351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sen niye hazırlamıyorsun cnm hazır mı geliyor yemekler annen tarafından elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum cnm daha yeni yeni öğreniyorum bir çok şeyi okul bitti attım kendimi mutfağa

evet valllaa annem hazırlıyor elletmiyor bana bişey ama ilerde evlenince çok zararını görücem bunun galibaa iyi yaptın canımm öğrenmemiz gerek iyi bir ev kızı olmak içinn

evet valllaa annem hazırlıyor elletmiyor bana bişey ama ilerde evlenince çok zararını görücem bunun galibaa iyi yaptın canımm öğrenmemiz gerek iyi bir ev kızı olmak içinn

sende bir yerden başlasan fena olmaz cnm yemek önemli diplomayı koyamazsın sofraya der annem genel de bana pek birşeyler yapamıyorum ama ufaktan başladım

Ben evlendikten sonra ogrendim yemek ve pasta yapmasını ilk bi ay zorlandım uzun vakitlerimi alirdi sonra zamanla oturdu hersey esimin yaklasimi bana daha yardimci oldu tabi, bogazina düşkün biri olmadigindan hic beni sıkıştırmadi

benimki de boğazına düşkün değil canım ama evlenince otoriter bi koca olursa derse hadi yemek yap diye potansiyel var çünkü hahha

sende bir yerden başlasan fena olmaz cnm yemek önemli diplomayı koyamazsın sofraya der annem genel de bana pek birşeyler yapamıyorum ama ufaktan başladım

doğru demiş annen , benimkine de dicem zaten bana öğretsin yaaa kayınvalidem beni beğenmicekk

benmkide boğazına düşkün değil aslında ama yine de güzel yemekler yapsam fena olmaz bide misafiri var bunu k.v gelicek bu kız hiç birşeyde yapmayı bilmiyor demesinler

aynen cnm biz öğrenelim de olur da boğazına düşkün olmaya başlarsa rahat edelim :) k.v için bende aynı şeyi düşnüüyorum bişey der falan diye şimdi annem var beraber hazırlıyruz da ileri de bana geldiğinde yanlız olacağım öğrenmek lazım

kızlar bende mercimek çorbası, yayla çorbası ve şehriye çorbası, bulgur pilavı, pirinç pilavı, türlü, taze fasulye, biber dolması deneyimim var.. 26 yaş için deneyimim nasıl
hee bu arada; kek, poğaça,kuarbiye, tatlılar vs de yapabiliyorum..
kalem gibi sarmada sararım..

ama yine sevdiğime yemek falan bilmiyorum diyorumki sonra bocalamıyım.. herşeye hazırlıklı olsun dimi ama

bu arada bugün Hamidenin günü, onu boyadık ama ortalarda yok ( bugün tuncelideyiz ) :44:

harikasın cnm daha ne olsun :) ben sebze pişirmeyi bilmiyorum pek en son yaptığım ıspanağı yaktım mesela

harikasın cnm daha ne olsun :) ben sebze pişirmeyi bilmiyorum pek en son yaptığım ıspanağı yaktım mesela

bir yanar, 2 yanar 3. üde süper olur.. kimse anne karnında öğrenmiyor.. dikkat ettimde evet sadece sebze biliyorum..
etin mantığıda aynı sanırım :)

kızartmayı çok seviyor bizimkisi.. kabak, patlıcan, patates, biber, ve üzerine domates sos... asla hayır diyemez..

Kayinvalide istedigini desin ya umrumda degil esim yillardir biliyordu zaten yemek yapmadigimi ve evlenince ogrenecegimi calisan bi kadin icin bu yemek meselesi cok zorlayabiliyor.. benim saatlerce mutfakta kaldigim zamanlar oldu yada yemegi yapmayi beceremedigim zamanlar.. en sonunda esim dedi ki "ben senden harika yemekler beklemiyorum, corbasindan salatasina kadar sofra istemiyorum, ana yemegi yap sadece yada sadece bi corba yap onemli degil" der dururdu
Butun gun evde olan biri icin yemek ve pasta isi zor degildir bence ama eger calisiyorsaniz ve esinizle birlkkte eve giriyorsaniz o biraz insanı sıkıntıya sokuyor esim benim mutfakta vakit gecirmeme sinir oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:

cnmmm aynısınıı nişanlım da bana söylüoo hep, ana yemek yap yeterrr ya da sadecee çorbaa yap, o kdr çeşit yemeğee gerek yok diee, inşş evlenince de bu düşüncesi devam eder :)

cnmmm aynısınıı nişanlım da bana söylüoo hep, ana yemek yap yeterrr ya da sadecee çorbaa yap, o kdr çeşit yemeğee gerek yok diee, inşş evlenince de bu düşüncesi devam eder :)

Devam eder canim sen merak etme en bu yüzden rahatim yemek konusunda

Canim yeni basladiysan yapmaya 26 icin ideal sayilir evlendikten sonra daha çok çeşit öğrenirsin.

Ben ilk okula giderken basladim yapmaya,annem calistigi için bir de mutfagi sevmekle ilgili bir durum.

sebzeyi de öğrenirsin elbet ama bence gayet iyisin daha ne olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…