- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.461
Canim orasi uygunsa ordan tutun, biraz kayinvalideye yakin oluversin ne olacak ki, nasilsa rahatsız etmezler diyorsun
Şimdi konuştuk kızlar, anlattım böyle böyle diye, haklısın aşkım dedi, gelince binelim arabamıza neresi uygunsa bakalım, sizinkiler bizimkiler demeyelim, bizim hayatımız anlatırız uygunca kimse de küsmez dedi.İş yerleri önemli dedi. ayy yine kavga etmedik yine yüss puaaannn bana
offf iftara daha çok mu var:26: kurudum yaa biri sulasın beni
olur ya canım haftasonu gelir yoğunluktan koşuşturmadan gidemezsiniz .. aa bu hafta biz annemlere gitmedik galiba en son geçen hafta gitmiştik dersiniz
evettt az kaldı sayılır bu saatlerde burnuma gaipten yemek kokuları geliyorcnmmm çoğuu gttii azı kaldıı bakkk akşam üstüü olduuuu snrr akşam olckkk
evettt az kaldı sayılır bu saatlerde burnuma gaipten yemek kokuları geliyorhayalimdeki yemekler
kayınvalide ve kayınbabaları ne zaman yemeğe alıyorsunuz dün bahsediyodunuz ya kızlar?? nasıl geçecek merak ediyorum yemek sohbeti
çok mantıklı düşünmüşsünüz iki akşam cepteYok unutmayizzaten asla haftasonlarini ailelerle gecirmeyiz, bunu onlarla acikca konustuk cuma cumartesi pazar bizi beklemeyin diye haftasonu ya basbasa biseyler yapariz yada arkadaslarimizla annelere hafta ici gideriz hem ben böylece 2 aksam yemek yapmamis olurum
çok mantıklı düşünmüşsünüz iki akşam cepteyok canım anlatamadımm, hani bu haftaiçi biz senin annene gittik ama benimkine gitmedik diye mesela anca haftasonuna doğru farkedersiniz durumu.. onu demek istedim ay neysee çok uzattım boşver haha
ay kızlaarr öğlenden beri ütü yapıyorum beynim aktı yemin ederim
ayy Şeyma 1200 lira mı ev kirasıher ay o kadar para verceğinize ev alın resmen ev taksit fiyatları bile o kadara düştü yani gerçi sonuçta Kayseri'den bahsediyoruz burda bile bazı yerlerde ev kiraları 1000-1200 civarıymış şok oldum duyunca
bugün yine sohbet koyuymuş kaçırdım çarşı da kendime birşeyler bakarkengerçi onu da bulmadım ya boşuna yorumdum o kadar
bizim ev derdimizi olmayacak gibi evimiz hazır iç tadilatları ve kendimize göre dizaynlarını yapacağız o da baya zaman alacak gibibenm ki tartışmaya hiç gerek kalmadan direk k.valideme yakın olucak zaten mecburen farklı şehir olunca ne kadar uzağa da gitsem yine ona yakınım
cnmmm onuu benn dedmmm :) ankara içinn :) 1200 lira ama içi dee çok kötüydüüü üstelk
ayy öyle miyanlış görmüşüm demekki saatlerdir ütü yapmaktan özüm geçti artık
ay yok artık ya o kadara yazık günah.bide ev bişeye benzeseymiş bari insanın içi giderdi de:26:
cnmm dahaa ii evin içinii zaman da var, kafan göre yaptırırsınnn, her günn çok güzell şeyler çıkıoo, zaman alsa daa içine sinmişş olurrrr
bugün yine sohbet koyuymuş kaçırdım çarşı da kendime birşeyler bakarkengerçi onu da bulmadım ya boşuna yorumdum o kadar
bizim ev derdimizi olmayacak gibi evimiz hazır iç tadilatları ve kendimize göre dizaynlarını yapacağız o da baya zaman alacak gibibenm ki tartışmaya hiç gerek kalmadan direk k.valideme yakın olucak zaten mecburen farklı şehir olunca ne kadar uzağa da gitsem yine ona yakınım
aynen cnm istediğim gibi yaptırırım en azndan herügn ev içi yenileyemiyoruz malesef olmuşken güzel olsun :)
aynen cnm istediğim gibi yaptırırım en azndan herügn ev içi yenileyemiyoruz malesef olmuşken güzel olsun :)
O zaman nasil ekimde düğün yapacaksiniz tatlim, sanki ekimde düğün olabilir dedigini hatirliyorum:44: ev tadilatlari cok mu yoksa ufak tefek seyler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?