- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.281
heehe tamam canım o zaman evet aşk çok değişik bişiy aşırının aşırısı güzel
Bizim kizlar aska geldi :78::78::78::78::78:
Aşk da bize gelsin artık
sen niye hazırlamıyorsun cnm hazır mı geliyor yemekler annen tarafındanelimden geldiğince yapmaya çalışıyorum cnm daha yeni yeni öğreniyorum bir çok şeyi okul bitti attım kendimi mutfağa
evet valllaa annem hazırlıyor elletmiyor bana bişeyama ilerde evlenince çok zararını görücem bunun galibaa iyi yaptın canımm öğrenmemiz gerek iyi bir ev kızı olmak içinn
Ben evlendikten sonra ogrendim yemek ve pasta yapmasınıilk bi ay zorlandım uzun vakitlerimi alirdi sonra zamanla oturdu hersey esimin yaklasimi bana daha yardimci oldu tabi, bogazina düşkün biri olmadigindan hic beni sıkıştırmadi
sende bir yerden başlasan fena olmaz cnm yemek önemli diplomayı koyamazsın sofraya der annem genel de banapek birşeyler yapamıyorum ama ufaktan başladım
benmkide boğazına düşkün değil aslında ama yine de güzel yemekler yapsam fena olmaz bide misafiri var bunu k.v gelicek bu kız hiç birşeyde yapmayı bilmiyor demesinlerBen evlendikten sonra ogrendim yemek ve pasta yapmasınıilk bi ay zorlandım uzun vakitlerimi alirdi sonra zamanla oturdu hersey esimin yaklasimi bana daha yardimci oldu tabi, bogazina düşkün biri olmadigindan hic beni sıkıştırmadi
benimki de boğazına düşkün değil canım ama evlenince otoriter bi koca olursa derse hadi yemek yap diyepotansiyel var çünkü hahha
doğru demiş annen , benimkine de dicem zaten bana öğretsin yaaa kayınvalidem beni beğenmicekk
kızlar bende mercimek çorbası, yayla çorbası ve şehriye çorbası, bulgur pilavı, pirinç pilavı, türlü, taze fasulye, biber dolması deneyimim var.. 26 yaş için deneyimim nasıl
hee bu arada; kek, poğaça,kuarbiye, tatlılar vs de yapabiliyorum..
kalem gibi sarmada sararım..
ama yine sevdiğime yemek falan bilmiyorum diyorumki sonra bocalamıyım.. herşeye hazırlıklı olsun dimi ama
bu arada bugün Hamidenin günü, onu boyadık ama ortalarda yok ( bugün tuncelideyiz ) :44:
harikasın cnm daha ne olsun :) ben sebze pişirmeyi bilmiyorum pek en son yaptığım ıspanağı yaktım mesela
benimki de boğazına düşkün değil canım ama evlenince otoriter bi koca olursa derse hadi yemek yap diyepotansiyel var çünkü hahha
doğru demiş annen , benimkine de dicem zaten bana öğretsin yaaa kayınvalidem beni beğenmicekk
benmkide boğazına düşkün değil aslında ama yine de güzel yemekler yapsam fena olmaz bide misafiri var bunu k.v gelicek bu kız hiç birşeyde yapmayı bilmiyor demesinler
aynen cnm biz öğrenelim de olur da boğazına düşkün olmaya başlarsa rahat edelim :) k.v için bende aynı şeyi düşnüüyorum bişey der falan diye şimdi annem var beraber hazırlıyruz da ileri de bana geldiğinde yanlız olacağım öğrenmek lazım
Kayinvalide istedigini desin ya umrumda degilesim yillardir biliyordu zaten yemek yapmadigimi ve evlenince ogrenecegimi calisan bi kadin icin bu yemek meselesi cok zorlayabiliyor.. benim saatlerce mutfakta kaldigim zamanlar oldu yada yemegi yapmayi beceremedigim zamanlar.. en sonunda esim dedi ki "ben senden harika yemekler beklemiyorum, corbasindan salatasina kadar sofra istemiyorum, ana yemegi yap sadece yada sadece bi corba yap onemli degil" der dururdu
Butun gun evde olan biri icin yemek ve pasta isi zor degildir bence ama eger calisiyorsaniz ve esinizle birlkkte eve giriyorsaniz o biraz insanı sıkıntıya sokuyoresim benim mutfakta vakit gecirmeme sinir oluyor
cnmmm aynısınıı nişanlım da bana söylüoo hep, ana yemek yap yeterrr ya da sadecee çorbaa yap, o kdr çeşit yemeğee gerek yok diee, inşş evlenince de bu düşüncesi devam eder :)
kızlar bende mercimek çorbası, yayla çorbası ve şehriye çorbası, bulgur pilavı, pirinç pilavı, türlü, taze fasulye, biber dolması deneyimim var.. 26 yaş için deneyimim nasıl
hee bu arada; kek, poğaça,kuarbiye, tatlılar vs de yapabiliyorum..
kalem gibi sarmada sararım..
ama yine sevdiğime yemek falan bilmiyorum diyorumki sonra bocalamıyım.. herşeye hazırlıklı olsun dimi ama
bu arada bugün Hamidenin günü, onu boyadık ama ortalarda yok ( bugün tuncelideyiz ) :44:
Canim yeni basladiysan yapmaya 26 icin ideal sayilirevlendikten sonra daha çok çeşit öğrenirsin.
Ben ilk okula giderken basladim yapmaya,annem calistigi için bir de mutfagi sevmekle ilgili bir durum.
Hamarat hatun
Sana göstereceğim marifetimi kuzum ;-)
bir yanar, 2 yanar 3. üde süper olur.. kimse anne karnında öğrenmiyor.. dikkat ettimde evet sadece sebze biliyorum..
etin mantığıda aynı sanırım :)
kızartmayı çok seviyor bizimkisi.. kabak, patlıcan, patates, biber, ve üzerine domates sos... asla hayır diyemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?