351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

havalarda sıcak ya cnm demek ki bozulmaya başlamış farketmemişler şükür ki bişeyleri yok iyi olmasına sevindim cnm :)

ahahah çok iyi geldi bak bu
hiç ayrı kalmadık valla işte bir bakıyormuşsunuz ohh gitti nasıl rahatladım kızlar siz bekleyin zaten kimse yok topic de kapansın diyip gidiyomuşum ahahah [/QUOTE]

dimi en iyisi amaan gittilerse gittiler napalım yani dimi:101:

yarından çıksın yola söyliyim
demek yoldan çıkacakmışım ben oyüzden kimsenin yazmaması hayırlısıymış benim için baksana

şeymacımmm çok geçmiş olsunn şimdi nasıll askern?
kızlar nişanlım banaa hediye göndermiş, eve kargo gelmişş, dört gözlee evee gtmeyi bekliorummm pazar günü internet cafeye uğramıştıı işlerm var dioduuu, meğer internetten hediye almış abimi aramış evin adresini istemişş cnmmmm yaaa :)

yarından çıksın yola söyliyim
demek yoldan çıkacakmışım ben oyüzden kimsenin yazmaması hayırlısıymış benim için baksana
yaniiii demi amaan 5 ay işte hemen bitiyo bak biz ağladık zırladık ne oldu

Canım şimdi iyi ama gece kötüymüş halsizim biraz dedi üzüldüm bende ama sesi iyidi
hediye mii hobaaaaaa

ne güzel cnm çok heyecanlı oluyor dimi böyle hediye almak bide merak var tabi koşa koşa eve gidersin artık

yaniiii demi amaan 5 ay işte hemen bitiyo bak biz ağladık zırladık ne oldu

Canım şimdi iyi ama gece kötüymüş halsizim biraz dedi üzüldüm bende ama sesi iyidi
hediye mii hobaaaaaa

cnmm yazınn çokk oluoo sıcaktaa herşeyy çabuk bozuluooo şimdii iyiysee sevndmmm cnmmm
evtt evttt hediyeee almışş meraktaymmmm annem aradıııı söylediiii

cnmm yazınn çokk oluoo sıcaktaa herşeyy çabuk bozuluooo şimdii iyiysee sevndmmm cnmmm

oo ne güzel benimde 30unda doğum günüm bakalım bana gelecekmi mektup olsa yeter yaa ona razıyım :26: Kıyamam ben sevdiceğime harcamasın parasını oralarda

aynennn cnmmmm sormaaa çok mrkk ettmm, askerdn düşünmş almışşş üzüldm dee parasını vermeseydi keşkee bi yandn mutlu oldummm :)
olsun cnm arada çıkan para etkilemez sevdiğini sen burda onu düşünüyosun para harcıyor diye o da seni düşünüp mutlu ol diye hediye yolluyor AŞK bu işte
Teşekkür ederim tatlım eet iyi ama ben cok sinirlendim bayat yedirmişler ya

aslında şaşırdım buna denetim yok mu bu yemeklere nasıl bozuk yemeği askerlere yedirebiliyorlar :26:

bana mı dedin tatlım bukete mi kıyamam diyen bendim de bende anlamadım canım ya numuneler alınmış bakalım nası olucak
seninnn doğumm gününn 30 temmuz muu cnmmm
evet tatlım

aynenn cnmm demek ki aşk böylee bişeyy
manisada geçennn senelerdee balıktan zehirlenme olmuşş, bazenn bnce de dikkat edilmioo, özelliklee yazın daha da dikkat edilmesii gerekkk

bana mı dedin tatlım bukete mi kıyamam diyen bendim de bende anlamadım canım ya numuneler alınmış bakalım nası olucak

evet tatlım

ilk kısım bukete ikinci kısım sana yazarken seninkini görmedim cnm ilk kısım sana+buket e gelsin

şükür ki iyiler cnm bakalım sonuç ne olacak:26:

aynenn cnmm demek ki aşk böylee bişeyy
manisada geçennn senelerdee balıktan zehirlenme olmuşş, bazenn bnce de dikkat edilmioo, özelliklee yazın daha da dikkat edilmesii gerekkk

kesinlikle cnm ama bu tür toplu yerlerde denetim olmadan yemek servis edilmiyor diye biliyorum bide askeriye burası yani ondan şaşırdım böyle bişey nasıl gözden kaçtı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…