- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.261
veririm tabi canım müsait oldukça bakıyorum sizin topiğe de.üzülme ya bak kurtuluyosun biz 3 aydır kafa dinliyoruz
(tamam pek inandırıcı olmadı ama yüzün gülsün)
İyi ama gece kötüymüş bir de öylece nöbet tutturmuşlar :26: et bayattı galiba diyor, Halsizim hala aşkım dedi.Ama iyi çok şükür:26:
yaniiii demi amaan 5 ay işte hemen bitiyo bak biz ağladık zırladık ne olduyarından çıksın yola söyliyim
demek yoldan çıkacakmışım ben oyüzden kimsenin yazmaması hayırlısıymış benim için baksana
şeymacımmm çok geçmiş olsunn şimdi nasıll askern?
kızlar nişanlım banaa hediye göndermiş, eve kargo gelmişş, dört gözlee evee gtmeyi bekliorummmpazar günü internet cafeye uğramıştıı işlerm var dioduuu, meğer internetten hediye almış abimi aramış evin adresini istemişş cnmmmm yaaa :)
şeymacımmm çok geçmiş olsunn şimdi nasıll askern?
kızlar nişanlım banaa hediye göndermiş, eve kargo gelmişş, dört gözlee evee gtmeyi bekliorummmpazar günü internet cafeye uğramıştıı işlerm var dioduuu, meğer internetten hediye almış abimi aramış evin adresini istemişş cnmmmm yaaa :)
yaniiii demi amaan 5 ay işte hemen bitiyo bak biz ağladık zırladık ne oldu
Canım şimdi iyi ama gece kötüymüş halsizim biraz dedi üzüldüm bende ama sesi iyidi
hediye mii hobaaaaaa
Teşekkür ederim tatlım eet iyi ama ben cok sinirlendimSeymacim gecmis olsun canim, insallah daha iyidir simdi askerin
ne güzel cnm çok heyecanlı oluyor dimi böyle hediye almak bide merak var tabi koşa koşa eve gidersin artık
cnmm yazınn çokk oluoo sıcaktaa herşeyy çabuk bozuluooo şimdii iyiysee sevndmmm cnmmm
evtt evttt hediyeee almışş meraktaymmmm annem aradıııı söylediiii
olsun cnm arada çıkan para etkilemez sevdiğini sen burda onu düşünüyosun para harcıyor diye o da seni düşünüp mutlu ol diye hediye yolluyor AŞK bu işteaynennn cnmmmm sormaaa çok mrkk ettmm, askerdn düşünmş almışşş üzüldm dee parasını vermeseydi keşkee bi yandn mutlu oldummm :)
Teşekkür ederim tatlım eet iyi ama ben cok sinirlendimbayat yedirmişler ya
oo ne güzel benimde 30unda doğum günüm bakalım bana gelecekmi mektup olsa yeter yaa ona razıyım :26: Kıyamam ben sevdiceğime harcamasın parasını oralarda
cnmm yazınn çokk oluoo sıcaktaa herşeyy çabuk bozuluooo şimdii iyiysee sevndmmm cnmmm
evtt evttt hediyeee almışş meraktaymmmm annem aradıııı söylediiii
bana mı dedin tatlım bukete miolsun cnm arada çıkan para etkilemez sevdiğini sen burda onu düşünüyosun para harcıyor diye o da seni düşünüp mutlu ol diye hediye yolluyor AŞK bu işte
aslında şaşırdım buna denetim yok mu bu yemeklere nasıl bozuk yemeği askerlere yedirebiliyorlar :26:
evet tatlımseninnn doğumm gününn 30 temmuz muu cnmmm
olsun cnm arada çıkan para etkilemez sevdiğini sen burda onu düşünüyosun para harcıyor diye o da seni düşünüp mutlu ol diye hediye yolluyor AŞK bu işte
aslında şaşırdım buna denetim yok mu bu yemeklere nasıl bozuk yemeği askerlere yedirebiliyorlar :26:
bana mı dedin tatlım bukete mikıyamam diyen bendim de bende anlamadım canım ya numuneler alınmış bakalım nası olucak
evet tatlım
aynenn cnmm demek ki aşk böylee bişeyy
manisada geçennn senelerdee balıktan zehirlenme olmuşş, bazenn bnce de dikkat edilmioo, özelliklee yazın daha da dikkat edilmesii gerekkk
ilk kısım bukete ikinci kısım sana yazarken seninkini görmedim cnm ilk kısım sana+buket e gelsin
şükür ki iyiler cnm bakalım sonuç ne olacak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?