- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.501
hangi reyon kimin sizde cnm :)
cnmmmm çokk şıkkk ii günlerdee kullann, ikincisi dee çokk güzelll onu da beğendmm bennn :)
cnmm ben kesinnn deodorantt kısmınaa fln gidermm, snrr temizlik malzemesiii bide meyve sebze almayı severimmmnişanlım da kesnn abur cubur peşindedrr cola alırr sürekli kola içerrr, arkasndan et reyonuuuu başka bişeye de bakmazzz hadii hadii derrr dururrr sizde nasıl olurr
aaa ciddnn mii cnmmm çok saoll haber verdiğinn içinn tatlm, bakayımm ben haftaa sonuu.. sen nelerr aldınn cnmm, ii günlerdee kullan inşş :)
Off gelinlik modellerine baktikca evlenesim geliyor tüm evlilik korkum felan kayboluyorkizlar dügünde ayakabilarinizin altlarina isimlerimizide yazin sira bize gelsin
saol buketimmm :) bende beğendim de acaba aynı tür 2tane gereksiz mi olur diye düşündüm kararsız kaldım
cnmm aynıı tipp bncedee almaa farklıı alabilirsnn, benn zebra desenlii bi kısmı peluş olan yatak örtüsü aldımm, iki tane dee yastığı var küçük ama peluştannn çok hoşuma gttii, bi tane dee yeni gelin örtüsü oluo ya ondann var beyazz süslüü brzztatlmm diğerinii daha farklıı alabilirsnnnn.. bu aldığımm peluş olan battaniye gbi de kullanılıomuşş çok amaçlı die aldımmm
bu arada karaca tencere set safranmış benmki ama netteki fiyatı çok pahalıı ben yarısına aldımm baya indrm vardıı mağazasndaa kızlar bakarsanzz eğerrr
Canim 2 takim çift kisilik ve 1 takim tek kişilik pike, runner ve peceteleri, 3 havlu, mutfak takimi, kupa,fener aldimayy dayanamadim çok güzeller. Sagol tatlım önümüzde ki yaz askerimle kullaniyor olacagiz inşallah
Canim benim düğün 2014 yazinda o zamana kadar belki evlenmis olursun
Off gelinlik modellerine baktikca evlenesim geliyor tüm evlilik korkum felan kayboluyorkizlar dügünde ayakabilarinizin altlarina isimlerimizide yazin sira bize gelsin
güzel tercih yapmışsın cnm çok fonksiyonlu alarak... bende bahsettiğin gibi öyle süslü püslü bi tane alayım diyorum beyaz çeyiz serme günü onu sererim onlar pek günlük kullanılmaz gibime geliyorözel günlerde de onu sererim hoş olur biraz da onlara bakayım
saol cnm tencerelere de bakarım :)
yokk cnmm onu kaldırırzzz diğerr günlükleree geçerizzzzmisafir fln gelceği zmn serilirr galibaa ev bakmaya gelenlereee onun dışındaa kafamızaa göreeee sererizz beğendklerimiziii, kışınn ya bzm düğün ben geneldee peluşluu bişeylerr bulur alırım kesnn çok severm
sizde çeyiz gösterme var mı cnm ben hiç düşünmüyorum da öyle şeyleriyani cnm sadece çeyizdekilerle kalmayız ztn gözümüze güzel geleni yine alırız ondan çok almamak lazım :)
Ay ben de sevmem öyle şeyleri de geleneklere söz geçmiyor pekcnmmm benn ev döşenirkennn yardımaa gelirlerr en yaknlar baksnlarrr o kdrr benn de sevmem o tarz şeyleriii, ser toplaa flnn nişan bohçasndaa bilee masayaa koydukkk onlar getrdii bizz serdikk ertesi gün kaldırdkk benn sevmem pek.. nişana gelen akrabalar baktıı o kdrrr
benn yazayımmmm cnmmmm kasımdaaa inşşşkasımdan öncee evlenen olursaa o da yazsınnn şeyma da yazar bzm aynı gün ztnn
ben yaz gelini olmayı çok istiyorum cnm hep hayalimde öyleydi fakat k.validem uzatmaya gerek yok o kadar diyor hatta ekimde yapalım diyor bende nişanlıma bişey diyemiyorum sen beni istemiyosun diye üzücek kendini diye şu an kafam acayip karışık kimseye bişey de diyemiyorum içim içimi kemirip duruyorAaa ben daha az var sanıyordum sizin düğüne:44: hazırlıklar yetişmeyecek diye mi yoksa yaz mevsimine gelsin diye mi bekleyeceksiniz canım
cnmmm benn ev döşenirkennn yardımaa gelirlerr en yaknlar baksnlarrr o kdrr benn de sevmem o tarz şeyleriii, ser toplaa flnn nişan bohçasndaa bilee masayaa koydukkk onlar getrdii bizz serdikk ertesi gün kaldırdkk benn sevmem pek.. nişana gelen akrabalar baktıı o kdrrr
Ay ben de sevmem öyle şeyleri de geleneklere söz geçmiyor pek
cnmmmm ii yapmışssnnn all tabiii ben de öleym dayanmıorummrunner ve peçetelerine bakmak istedmmm haftaa sonuu gideymm benm dee almam gerekkkk iki tane orjinal değişk kupa almak istiorumm bndeee akşamlarıı nescafe içelm diee
ne güzel cnm yaz gelini olacaksın bende öyle istiyorum da bakalım belki bende yaza kalırım :)
Aaa ben daha az var sanıyordum sizin düğüne:44: hazırlıklar yetişmeyecek diye mi yoksa yaz mevsimine gelsin diye mi bekleyeceksiniz canım
2014 zor gibinasip olursa 2015 bizim artik bakalim gec olsunda güc olmasin Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin
Yazin canim yazinbekar kimse kalmasin topikte herkes sevdicegine kavussun hayirlisi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?