351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Soracak bakalim kuzum, ona gore biletlerimi alacagim bende bu sefer otobusle gidecegim onca yolu, ucak cok pahali
Ayyy süper yaa seni buralarda goremeyiz o yogun alisveris döneminde artik

Soracak bakalim kuzum, ona gore biletlerimi alacagim bende bu sefer otobusle gidecegim onca yolu, ucak cok pahali
Ayyy süper yaa seni buralarda goremeyiz o yogun alisveris döneminde artik

ilkaycım eger otobüsle gidiceksen mutlaka simdiden rezervasyon yaptır
doldu bile otobüsler
kamilkoc rezervasyonları 1 hafta kadar tuturo, üye olman gerekiyor
ben hem arife gününe hem bayramın 2. gününe rezervasyon yaptırdım
bin tane rezervasyonum var yani ))))))))))
ihmal etme hemen bak canım sonra zorluk cekersin

aiiiiyyyyyyyyyy o günler gelse de hemen alısveriş yapsak , kayınvalidem başlamış alışverişe annemde bayramdan sonra baslayalım diyor orucluyken kötü oluyorum dio ihihii
biz askerim gelince yapcaz herseyi her gün vın vın

bir de Allah nasip ederse 17 eylülde gelcek
biz 19 eylülde 4 günlüğüne tatile gidioz heuheuheuehueh
sanki az işimiz var da

Kuzum pamukkaleyi takip ediyorum simdilik bos yer var, zaten bugün esim kesinlestirecek, alacagim hemen gidis dönüs

Bi gelseler artik dimiiii

Kasimda herkes evleniyor, benden önce bebis haberini alacağımızi düşünüyorum sizlerden birinden

bizimkinin ne zaman kesinleştireceği belli olmadığı icin ben rez yaptırdım )))))

benden alabilirsin

bendnn uzun süree gelmzz gbii geliooo banaaa bebek haberii

kızlarr bayramda askeriimn yanına gitmek istiyorum ama bayramda hangi günler izinli olck bilmiyorum o yüzden şimdiden bilet alamıyorum son gün bile belli olabilr diyo:26: son gün bilet bulmam imkansız hele de bayramda :18::18: napıcammm

Bukett gördün mu bak sedadan alacakmisim seneye kpssye girmeyecek olsam kasim gibi benden alabilirdiniz ama ertelendi biraz hayaller:97:

ahaha evtt cnmmm sedaa bizeee verck inş o güzel haberiii, şimdlikkk bir yıl kdr bendn öylee haberr gelmzzz.. seneye bnde tekrar deneyeceğim, akşamları nişanlım matematik çalıştrckmişş beniii diğerlerini de kendm halletcmm, o yzdn bendn de gelmzz

canım sen 2 gün içinde ayırt ve 1 bilet parası öde.. c.tesi gidemezsen erkenden arar iptal ettirirsin ve parasını pazar günü aldığın bilete geçir.. eğer c.tesi gidersen zaten pzarı 1 gün önce iptal ettrmiş olursun.. konuşursan yardımcı olurlar..

ben üyetim ve bi çok alışverişim oldu. bana her gün mailler geliyo.. her gün yeni indirimler görebilirsin orda. ama şuan yasaklı siteler arasında olduğundan takip edemiyorum :18:

cnmmmm bir hafta öncesnde belli olurr bncee izin günleriiii, bazılarının ailesi fln gelick ya ona göre önceden ayarlama yaparlarrr die düşündmmm

Bende kitap siparislerimi verdim, gelir gelmez calismaya baslayacagim bu sene ciddi hazirlaniyorum

cnmmm duyduğun bildiğin ii kitapları benimle de paylaşırsan çok sevnrm bndee alayımmmm

Kuzum burafa kpss topiginden bi arkadas pegem.nette indirimli kitaplar var dedi.. ordan aldim mutlaka incele simdi.. ozellikle pegemin kitaplari cok ucuz pegem zaten iyidir ben yeni basim kitaplar cikincaya kadar bunlardan calisacagim

canım ankarada değil miydi askerin ?
benimki de belli degil sadece şunu biliyorum
ya arife günü akşam çıkıcak
ya da bayramın 2. günü akşam
cünkü 2 gün izin veriolarmıs
kamil koc un sitesine üye oldum rezervasyon yaptırdım, hem arife gününe hem de bayramın 2.gününe
girip bak canım sende

cocugu annene postalarsın ders calısacağı zaman
ya da babası baksın
hemen yabalım cocuk

Yok kuzum bakamasinda degilimde sinavda dogurmaktan korkuyorum ozellikle 8.ve 9.aylarimin sinav tarihine denk gelmemesini istiyorum o yuzden bi iki ay erteledik biz:26: ama üzüldük ertelerken

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bir de bilet aldınız mesela ama iade etmek istiyorsunuz cagrı merkezini arıyorsunuz , en az otobüsün hareket saatinden 6 saat önce aramak laızm ama
kredi kartınıza 3 iş günü içinde kesintisiz iade ediyorlar
ben cok iptal ettirdim de ordan biliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…