351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım kabağı doğrayıp koyuyorum, tek püf noktası pişirirken çözdürüp değil don şekilde tencereye yada düdüklüye koymak, çözülüp tencereye konursa soğuk almış gibi oluyo kötü oluyo tadı. Biz kırmızı biber falanda közleyip koyuyoruz sarımsaklı salatası çok güzel oluyor.ıspanağı bi defa yaptık ama bence gerek yok tazesini yapmak pek fazla zaman almaz gerçi yazın da çok sever benim nişanlım, su böreğini kesinlikle öğren diyor. bi tek onu bilmiyorum bir de içli köfte.
baklava bile yaparım ben, ayrıca katmer vb gibi ince aılması gereken hamurlarda iyiyimdir çünkü 12 yaşından beri öğretilir bize bunlar kızıyodum önceden anneme ama iyi ki yapmış, mesela geçen sene ben kendi başıma 23 kişilik davet almıştım annem köydeyken razamanda

canım güzel plan yapmışsınn . yemek konusunda maşallahın var Allah bi yerden aldı mı bi yerden veriyor hepimize olmazsa sen de temizlik konusunda eşinden yardım alırsın ilkay gibi heheh

cnmmm senin maşallahınn varrr ciddennn çok rahat yaparsın herşeyii..su böreğiii hiç denemedmm hayatımdaa dahaa onaa çok yolumm varrr sen topiğin yemek sorumlusuu olcnn bakkkk herkesnn görevlerii olckkkkk

Şöyle söyleyim canım annem temizlik yapar pek mutfağa karışmazdı ben olduğumda menü bana ait yapması etmesi yıkaması tatlısı pastası öldüm desem gelmezdi mutfağa öğren derdi, yazları bahçeye gidiyordu ben babamlara bakıyordum evde babamda boğazına düşkündür.o yüzden benden mantı falan isterdi öğren diye hemde bir kere o kadar kötü yapmıştım ki mantıyı 15 yasında mıyım neyim küçücük bileklerimle nası yoğurmuştum sorumluluk bendeydi zaten mutfakta illa acemilik şaşkınlık olur ama hallederim sen bana temizlik konusunda tüyo ver bir toz almam 30dk sürüyo benim:26:

cnmm domatesii bndee çokk duydumm annemm de yapıoduu kavanozlaraa ama bana çok ekşi geldi nedensee çok severek kullanamadmm onu.. başka nasıl yapılıo araştırırmm farklı denerm bndee
domatesi kavanozlara koymayı biz daha yeni keşfettik annemle birinden duyduk. ondan önce buzdolabında çok yer kaplıyordu çok az yapabiliyordu annem. şimdi baya bi kavanoz yapıyor ama tam tekniğinin detayını sormadım da. benim gördüğüm domatesleri soyuyor, büyük büyük doğruyor kaynatıyor (içine tuz koyuyor mu ondan emin değilim:44:) sonra kavanozlara doldurup ters çeviriyor baş aşağı. ve soğuyana kadar hiç sallanmaması ellenmemesi gerekiyor. sabit duruyor kavanozlar bu önemli. hiç de ekşi olmuyor canım sanki yaz yemeği gibi mis gibi oluyor yemek . kış bitene kadar böyle kullanıyoruz

onuu bndee deneymm cnmm buzdolabı poşetlerinee yapaymm hatttaa pratik olurrr çokk

Ben bircok seyimi annemden getirip geliyorum çünkü buzlugumda o kadar yer yok, kurban etlerimiz var bi sürü bitmedi her aksam diyordum ki yarin sabah ise gitmeden önce et cikartayim aksam isten gelince kavururum, ama her seferinde sabah onu cikartmayi unutuyorum, pek et yemedik evde biz eksilmiyorda annemin derin dondurucusu var, yaptigi seylerden fazlaca yapip koyuyor hem ben hem abimin esi yararlaniyoruz bu hazineden

canım güzel plan yapmışsınn . yemek konusunda maşallahın var Allah bi yerden aldı mı bi yerden veriyor hepimize olmazsa sen de temizlik konusunda eşinden yardım alırsın ilkay gibi heheh
Aynen süpürge den nefret ederim, toz almaktan, banyo yıkamak hele ölümdür bana:26: ütü eh işte, hele cam falan 1 defa mı ne sildim hayatımda
cnmmm senin maşallahınn varrr ciddennn çok rahat yaparsın herşeyii..su böreğiii hiç denemedmm hayatımdaa dahaa onaa çok yolumm varrr sen topiğin yemek sorumlusuu olcnn bakkkk herkesnn görevlerii olckkkkk

