351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ankara da zaten pahalidir:18: kayseride ne kadar seyma suan senin baktiklarin

Benim oturmak istediklerim 450- 500 civarı tatlım ama Kayser ide bulunacak en iyi ve ucuz evler annemlerin yani şu an benim mahallem olan yerde, ama nişanlım bizimkilere yakın diye istemiyor. kendi annesigile yakın yerlerden de istemiyor...Kimseye yakın olmayalım diyor ama önerdiği yerler sanki onların tarafa daha yakın yerler

inşallah bulurlar canım yaa mereak etme senin kayınpeder sokakta bırakmaz

cnmm kendi adımaa dürüst olayımm ailemee biraz daha yakın otrmak istediğimm doğruuu bunu daa açıkca söyledmm nişanlımaa..geçerli nedenlerm de vardıı, işyerinee çok yakınn bi keree.. szn de kira daha uygnsaa oturmanzzz çok nrmal.. senn geçerli nedenlerini söylersnnn ikna edersnn tatlmm güzelce konuşarakkk

2 tarafa da yakın olmayalım deyip kendi tarafına doğru evler tutmak istemesi ayıp ama benim annem babam öcü mü

cnmm acabaa sizin tarafa yakın oturusaa kendi ailesinin tepki vermesndn bişey dyck olmasından çekinio olabilir mi pekii

Bizim tarafa otursak sizinkiler küser sizin tarafa otursak bizimkiler küser diyor benim ailem küsmez ne var bunda nere uygun ve mantıklıysa oraya oturulur, bnm ailem küsmez diyorum ama yok yok küserler 2 tarafa da yakın olmasın diyor.:26:

Biz kayinvalidelere cok yakin oturuyoruz ama bu biseyi degistirmiyor annemlere de haftada 1 gidiyoruz kayinvalidelere de onlarda öyle sık sık gelmezler biz ne zaman davet edersek o zaman geliyor her iki tarafta o yüzden benim icin sorun degil kayinvalidelere arabayla 3 dk mesafede olmak

ne güzel ama bütün kayınvalideler aynı değil "bak ne kadar yakın oturuyor ama doğru düzgün yanımıza gelmiyor bile " diyebilir bazı kayınvalideler maalesef..

cnmmm banaa göre dee küsck bişe yok ama hangisi işinize geliosaaa neresi daha uygnsa orda oturusnzz. nişanlın geldiği zmnn yüzyüzee konuşncaaa mutlaka orta yolu bulurnszz tatlım...

Benim içinde sorun olmaz ama oraların evlerin pahalı, bizim taraftaki evler hem çok geniş hem uygun fiyatlı ulaşımda o kadar rahat ki, yani onların kinin mantık puanı 2 ise bizim tarafınki 5 o kadar yani....neden iyisi varken kötüsüne, ucuzu varken pahalısına oturayım ki.sizinkilere yakın olmasın bizimkiler küser ne demek ya:26:

ne güzel ama bütün kayınvalideler aynı değil "bak ne kadar yakın oturuyor ama doğru düzgün yanımıza gelmiyor bile " diyebilir bazı kayınvalideler maalesef..

Bu konuda yüzüme karsi bisey demiyor kayinvalide esimde annesine babasına cok bagimli degildir bazen k.valide arar "bilmem kim geldi hadi sizde gelin" diye esim gelmeyecegiz der bana bile sormz oraya kac gün gidilirse annemlerede o kadar gidilecek anlasmasi yaptik biz bana ne

Belkide o öyle zannediyor yani kuseceklerini saniyordur:44: tabiki mantikli olan daha genis evde daha ucuza oturmak benim annemlere yakin evlerin kirsi 700-1000 arasi ne yani yakin olayim diye orada mi oturayim o paraya ikisinin ortasinda kalan semtte de yeni ev yok hepsi en az 15 yillik evler ..

Benimki de bağımlı değil ailesine, ama sanırım kırılmasınlar diye bizimkilere yakın olmak istemiyor yoksa 2 taraf da bizi rahatsız etmez, onu biliyoruz çok iyi.Laf ederse de kendi bilir k.v herkesin kendi ailesi var, hayatı var kusura bakmasın...Bizimde anlaşmamız o şekilde kime ne kadar gidiliyorsa diğerine de aynı.Bilmiyorum ya nişanlım hep tavrını koymuştur ailesine karsı ama anlamadım :44: gerçi tutturmuyor o güne gelelim bakarız aşkım dedi.Sadece bir yer önerdi ona göre 2 tarafa da eşit diyor ama onlara yakın bence

Hah aynen işte.bizdede 2'sinin ortası tam merkez ve fiyatlar uçmuş 1000 lira oturulabilecek evler.

Hah aynen işte.bizdede 2'sinin ortası tam merkez ve fiyatlar uçmuş 1000 lira oturulabilecek evler.

cnmmm ben tek başımaa baktım durdum nettenn bi kaç tane buldm hepsi tutulduu, sonunda dedmm bak benn buldmm ama tutulduuu art sen gelincee vakit az amaa senn madem kafana takma halletcm diosun sana güveniorum ve art bakmıorum dieeekendimi üzmeye sıkmaya başladmm snr daa baktım nişanlm rahatt hep öyledr gerçii, hep özenrm onaa, art üzmüorum kendimii bakmıycm daa

Canim orasi uygunsa ordan tutun, biraz kayinvalideye yakin oluversin ne olacak ki, nasilsa rahatsız etmezler diyorsun

belki de şikayetçidir de çok umursamamak lazım bence de sözleşmenizde ististanalar kaideyi bozmuyor değil mi gitmeyi unutursanız vah halinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…