351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Merhabaaa:,(
Sizin eski yazilarinizi okuyordum hatta okuyup okuyup ağlıyordum :,(
Malesef tekbaşımayım ah ah sen de bana cevap veren tek kişisin canim merhaba ve merhaba herkeseee:)

hoşgeldin canım Allah sabrını veriyor merak etme.
Benim kadar sulugözü olamaz herhalde sesini duysam telde ağlardım. Geceleri ağlamadan uyumadığım gün olmuyordu resmine bakıp hasret gideriyorsun. Ama yemin törenine gitmek heyecanı başka bişe Sonra yol izni oluyor bize ilaç gibi gelen 3 günümüz vardı. Benim sözlüm kıbrısa gittiği için fazlaydı yol izni. Birde bizim kötü yani tam yaz sezonu kıbrısa düştü biletler pahalı günü birlik gidip gelmek için, kalma olayında zaten uygun olmaz bizde öle tek başıma ailesinden birileri olsa olabilir ama şimdi bu aralar onlarında ailesel sıkıntıları var o yüzden kalıp dua etmek ve sabırla şafak saymak kalıyor geriye :)

günler azaldıkça heyecan artıyor. Bizim şu şafağın son evreleri RAmazanın için gelmesi iyi oldu bnce kızlar çünkü ben gün içinde yemek telaşı vs sonrasında iftar mutfağı topla akşam namazı teravihe gidip gelme derken zaman geçiyor önceden evde gün içinde sürekli düşünmekten daha çok acı çekiyordum.

Birde 2-3 gündür arkadaşın telfonuyla mesaj atıyor buda bize artı bir moral desteği veriyor. Çarşıları artık her haftaya çıktı eskiden 2 hafta birdi. Ama herşeye rağmen en çok geceleri benden çok uzakta oluşu koyuyordu bana.

Ama dediğiniz gibi beni de avutan en önemli şey " Bu son gurbet sonrasında mutlu yuvamızda hep birlikte olacağız Allahın izniyle. "

Ayrıca arkadaşlar evlilik hazırlığında sevdiğinin yanında olmasının önemini gördüm sizin geçmiş sohbetlerinizden.
Bende nişan telaşında onsuz olmanın sıkıntılarını çekiyorum ama Düğün telaşesi daha önemli o yüzden şanslıyım ki düğünden önce değil nişandan önce askere gitti.

Ayrıca yemek sohbetleri açılmış bende yorum yapmak istedim. Bende ufak yaştan beri mutfaktayım annem herkesin dilinde hızlı pratik ve hamarat biridir. Babamın sülalesinde özellikle hep öyle anılır. O yüzden ufaktan beri öğretir bana bu konuları önemser. Benimde zayıf olduğum nokta pasta börek çörek işlerine çok karışmazdım annem yaparken o konularda zayıfımdır. Ama sözlüm sağ olsun yemeği seven biridir. etli vs. yemekler sever pastalar börekler tatlılar sever. Evde hiç ağzı boş durmayacakmış o yüzden yandım ben

Sivaslı sözlüm ve Sivasın etli yemekler tatlılar hamur işleri vs. çok ağırdır teyzemden biliyorum eniştemde Sivaslı benim.
Dedim ki gidip teyzemin yanında biraz staj yapayım sözlüme oda gerek yok ben sana öğretirim dedi benimkisi yemek yapmayı da iyi becerir yemeyi sever yapmayı da sever.

Ama bunlar tatlı telaşeler oluyor karşındaki insan anlayışlıysa

ayy Kayseri mantısı mıııııııııııııı Zamanında annemler Kayseri'de yaşamışlar uzun süre.Hala yapılır evde.En çok da yağlamayı severim ben

Merhabaaa:,(
Sizin eski yazilarinizi okuyordum hatta okuyup okuyup ağlıyordum :,(
Malesef tekbaşımayım ah ah sen de bana cevap veren tek kişisin canim merhaba ve merhaba herkeseee:)

Canım merhabaaa İlk zamanlar bizde ağla ağla salya sümük geziniyoduk ortada bak şimdi alıştık iyi kötü.İlk zamanlardaki gibi değiliz.Onlarsız çok zor evet ama toparladık kendimizi çok şükür Sıkma canını.Birlikte günlerinizin kıymetini bil

Bukeet geciyor vakiit neden böyle hissediyorsun canin mi sıkkın:26:

Ben annemlerde toplu bi iftar yemegindeyim .. karsimda oturan kadin okuyormusun dedi dedim yooook çalışıyorum evliyim kadin sok oldu hic yasini göstermiyorsun dedi:44: bu aralar bu cumleyi cok duyar oldum

cnmmm eskisi kdr nişanlım ilee konuşamıoruzzzz çok kısa konuşuoruzzz, söyledim bugnnn dio kii aslndaa ii yöndn bakk konuşck çok şey birikioo, konuu btrsee tartışmalar yaşanabilir...

dahaa ii yaşını göstermemen cnmmm yaşlanmayzzz, çoğul konuştmm çünküüü bana daa hep öyle derlerr, yaşıma pek kmse inanmazzz elbise fln bakarkenn sade şeyler gösterirler senin yaşına gider die.. biz dee yaşlanmayzz dahaa ii olurrr

sokakta sevgilileri ile gezenlere iyice gıcık olmaya başladım özlem iyice huysuzlaştirmaya başladi beni peh zaten bu yazin tadi yok kış gelsin artık isyannnnn