Tamam olurum her gün bir menü yaparım ben size bir ara blog açmayı düşünmüştüm ama ilgilenemedim. siz de gelir benim pasaklı evimi temizlersiniz o zaman

cnmmmm bizimki çok eksi olduuu belki de domatesten kaynaklandııı bitmedi bideee ters çevriliooo evttt biz de öylee yapmıştıkk hatırladm şimdi

olurrrrr cnm yaparzz annem dee hergün banaa temizlikk yaptırıoduu ikmzz her daim ev temizlerdkkk şu buharlıı yenii silmek içinn bişey çıktı yaa onu tavsiye ederimmm çok kolaylık hem de çok güzel alıoo kızlarrr

Bende bütün yaz temizlik yapardim mutfaga karismazdim tam tersi universitede de yurtta kaldigim icin mutfak maceram evlilkkle basladi
Toz almak 30 dk mi sürüyor yani supurme ve viledanin disinda mi 30 dk sürüyor:44: tuvaletler ve lavabolar her zaman elimin altindadir benim hemen aradan cikartiveririm temizlik anina denk getirmemeye çalışırım supurgeyi kocam yapar bende arkasindan vileda yaparim mesela salonumu her temizlikte temizlemem sadece misafir gelmeden önce tam temizligini yaparim birde misafir gittikten sonra sadece şöyle bi supururum

Bide normal supurgemin disinda kucuk birde supurgem var, iki aksamda bir mutfak ve oturma odami onla supururum 10 dk mi almaz

Son düzenleyen: Moderatör:

bndeee öyleee yapcmmm cnmm, annemdn alcmm kayınvalidm dn alırımmm sürekli yapıpp koyuyo buzluğa o da versn.. etlern de çözülmesi uzun sürüooo sabahtan çıkarmazsnn snrr olmuooo, evde olsan çalışmasann daha pratik ama çalışan bayanlar için cidden zamannn çok önemlii

Nasıl birşeymiş canım ben bilmiyorum:44:

vileda ve ince toz yani vitrin vb. tv tozu almam 30dk. sürüyo napıcam ben yaaa bütün vaktim temizlikle geçecek
süpürge de en az yarım saat gücüm yetmiyo zaten süpürgeye arkasında sürükleniyorum resmen çamaşır makinası nasıl kullanılıyo onu da bilmiyorum

cnmmm elektrikliii buharla evi siliooo içine brzz su koyuyosunnn süpür snr onla sil güzell oluo bakayımm netten bulaymm link atayımmm

Benim gibi vitrin almazsin olur biter supurgeyide kocana yaptirirsin geriye sadece tv unitesi, komidinler, aynali konsol kaliyor zaten toz almak icin ben cooook cam sildim yaaa annem sagolsun camasir makinesi kolay tatlim bk kac seye dikkat ettin mi bitmistir, sen dugunden önce annenlerde bi kac kez calistir annem genelde camasiri bana devirirdi yaz tatillerinde yikamasi asmasi utulemesi dolaplara yerlesmesi

Son düzenleyen: Moderatör:

ç. makinasını hallederim ya sonuçta yazıyo orda klavuzda ondan bile bakabilirim. evet süpürgeyi tolga yapsın
Eşyaları alırken dikkat ederim toz göstermeyen şeylerden alırım. şarjlı süpürge mutlaka bende alırım ya gayet pratik hemen çıkar kırıntıları al gitsin. bazen çamaşır asmıştım eh idare ederim o konudada bazılarını baş aşağı assamda aman kuruyor işte ha baş aşağı ha yukarı

temizleriz kuzuu cam hiçç silmedim çok da korkarım cama çıkmaktan valla
ben de o buharlı spürgeyi reklamlarda görmüştüm ama her zamanki gibidir diye inanmamıştım. onun içinde sadece su mu var? içine kimyasal bir şey koyulsa ne güzel temizler yerleri he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…