam...devam edersek bu ilişki en ufacık çatırtıda biter,ayrılırsak bi daha birine nasıl alışırım,nasıl yaparım,nasıl katlanırım hiç bilmiyorum:14:
gerçekten evlenip de boşanıyo gibi hissediyorum kendimi.3.5 sene boyunca bizde evli gibiydik dip dibeydik hep.max 1 ay birbirimizden ayrı kalıyoduk.7/24 telefondaydık zaten o da ayrılık sayılmazdı yani:26: bilemiyorum:26: Hayat çok zor:14:

Neden insan başka birine alışmasın canım, daha önce ilişkin olmadı mı şimdi ki erkek arkadaşına alışmadın mı? Eee demek ki alışılır sevgi tek başına yetmiyor saygı da çok önemli:31: sen bir ilişkide kendini değerli hissetmiyorsan, bir şeylerin huzursuzluğundaysan sana da yazık.Ha bu ayrıl demek demek değil, ayrılma kararı verdiğini farz ederek konuştum..Şu da var ayrıldıkyan sonra hemen biri olacak diye bir şey yok 3,5 senelik bir ilişkinin psikolojisini, yorgunluğunu atman lazım önce zaten kaderde aşk varsa gelir seni bulur tatlım :16:ben sana link atmıştım okumamışsın anlaşılan :20:

Ramazanlar hızlı geçer derler diiimii... :26: valla ramazanın geçmesi demek şafağımızın 1 ay ı göstermesi demek :52: çokkk süper bişeymiş bu :32:

:72::72::72: 69 BAYBURT'a SELAMLAR... :72::72::72:

Kızlar günaydın ve herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...su gibi aksın geçsin.. zorlanıcaz ama napalım Rabbim kolaylığını vericek inşallah... şafaklar 2 ye çıktı...şimdi birde ramazan şafağı çizicez :1:

Neden insan başka birine alışmasın canım, daha önce ilişkin olmadı mı şimdi ki erkek arkadaşına alışmadın mı? Eee demek ki alışılır sevgi tek başına yetmiyor saygı da çok önemli:31: sen bir ilişkide kendini değerli hissetmiyorsan, bir şeylerin huzursuzluğundaysan sana da yazık.Ha bu ayrıl demek demek değil, ayrılma kararı verdiğini farz ederek konuştum..Şu da var ayrıldıkyan sonra hemen biri olacak diye bir şey yok 3,5 senelik bir ilişkinin psikolojisini, yorgunluğunu atman lazım önce zaten kaderde aşk varsa gelir seni bulur tatlım :16:ben sana link atmıştım okumamışsın anlaşılan :20:

Haklısın canım:26: Bende ayrılmayı farz ederek konuşuyorum zaten.Bakalım nolucak.Bugün içime bi dert oturdu mesela...Eski güzel günlerimiz geldi aklıma:14: Biz neden yapamadık ya.Neden böyle oldu...Neden emeklerim boşa gitti benim..Benim için çok mu kolay sanki:14: Neyse...Okudum kuzumm valla okudumm..Ben biraz kendi açımdan evhamlıyım:27: O yüzden pek bi büyütürüm derdimi de:14: Ama haklısın...Herkesin hayatına onu değiştirecek,eski karanlık günlerinden kurtarıcak bi kahraman olur:31:

ohh iyi canım az kalmış. :46:
ama sanırım bu senin bulunduğun ile göre .. bana görede 8 saat 54 dk... pek fark yokmuş :32:
evet canım kayseri de 8.15 gibi okunuyor:31:
Haklısın canım:26: Bende ayrılmayı farz ederek konuşuyorum zaten.Bakalım nolucak.Bugün içime bi dert oturdu mesela...Eski güzel günlerimiz geldi aklıma:14: Biz neden yapamadık ya.Neden böyle oldu...Neden emeklerim boşa gitti benim..Benim için çok mu kolay sanki:14: Neyse...Okudum kuzumm valla okudumm..Ben biraz kendi açımdan evhamlıyım:27: O yüzden pek bi büyütürüm derdimi de:14: Ama haklısın...Herkesin hayatına onu değiştirecek,eski karanlık günlerinden kurtarıcak bi kahraman olur:31:

Canım ya üzülme sürekli bir şeyler öğreniyoruz bak..Belki çok iyi olacak bundan sonra :31: Okuduysan görmüşsündür tatlım işte benim neler yaşadığımı, aslında hayatımızın kahramanı biziz de aşk buna destek oluyor içindekini açığa çıkarıyor. Unutma en önemli şey senin iyi olman üzülme lütfen...:29:

:72::72::72: 69 BAYBURT'a SELAMLAR... :72::72::72:

Kızlar günaydın ve herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...su gibi aksın geçsin.. zorlanıcaz ama napalım Rabbim kolaylığını vericek inşallah... şafaklar 2 ye çıktı...şimdi birde ramazan şafağı çizicez :1:
sana da hayırlı ramazanlar kalimero hoşgeldinnnnnn.. ramazan şafağı mı :9:
iyikiiii:16: napıyosun sen bakimmm kuzummm nasılsın :29:
iyiym canımmmm sen nasılsınn :31: çok şükür daha açlık belirtisi yok bende. ilk gün ya şimdi biraz alışma sürecindeyiz bakalım ne olacak.. açlığımızı düşünürüz belki askerilerimiz aklımıza bile gelmez bu bir ay hahah:9:

Kızlaaarrr :52: 30 dan geri mi:53: ay düşünmesi bile kalbimi küt küt attırdı. ya ben havalanında beklerken heyecandan çişim gelir :17:
Askerim gelir ben yok:1: nerde tuvalette:1: çokk heyecanlı:38:

Biz belki esimi almaya gidebiliriz, gece 12 de cikmasi icin sabahi beklemek istemiyor :52:
ayyy hayali bile cok güzel, biz evde nasil olacagiz acaba, alisamam heralde bi süre:26: evde oturma odasinda mutfakta dolasiyor mu olacak yani :26: sanki yine gidecekmis gibi gelir bana :44:

Back
X