- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #10.961
aslında çok mantıklı söyledin canım ama belki 8i veya 9u da izin verebilirler, haftasonu vemreybilirler dimi:26:. son anda belli olacak dedi. ne biçim iş bu askerlik yacanım sen 2 gün içinde ayırt ve 1 bilet parası öde.. c.tesi gidemezsen erkenden arar iptal ettirirsin ve parasını pazar günü aldığın bilete geçir.. eğer c.tesi gidersen zaten pzarı 1 gün önce iptal ettrmiş olursun.. konuşursan yardımcı olurlar..
canım ankarada değil miydi askerin ?
benimki de belli degil sadece şunu biliyorum
ya arife günü akşam çıkıcak
ya da bayramın 2. günü akşam
cünkü 2 gün izin veriolarmıs
kamil koc un sitesine üye oldum rezervasyon yaptırdım, hem arife gününe hem de bayramın 2.gününe
girip bak canım sende
40 yaaaaGözün aydin canim.Biz de 58'deyiz bugün artik 40 lara şafak sayiyoruzimkanin varsa d.gununde yaninda ol, cok mutlu olur.
olsun canım güzel bir mesaj atarsın bi kargo yollarsın o daha sürprizli bişey olurevet öyle olduAma baya yoruldum ayaklarım sızladı kalabalıktı kime servis yapacağımı şaştım
Hayırlı olsun 50lerin yavrumbenim askerimin doğum günü de 20 ağustos keşke gidebilsem ama imkansız
evet bu yaz yaşanmamış gibi olsun unutalım biz zaten bak bitmek üzere yazın ortasını bile bitirdik:)) sedacım evlilik haberine çok sevindim bu araada çok heyecanlı yıldırım nikahıııııııııııısaol canım benim
bu yazı hiç sevmedim
inşallah canım son 1 hafta belli olrusa ne yapar eder gitmeye çalşırım ama bakalımm hayırlısı olsncnmmmm bir hafta öncesnde belli olurr bncee izin günleriiii, bazılarının ailesi fln gelick ya ona göre önceden ayarlama yaparlarrr die düşündmmm
daha yeni mi uyandın bebişşş üsküdarda sabah olduuKızlaar home office günleri başlasınnnnn
günayyydınnn
daha yeni mi uyandın bebişşş üsküdarda sabah olduu
saçının şekli şu an bence
ya aslında mesajı yazdığımda yataktaydım evet saçlarım aynen öyleydi Ne güzel uyumuşum gece birden beri hiç kalkmadım uyanınca yatakta debelenme keyfi yaptımmm
uykucu şeyma.. ne güzel dinlenmişsindir..
Aynen tatlım yaa özlemişim uyumayı şööle ohh.. hafta sonuda çarşı oluyor nişanlım erkenden arıyorKonuşmak için uyuyamıyorum
Ben esim gideli pazar günleri en gec 8de uyaniyorum, yatamiyorum hicbiz pazar gunlerini cok severdik, 11e kadar uyurduk keyif yapardik.. 2ye kadarda kahvaltiyi hazirlar yavas yavas keyifli bi kahvalti yapardık.. Yada acik bufe kahvaltiya giderdik.. bunlarin hic biri yok simdi o yüzden erkenden gozlerim aciliyor ve bütün gün sikintiyla geciyor.. hic sevmiyorum pazar sabahlarıni...
Kızlarr askerim kargosunu almışşştelefonundan aradııı beniii yollamıştım telefonunu da kapıda arkadaşı nöbetçiymiş sölemiş içeriye almada sorun olmuycak. Bi de dedi ki ' aşkım biliyosun ben her zaman çıkamıyorum kargolar da h.sonu kapalı, h.içi ancak bi saat izin alıp çıkıyorum o yüzden erken oldu ama ben de sana bir kargo yolladım doğum günün için dedi
Hadi hayirli olsun kargolasmanizben bayrami bekliyorum, bayram sekeri olacagim
Akşam balık ekmek yemeye giderdik, ben erken çıkardım onu beklerdim işten gelsin diye 45 dk mağazalarda dolanırdım deli gibi sonra ya balık ekmeğe yada bize giderdik, bazen teras kafede kayseriyi yüksekten seyrederdik. Evde bana gitar çalardı babam sazla eşlk ederdi türküleri ben söylerdim, onur akından seviyorum seniiiii yi söylerken tam o cümlede babamın görmez tarafından kaçamak bakışlar atardımutfkta pasta tabaklarını beraber hazırlardık, bana mangalda patlıcan salatası yapardı ağzıma yüzüme bulaştıra bulaştır büyük iştahla yerdim. Kayerinin tepesinde kahvaltı ederdik bazen yoğunluktan her bunaldığımızda ceviz ağaçlarının altındaki o çardak kafeye atardık kendimizi.Şapşal gibi yola atlamıştım bir kez araba çarpıyordu beni birden bana sarıldığı gibi yolun kenarına çekti beni ayağını ezecekti araba nerdeyse.. sonra kaldırımın kenarında sarılıp kalmıştık öyle korkuyla titriyordum ben film gibiydik biz ama gitti ve bitti film
Akşam balık ekmek yemeye giderdik, ben erken çıkardım onu beklerdim işten gelsin diye 45 dk mağazalarda dolanırdım deli gibi sonra ya balık ekmeğe yada bize giderdik, bazen teras kafede kayseriyi yüksekten seyrederdik. Evde bana gitar çalardı babam sazla eşlk ederdi türküleri ben söylerdim, onur akından seviyorum seniiiii yi söylerken tam o cümlede babamın görmez tarafından kaçamak bakışlar atardımutfkta pasta tabaklarını beraber hazırlardık, bana mangalda patlıcan salatası yapardı ağzıma yüzüme bulaştıra bulaştır büyük iştahla yerdim. Kayerinin tepesinde kahvaltı ederdik bazen yoğunluktan her bunaldığımızda ceviz ağaçlarının altındaki o çardak kafeye atardık kendimizi.Şapşal gibi yola atlamıştım bir kez araba çarpıyordu beni birden bana sarıldığı gibi yolun kenarına çekti beni ayağını ezecekti araba nerdeyse.. sonra kaldırımın kenarında sarılıp kalmıştık öyle korkuyla titriyordum ben film gibiydik biz ama gitti ve bitti film
Teşekkürler tatlıımmHımm bayram şekeri mi kulağa hoş geliyor
Film bitmedi, sadece film arasi suandaikinci yarisini hepimiz heyecanla bekliyoruz
Wuhuu evetttt, bayram hediyesi bayram sekeribayramliklarimi alayim ben simdiden
film arası 5-10 dk olur.. bizimkisi 5 ay 5 gün sürdü
artık filmin devamına sabrımız kalmadı gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?