- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.921
merhabaaaa
son 1 gün kaldı artıkk bugünü de atlatınca artık sonuçlarımız belli olacak. . .:18:
okuduğuma göre iyisiniz ama sabrınızın zorlandığını gördüm
sizi gördükçe oysaki bak herkes alışıyor bir şekilde diye rahatlatıyordum kendimi toparlanın amaaaa
benim enerjinize ihtiyacım olacak ki halaa kimse yok 353.lerde :85:
bu arada buketcen içini ferah tut bir sıkıntı olmuş okumuş hayırlısıyla düzelir umarım
öpücükler hepinize
55 samsuna selam yola devam
:118::118::118::118::118:
Sözünü almış yakın arkadaşı canım zaten.Ama parası verilmedi daha..Yalnız kimseye verilmeyecekmiş kasımın 10u fiyatta falan anlaşmışlar...Ben aslında düğün salonuna gelsin istiyorumGün almak için belli belgeler kan testi falan gerekmiyormu canım nasıl olacak.Birde düğün salonuna gelmesi çok mu pahalı oluyo bi bilgim yok benim:44:
cnmm nişanlım cep telefonunu yakalattııı moralmm bozulduu senn napıosnnn
Pazartesi 49'a düşeceğiz
bende dün hesapladım ilkaycım... çook özledim çoook.. artık evlenmek istiyorum cidden. sabah uyanınca onu görmek, ona yemekler yapmak istiyorum. oda mutlu olsun hep beni sevdiğini söylesin ve beni gezmelere götürsün hep
UFFF yaaa neler düşünüyorum sabah sabah...
Hep seni sevdigini söylemez bencesaka bi yana, gelsinler artik, evim senlensin, yeniden mutlu ev olsun
Sizde bir an önce evleninsonra burda evlilik muhabbetleri yapalim
söylesin ama lütfen
bu arada senin sıkıntıların bizden çok daha fazladır.. bizim sevgilimiz, nişanlımız seninse evinin direği
Allah yardımcı olsun canım..
Canımmm iyiki doğmuşssunnnsağlıklı yaşlarını sevdiceğinle ailenle doya doya yaşa inş.
Bende 30unda yaşıycam o burukluğu ne yapalım be kızlar, Allah can sağlığı versin de...Gelicekler elbet Allahım dönüşte yerindirmesin
ah biz yaz kızlarıbenim de ağustosta doğum günüm.öyle bomboş geçicek o gün sıradan sıradan
Doğum günün kutlu olsun canıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:119::122:
Nice mutlu yaşlaraaaüzme canınıı...sevdiğin geldiğinde birlikte kutlarsınız bol telafilii
2 hafta öncede ben bu duyguyu tattım.. sağlık olsun canım.. nice mutlu yıllara.. bu seneki doğum günlerimiz ilk ve son olur umarım.. iftardan sonra pasta için kadınlar kulübü olarak sendeyiz
Seda, dogum günün kutlu olsun kuzumbenimde hazirandaydi dogum günüm, en kotusude agustosta ilk evlilik yildonumumuzde esim olmayacak artik onlar gelince bütün kutlamalari yapalim
Canimm doğum günün kutlu olsun. Bundan sonraki yillarda hep sevdiceginle birlikte ol inşallah.
tesekkür ederim canım hep birlikte insallah
kızlarr ben geldimoh be sonunda ben de 50lere düştüm
doğumgünün kutlu olsun sedacım
benim askerimin doğumgünü de yaklaşıyor yanında olmayı ne çok isterdimm
nice mutlu yillara seda :118: dogum günün kutlu olsunsevdiceginle mutlu güzel yillara
senin durum daha zor tabi ki bitanem
hangi güne geliyor evlilik yıldönümünüz kaçamak yapıp günü birlik bile olsa gidebilsen keşke..
cok tesekkür ederim canım
Kuzum pazar gününe denk geliyor ama uzak oldugu icin günü birlik gidemembayramda yankna gidecegim insallah 4 gece evci izni olacak gibi bugun komutanina soracak. Evimize gelsinde kutlamamizi oyle yapariz napalim ilk yildonumumüz boyle olacak.. ilk ve son kez ayri olalim insallah
sağol buketcim cok tesekkür ederimsedacımm geçmiş doğum günün kutlu olsun, nicee senelere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?