351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canim orasi uygunsa ordan tutun, biraz kayinvalideye yakin oluversin ne olacak ki, nasilsa rahatsız etmezler diyorsun

Şimdi konuştuk kızlar, anlattım böyle böyle diye, haklısın aşkım dedi, gelince binelim arabamıza neresi uygunsa bakalım, sizinkiler bizimkiler demeyelim, bizim hayatımız anlatırız uygunca kimse de küsmez dedi.İş yerleri önemli dedi. ayy yine kavga etmedik yine yüss puaaannn bana

cnmmmm sanaa yüssssss puannnnnnnn tatlı dil ile güzelcee konuşma ile orta yoll bulunuooo heppp :)

olur ya canım haftasonu gelir yoğunluktan koşuşturmadan gidemezsiniz .. aa bu hafta biz annemlere gitmedik galiba en son geçen hafta gitmiştik dersiniz

Yok unutmayiz zaten asla haftasonlarini ailelerle gecirmeyiz, bunu onlarla acikca konustuk cuma cumartesi pazar bizi beklemeyin diye haftasonu ya basbasa biseyler yapariz yada arkadaslarimizla annelere hafta ici gideriz hem ben böylece 2 aksam yemek yapmamis olurum

cnmmm çoğuu gttii azı kaldıı bakkk akşam üstüü olduuuu snrr akşam olckkk
evettt az kaldı sayılır bu saatlerde burnuma gaipten yemek kokuları geliyor hayalimdeki yemekler
kayınvalide ve kayınbabaları ne zaman yemeğe alıyorsunuz dün bahsediyodunuz ya kızlar?? nasıl geçecek merak ediyorum yemek sohbeti

cnmmm pazarr günüüü iftira dışarı gttkk çağırdılarr, orda konuştk ramazanın sonuna doğruu olsun die.. kayınpederimm başka iftarlara gidio çalıştıklarıı firmalarnn iftar yemeklerineee onlar btsn de dedii.. bizim dahaa var zmnnn :)

çok mantıklı düşünmüşsünüz iki akşam cepte yok canım anlatamadımm, hani bu haftaiçi biz senin annene gittik ama benimkine gitmedik diye mesela anca haftasonuna doğru farkedersiniz durumu.. onu demek istedim ay neysee çok uzattım boşver haha

Ayyy turn nolcak o hafta gitmeyiz kavga da etmeyiz

ay kızlaarr öğlenden beri ütü yapıyorum beynim aktı yemin ederim

ayy Şeyma 1200 lira mı ev kirası her ay o kadar para verceğinize ev alın resmen ev taksit fiyatları bile o kadara düştü yani gerçi sonuçta Kayseri'den bahsediyoruz burda bile bazı yerlerde ev kiraları 1000-1200 civarıymış şok oldum duyunca

cnmmm onuu benn dedmmm :) ankara içinn :) 1200 lira ama içi dee çok kötüydüüü üstelk

bugün yine sohbet koyuymuş kaçırdım çarşı da kendime birşeyler bakarken gerçi onu da bulmadım ya boşuna yorumdum o kadar
bizim ev derdimizi olmayacak gibi evimiz hazır iç tadilatları ve kendimize göre dizaynlarını yapacağız o da baya zaman alacak gibi benm ki tartışmaya hiç gerek kalmadan direk k.valideme yakın olucak zaten mecburen farklı şehir olunca ne kadar uzağa da gitsem yine ona yakınım

cnmm dahaa ii evin içinii zaman da var, kafan göre yaptırırsınnn, her günn çok güzell şeyler çıkıoo, zaman alsa daa içine sinmişş olurrrr

cnmmm onuu benn dedmmm :) ankara içinn :) 1200 lira ama içi dee çok kötüydüüü üstelk

ayy öyle mi yanlış görmüşüm demekki saatlerdir ütü yapmaktan özüm geçti artık

ay yok artık ya o kadara yazık günah.bide ev bişeye benzeseymiş bari insanın içi giderdi de:26:

ayy öyle mi yanlış görmüşüm demekki saatlerdir ütü yapmaktan özüm geçti artık

ay yok artık ya o kadara yazık günah.bide ev bişeye benzeseymiş bari insanın içi giderdi de:26:

sıcaktaaa ütüü fenaa yapıooo, aynenn cnmm içii dee kötüü bi dünyaa bişey değiştrcnnn bidee yuhh art dedimm

O zaman nasil ekimde düğün yapacaksiniz tatlim, sanki ekimde düğün olabilir dedigini hatirliyorum:44: ev tadilatlari cok mu yoksa ufak tefek seyler mi

aynen cnm istediğim gibi yaptırırım en azndan herügn ev içi yenileyemiyoruz malesef olmuşken güzel olsun :)

evttt cnmmm bi kere yapılıoo, o zmnn siz de nişanlın ile bakarsnzzz amaa özelliklee cam gbi oluooo değişk adı var unuttmm hatırlaynca yazcamm onlar çok hoşş oluoo

O zaman nasil ekimde düğün yapacaksiniz tatlim, sanki ekimde düğün olabilir dedigini hatirliyorum:44: ev tadilatlari cok mu yoksa ufak tefek seyler mi

bana kalsa yetişmesi çok zor ilkaycım ben mutfak dolaplarını değiştirmek istiyorum yerleri laminant banyoya duşakabin fayansları falan değiştirmek istiyorum k.babam onlar 1aylık iş hallolur hemen diyor temmuz sonu gibi karar verirsek eylül başında ev bitermiş sonrada eşyaları alıp düğün olurmuş çok aceleye gelicek yani hiç birşeyi nişanlımla bakıp karar verememiş olacağız da anlatamıyorum derdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…