- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.941
ilkaycım bizde evciye cıkarmaya calsııyoruz ama 4 gün degil 2 gün verceklermiş :/
daha belli degil olup olmayacağı da
bayramdan sonra 1 ayları kalıyor hiihihiihihii
bu arada ben annemle babama söledim askerimi evlencez dedim
cok sevindiler cok mutlu oldular
Ekim başı isteme olcak, düğün için Kasım'a yetişmeye calısacağız en geç Aralık
Soracak bakalim kuzum, ona gore biletlerimi alacagim bendebu sefer otobusle gidecegim onca yolu, ucak cok pahali
Ayyy süper yaa seni buralarda goremeyiz o yogun alisveris döneminde artik
ilkaycım eger otobüsle gidiceksen mutlaka simdiden rezervasyon yaptır
doldu bile otobüsler
kamilkoc rezervasyonları 1 hafta kadar tuturo, üye olman gerekiyor
ben hem arife gününe hem bayramın 2. gününe rezervasyon yaptırdım
bin tane rezervasyonum var yani ))))))))))
ihmal etme hemen bak canım sonra zorluk cekersin
aiiiiyyyyyyyyyy o günler gelse de hemen alısveriş yapsak , kayınvalidem başlamış alışverişe annemde bayramdan sonra baslayalım diyor orucluyken kötü oluyorum dio ihihii
biz askerim gelince yapcaz herseyi her gün vın vın
bir de Allah nasip ederse 17 eylülde gelcek
biz 19 eylülde 4 günlüğüne tatile gidioz heuheuheuehueh
sanki az işimiz var da
Kuzum pamukkaleyi takip ediyorum simdilik bos yer var, zaten bugün esim kesinlestirecek, alacagim hemen gidis dönüs
Bi gelseler artik dimiiii
Kasimda herkes evleniyor, benden önce bebis haberini alacağımızi düşünüyorum sizlerden birinden
Kuzum pamukkaleyi takip ediyorum simdilik bos yer var, zaten bugün esim kesinlestirecek, alacagim hemen gidis dönüs
Bi gelseler artik dimiiii
Kasimda herkes evleniyor, benden önce bebis haberini alacağımızi düşünüyorum sizlerden birinden
kızlar bi site kesfettim
cok güzel seyler var
evim.net
bizimkinin ne zaman kesinleştireceği belli olmadığı icin ben rez yaptırdım )))))
benden alabilirsin
bendnn uzun süree gelmzz gbii geliooo banaaa bebek haberii
Bukett gördün mu bak sedadan alacakmisimseneye kpssye girmeyecek olsam kasim gibi benden alabilirdiniz ama ertelendi biraz hayaller:97:
kızlarr bayramda askeriimn yanına gitmek istiyorum ama bayramda hangi günler izinli olck bilmiyorum o yüzden şimdiden bilet alamıyorumson gün bile belli olabilr diyo:26: son gün bilet bulmam imkansız hele de bayramda :18::18: napıcammm
ben üyetim ve bi çok alışverişim oldu. bana her gün mailler geliyo.. her gün yeni indirimler görebilirsin orda. ama şuan yasaklı siteler arasında olduğundan takip edemiyorum :18:
ahaha evtt cnmmm sedaa bizeee verck inş o güzel haberiii, şimdlikkk bir yıl kdr bendn öylee haberr gelmzzz.. seneye bnde tekrar deneyeceğim, akşamları nişanlım matematik çalıştrckmişş beniiidiğerlerini de kendm halletcmm, o yzdn bendn de gelmzz
Bende kitap siparislerimi verdim, gelir gelmez calismaya baslayacagim bu sene ciddi hazirlaniyorum
cnmmm duyduğun bildiğin ii kitapları benimle de paylaşırsan çok sevnrm bndee alayımmmm
canım ankarada değil miydi askerin ?kızlarr bayramda askeriimn yanına gitmek istiyorum ama bayramda hangi günler izinli olck bilmiyorum o yüzden şimdiden bilet alamıyorumson gün bile belli olabilr diyo:26: son gün bilet bulmam imkansız hele de bayramda :18::18: napıcammm
Bukett gördün mu bak sedadan alacakmisimseneye kpssye girmeyecek olsam kasim gibi benden alabilirdiniz ama ertelendi biraz hayaller:97:
güzel seyler bulursak paylaşalım o zamanben üyetim ve bi çok alışverişim oldu. bana her gün mailler geliyo.. her gün yeni indirimler görebilirsin orda. ama şuan yasaklı siteler arasında olduğundan takip edemiyorum :18:
cocugu annene postalarsın ders calısacağı zaman
ya da babası baksın
hemen yabalım cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?