351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

zaman geçmiyo kızlar... bernardo sayfalarını hatim ettim yine... çok güzel yemek takımları var.. 6 kişilikleri 200-280 arası değişiyor.. 280 tl olanlar çkb, bardak, amerikan servisleride var.. seviğim gelsin para kazansın bunlardan 2 takım aldırcam günlük için.. mutfağımda onun tuzuda olsun dimi ama.. yada ona kıyamam belki görümcelerime falan söylerim.. ne alalım diye sorduklarında bende mehmet bu tabakları çok beğenmişti günlük almadım deyip alıverdircem valla

birde biber şeklindeki sosluk var kırmızı 24 tl onuda istiyorum...
birde 50 tl ye essede ne güzel seramik küçük pilav tencereleri vardı kampanya bitmiş. bernardonunda 65-70 tl ama bernardodaki hem beyaz olduğu için kararma yapar diye düşünüyorum hemde bernardonun tencerelerinin kalitesine güvenemiyorum..

Bigün daha yaklaştı sizlerin kavuşmanıza bizim de ayrilmamiza
Hepiniz iyisinizdir umarim her şey yolundadır:) çok imreniyorum hala size :)) aklıma takılan bir nokta var da tecrübeleriniz için çaldım kapınıZı simdi 25 temmuz günü sonuclar aciklanacak diyor
Bir yerde de 24 okumustum ama dogru olan açiklama bu 25 temmuz olmali
Şimdi 24ü gecesi 12den sonra mı açıklanıyor yoksa gün içinde belli olmayan bir saattemi
Bir yemek planlamayı düsünüyorum da o gün için hem stresimizi atalim hem de hep beraber öğrenelim zaten ben heyecandan bekleyemeyebilirim yani sadece onun icin degil kendim icin de dusunulmus bir yemek olucak bu

canım kıymetini bilin bu günlerin.. bol bol vakit geçirin..aramıza bekleriz her zaman.. muhtemelen 24 ü gece 12 civarı açıklanır..
sınavın açıklanacağı günmü, gideceği gün içinmi yemek yapmak istiyosun anlamadım ben.. yada oruç beni vurdu galiba yemek deyince

Canım bizimki 10'u dendi 9'u gecesi açıklanmıştı yanlışmıyım kızlar :44:

Onceki yillarda 12den sonra aciklanirdi ve sayfa kilitlenirdi gecenin bi bakti anca ogrenebilirdin ama biz esimle saat 12ye dogru ogrenmistik 12yi gecmemisti bile o gece geldi aklima 12ye kadar surekli sayfayi yeniledim esimde sürekli daha erken birak bosver nasilsa ogrenecegiz diye beni sakinlestirmeye calisiyordu sonra sayfada gidecegi yerleri görünce aglamistim sanirim duygu bosalmasi oldu, yada gidecegi gercegiyle bir kez daha yuzlestim, bilmiyorum

Yok uyudum dün aksam kendi evimdeydim sahurdada oyalanmadan yedim uyudum hemen:26: bütün vucudum dökülüyor :26: biride gozkapaklarimi kapatiyor sanki:44: evimde uyumak istiyorum suan ya

o günlerinde gelcek az kaldı canım. ama ramazan işte her sene aynı. insanlar hep uykuya doyamadan yataklarından kalkıyolar.. eğer şuan makyajın yoksa yüzünü falan yıka açılırsın belki.

24ü gece açıklanır canım.12den sonra belli oluyo bizim öyle belli olmuştu ayy o gece geldi aklıma şu anda.:18: stresten ders çalışmıştım kafam dağılsın diye o derece sonuç gece öğrenilince insan daha da bi hüzünleniyo nereye giderse gitsin:26: o gün evde olmak daha mantıklı bence:26:

Ahahah
Bizde sınav yok olmadı bu dönem kalktı sınav :/ yeni yeni şeyler
Sınıflandırma sonuçlarının açıklanması 25 temmuz diyor yerler direk açıklanacak heralde yani ...
İste bir iftar yapalim bekleyelim ona göre geceyi dedim ama günü öyle ayarlıyım 24üne yani bir de açıklanmazsa
Bu arada kaldı 6 gün uzun dönem cikarsa 25-29temmuz arasında gitme ihtimali varmis nolur gitmesinnn dua edin bana yakinimda yanimda iyi bi yer olsun kisa dönem olsun :,(

o günlerinde gelcek az kaldı canım. ama ramazan işte her sene aynı. insanlar hep uykuya doyamadan yataklarından kalkıyolar.. eğer şuan makyajın yoksa yüzünü falan yıka açılırsın belki.

