- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.541
inşş cnmmm yaaa kalan zamann geçsee, askerlermzz gelsee, hepimzz hayallerimizee kavuşssakkk.. burdaa herkess mutluluğunuu anlatsaaaŞu kalan günler geçse de kavuşsak artık
inşş cnmmm yaaa kalan zamann geçsee, askerlermzz gelsee, hepimzz hayallerimizee kavuşssakkk.. burdaa herkess mutluluğunuu anlatsaaa
İnşallah canımçoğu gitti azı kaldı ama şafak şimdiden sıkıştırıyor sanki
cnmmm sabırsızlanıoo insannn, bidee öylee anlar gelio kiii bişey paylaşmak istiosunnn, aramak istiosunn amaa yokkk arayamıosunn ulaşamıosunn o daa üzüoo cnmmm yaaşöyleee arttt 30 dan fln düşsskk keşkeee ahaha
Aradığı zaman da söyleyeceklerimi unutuyorum bentlfonu kapattıktan sonra söyleyeceğim bir sürü şey geliyor aklıma daha çok üzülüyorum bayramda gideceğim inşallah yanına sonra 1 ay kalmış olacak ama bu ramazan bana geçmiyor bir türlü
cnmm ben dee unutuorummmm snrrr aklıma gelio ama aradığındaa tekrar çıkıo aklmdn.. aa sen gtcn mi bayramdaa çok güzell olurr, ikinize deee morall olurrrr hemmmm :)
Karman çorman olan kafam iyice karıştı benim bugün:26: annemle tartıştık baya:26: bugün erkek arkadaşımın annesi aradı beni.konuştuk biraz telefonda.kapattıktan sonra annem sordu kimle konuştun diye.bende söyledim.birden bire üstüme geldi annem:26: bu ne böyle neden üstünde kaldılar bu kadar senin.Bunca zamandır aramayan insandı annesi şimdi neden arıyo.düğün muhabbetini anlatmıştım kızlar hatırlarsınız sık boğaz ettiler beni bide tavır yedim o kadar diye.sonra işte annem şey dedi düğün olayında da çok üstünde kaldılar.daha ortada fol yok yumurta yok nedir bu ısrar nedir bu olay dedi.ben istemiyorum aramalarını belki dedi.bu ne rahatlık dedi:26: hadi siz konuşuyosunuz görüşüyosunuz ona bişey demiyoruz artık da ailesiyle de görüşmek konuşmak zorundasın dedi:26: aranızın kötü olduğunu anladılarda mı böyle yapıyolar.bizim gönlümüzün razı olduğunu yada seni verceğimizi ne biliyolar da bu kadar üstünde kalıyolar dedi
annecim dedim sakin ol.beni zaten arıyodu annesi.şimdi aklına gelmişimdir şimdi aramıştır neden böyle düşünüyosun dedim.yok dedi anlarım ben dedi.sana bişey demiyosak konuşuyosun diye ailesiyle de bu kadar konuşuyo olmanı gerektirmez biz bi günden bi güne aradık mı noluyo bunlara dediki annem bişey demezdi birden coştu bu konuda üstüme yürüdü hiçbirşey söyleyemedim anlayamadım nolduğunu ne bittiğini telefonda konuştuğumuza da laf etmeye başladı annem artık erkek arkadaşımla..noluyo bilemedim ben birden bu değişim nedir
erkek arkadaşım telefonda anladı sesimden.belli etmedim bişey demedim ama noldu bana alışamadılar mı daha dedi.ben öyle olduğunu düşünmüştüm filan dedi:26: bende yok senle alakalı değil dedim.ben sürekli koştur koştur odama atıyorum kendimi konuşuyoruz ya alışkın değiller böyle telefonla konuşmama ona biraz çekiştiler o kdar filan dedim bende sadece:26:
Ben napıcam kızlar ya:26: herşey üst üste geliyo sanki.:26: acaba herşey zaten böyleydi de ben mi görmüyodum yoksa birden bire bu kadar bozuldu mu anlayamadım
Bennur ben sıradışı bir yorum yapmışım galiba
Canım annene erkek arkadaşınla ilgili düşüncelerini ve onu rahatsız eden şeyin ne olduğunu açıkça sor.Sakinleşmiştir daha rahat konuşursunuz.Erkek arkadaşının annesiyle olan konuşmanı da annelik iç güdüsüyle gereksiz bulmuş olabilir.Ben nişanlı olduğum halde k.validemle konuşurken annemin yüzü değişir:26:
Kızlaaarrrr günayyyydınnnn
:118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:
Şafağım 1 aylaa başlıyoooooorrrrrr artııkkk oleyyyy
günaydın canım.. hadi gözün audın seninde
Zor ama geçiyo.. Rabbim sabrını veriyor.. güzel günler bizi bekliyor kızlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?