Keyfin kacmis tabi o böyle deyince:44: konumuz biter mi hic bebisim de ben 15-20 dk konustum esimle bugun iftardan önce. . Bunada şükür
Esiminde evli olduguna inanmiyorlarmis askerde tazecik bi cift olacagiz biiizzz

sokakta sevgilileri ile gezenlere iyice gıcık olmaya başladım özlem iyice huysuzlaştirmaya başladi beni peh zaten bu yazin tadi yok kış gelsin artık isyannnnn

all bnden dee o kdrr cnmmm, yazdan bu seneee hiçç hoşlanmadmmm artt kışıı bekliorummmm dört gözleeee

Keyfin kacmis tabi o böyle deyince:44: konumuz biter mi hic bebisim de ben 15-20 dk konustum esimle bugun iftardan önce. . Bunada şükür
Esiminde evli olduguna inanmiyorlarmis askerde tazecik bi cift olacagiz biiizzz

aynennn öyleee cnmm esprii yaptıı amaa birazcıkkk yersizz olduu iştee :)

dahaa ii cnmm yaşlanmayann tazecikkk çift inşş bebek sahibii olupp, tazecik anne baba olucaklar :)

aynennn öyleee cnmm esprii yaptıı amaa birazcıkkk yersizz olduu iştee :)

dahaa ii cnmm yaşlanmayann tazecikkk çift inşş bebek sahibii olupp, tazecik anne baba olucaklar :)

Canim inşallah
Bu yazi yasanmamis sayiyorum bende hatta su gecen aylari evliligimizden saymiyorum 7 aylik evliyiz hala biz bana neeeee

Canim inşallah
Bu yazi yasanmamis sayiyorum bende hatta su gecen aylari evliligimizden saymiyorum 7 aylik evliyiz hala biz bana neeeee

biliomsn bazen soranlaraa ben de diorum ki aslnda 7 ay nişanlı kalmış olcazz, o beş ay yok istemiorummm

o beş ay çıksn çıksnn gtsnnn dimiii, ciddennn artt çoğu ggtti azı kaldı ya bu beni mutluu edioo, ilk günleri düşündkçee bu kdr zaman geçtii diormmm

O ilk zamanlari atlattik cok şükür tatlim dün aksam arkadaslarimlayken farkettim biraz biraz eski ben olmaya baslamisim ilk zamanlarda arkadaslarimin yaninda hic konusmak hatta konustuklarini dahi dinleyemezdim sanki soyutlanip gidiyordum o mekandan dün aksam yine espriler yapip konustum onlarla atiyoruz üstümden artik bu agir acıyı ..

Eveeet gelecegiz kiiii bi gelsinde tontisler

Onlar gelsin bir sürü plan onları bekliyor zaten

ayy Kayseri mantısı mıııııııııııııı Zamanında annemler Kayseri'de yaşamışlar uzun süre.Hala yapılır evde.En çok da yağlamayı severim ben

Tatlım yağlamayı bilmiyorum mümkünse bilmeyeyim zaten iştahıma sağlık çünkü

Kuzum gerçekten yaşını hiç göstermiyorsun maşallah bana da hep nokta atışı yaparlar ne eksik ne fazla

doğruuuu sölüosunnn cnmm, eskisi kadarrrr kapanmayıı tercih etmioruzz, kendime adıma daa öylee, çarşı günlerii evdn çıkmazdmmm rahat konuşalımm diee, ya da bi yerlere gtmek içimdn gelmzdii, artt bnde öyle değilmm, çıkıorumm arkadaşlarımlaa vakit geçiorummm konuşuorumm gülüorumm.. en zor kısımm ilk zamanlarmışşş onu net söyleyebilrmm.. acemi birliğindn snrr hepimzz daha da rahatladıkkk gbi.. rutine bağlandıı herşey.. yaptıkları işler bellii, genel anlamda arama saatleri bellii..eylüldn snrr burasııı sanırımmm evlilikkk günlük yemek tarifleri, çeyiz topiğine dönüşürrr :)

Canım takılma nişanlının söylediğine,yoğunluktan konuşamadığınızın farkındadır o'da.Sen üzülme diye mantığa bürümeye çalışmış olabilirbiz de dün 5 dk konuşabildik,bir de sahurda aradı ama yine fazla konuşamadıköğlen de aradı seni seviyorum çok yoğunum dedi kapattı hala ses yok :26:

evttt cnmmm moral vermeyee espri yapmaya çalıştıı aslndaaa.. bzdee aynenn o durumdayzz beş dk flnn konuşuoruzz snrr ses çıkmıooo anlatck çok şey birikiooo bidee anlatamayncaa sinirr oluorummm

Tatlim yine o kadar cok yedim kiiiii simdi göz kapaklarim kapaniyor bide karnimda nasil sis

Umarim buralarda oluruz canim, simdi bile toplanmakta zorlaniyoruz bide askerlerimiz gelince iyice kopmasak bari

Romantik eniste, yogunlukta da hatirlar arar kuzummm ilk firsatta arar merak etme, bizde esimin kogus nöbeti vardi da öyle konustuk kogus telefonundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…