Isten cikinca iftara kadar uyuyacagim makjayim var yikamamda biraz odanin icinde dolastim bakalim :44:

*

Kizlar galiba 9un gecesi aciklandi, bazilarimiz 12den once bazilarimiz 12den sonra öğrendi diye hatırlıyorum ben biz 10 kala falan ogrenmistik hatta kayinvalidemleri annemleri falan aramistik..

Yanımda olsun diyorum beraber ögrenelim..
Arkadasim yanima gelmeyi teklif etti ben de dedim hepberaber cift olarak cikalim ben uzulsem de sevinsem de yanımda olsunn :,(

Yok yok oruç vurdu şuan eminim.. ne sınavı yaa.. ben demişim öyle.. sınav değil canım yerlerinin açıklanacakları gün içinmi demek istedim ama anladım şimdi.. bence 24 ü akşam olurki o gün iftar yapın.. olmazsa bi sonraki akşam yine birlikte iftar yapın.. hatta bugünden başlayıp her gün iftar yapın

bu arada kısa dönem çıksın diye dua et... Rahat olsunda türkiyenin diğer ucu hiç farketmez canım.. gerçekten böyle dua et.. belki yanında olcak ama zor şartlarda olcak..buda kötü olur dimi...

Son düzenleme:
Nişanlım bizdeydi pc kucağımızda 12yi gecer geçmez bakmıştık, denizci olduğunu görünce çok sevinip şaşırmıştık sonrada iskenderunla ilgili yorumlara bakmıştık, ben yolladığım güne kadar hiç ağlamamıştım ama yolladığım gün ve ertesi günü ağladım hep,
işten çıkınca eve beraber giderdik hep bizim eve, annem hep o damadımda gelmiş diye açardı kapıyı eve tek gittim gıcıklığına bana hani damadım nerde neden gelmedi bugün dedi bir ağlama tuttu beni Allah'ım...Ertesi günlerde bir ferahlık geldi ama yüreğime, kabullenmiştim artık, acımı yaşamaya devam ettim sadece

ben hergün ağladım resmen ya:26: yemin törenine kadar hergün ağladım.yemin töreninden sonraki zamanda da ağlamıştım.sonrasında armız bi bozuldu işte:26: içim yandı kavruldu ama çok ağlayamadım:26:

Ya ben çok sulugözüm zaten sizler yazdıkça bile hemen gözlerim bulaniklasmaya basliyor
Ben de size yAzicam ilk bakalim ayni yer olan olacak mi :)
Tum tecrubelerinizi alabilicem sansliyim bu yuzden
Uykusu duzensizdir benimkinin cok gec uyur genelde gec kalkar dun gorustuk bugun de gorusucektik ama hala uyuyo uyuyamayacak nasilsa diye kiyamadim uyandirmaya ama ben de goremeyeceğim
Okadar panik haldeyim ki uyaniyorum sabah gözlerim kapali kac gun kaldi diye sayikliyordum eminim yerler aciklansin ve gitsin cok uzulucwm ama alisicam sizin de dediginiz gibi... hic ayri kalmadık biz bizim icin de bir sınav olacak bakalim umarim altindan kalkabiliriz 5.yılımiza giricez yakinda yıllardir beraberiz tabi bu ayrilik zor olacak cok zor :,( belki de iyi olur diyorum ertele ertele artik vakti gelmisti zaten hayirlisi olsun bakalim ama icim hic rahat degil hiç

İçini ferah tut arkadaşım.. 5. yılsa eğer ciddisinizdir ve önünüzden bir engel kalkıcak öyle düşün.. bizimde 8 yıl oldu ve bende öyle düşündüm.. sende yap huzur bul olurmu?

ben tam on ikiyee çeyrek vardı açtımm sayfayıı, nişanlım yanmdaa maç izlioduu daha açıklanmzz diodu amaa benn 11 de başlamıştmm bakmayaa, 9 unu onuna bağlayan gecee öğrenilmiştiii ben de öylee hatırlıormmm

cnmm rimel fln varsaa o da bazen gözde ağırlık yapıooo ben de yapıoo da ondn dedmm

Var kuzum rimel:26: o zaman hep yapardi galiba.. dün aksam evdeydim uzun bi aradan sonra :26: zorlandim biraz kpss bahanemde ortadan kalkti boslukta kaldim. Kötü bi aksam gecirdim evde tek basima sanirim onun etkisi hala uzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…