351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aslında çok mantıklı söyledin canım ama belki 8i veya 9u da izin verebilirler, haftasonu vemreybilirler dimi:26:. son anda belli olacak dedi. ne biçim iş bu askerlik ya

evet ankarada kuzumm... ama bizimkinin 2 gün art arda izin kullancağı da belli değil. atıyorum tatilin 1. ve 3. günleri veya 3.4. günleri veya sadece 2. günü gibi... her türlü olasılık varmış. arada bi gün atlayıp da verebiliyolrmış yani izin. hadi diyelim gidiş biletimi aldım. eğer bi gün ara verip mesela 1. ve 3. veya 2. ve 4. gün izin kullandırırlarsa.. ben napıcam orda tek başıma . dönüş bileti de bulamam bayrama denk geldiği için çok riskli olur dönüş:26:
rezervasyonu en geç ne zaman bilete dönüştürmek gerekiyormuş canım bu arada?

sedaaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım kış gelini mi olcaksııınnn ohhh

düğün bandırma'da mı olucak? ben gelirim valla kış dönemi ordayım nasılsa

ay biz ev arkadaşımla okul döneminde evin yanında öğretmenevi var yaz dönemi girince çok düğün nişan kına bişeyler oluyodu.delilik yapalım hadş düğüne gidelim dedik evde salak salak oynayıp duruyoduk çünkü giyindik süslendik düğüne gittik.sünnet kınasıymış meğer gittik oynadık deli gibi ben en son sünnet annesiyle damat halayı çekiyodum çok eğlenceliydi ya

Gözün aydin canim.Biz de 58'deyiz bugün artik 40 lara şafak sayiyoruz imkanin varsa d.gununde yaninda ol, cok mutlu olur.
40 yaaaa söylemesi bile heyecanlandırıyor. allahım bu günleri de görecek midydk doğumgününde çok zor canım ya
olsun canım güzel bir mesaj atarsın bi kargo yollarsın o daha sürprizli bişey olur
saol canım benim
bu yazı hiç sevmedim
evet bu yaz yaşanmamış gibi olsun unutalım biz zaten bak bitmek üzere yazın ortasını bile bitirdik:)) sedacım evlilik haberine çok sevindim bu araada çok heyecanlı yıldırım nikahıııııııııııı
cnmmmm bir hafta öncesnde belli olurr bncee izin günleriiii, bazılarının ailesi fln gelick ya ona göre önceden ayarlama yaparlarrr die düşündmmm
inşallah canım son 1 hafta belli olrusa ne yapar eder gitmeye çalşırım ama bakalımm hayırlısı olsn

selam kızlar.. gözlerim yoruldu artık nette dolanmaktan.. ramazan olması sebebiyle işler durgun.. uykum var, karnım açççç

Ben esim gideli pazar günleri en gec 8de uyaniyorum, yatamiyorum hic biz pazar gunlerini cok severdik, 11e kadar uyurduk keyif yapardik.. 2ye kadarda kahvaltiyi hazirlar yavas yavas keyifli bi kahvalti yapardık.. Yada acik bufe kahvaltiya giderdik.. bunlarin hic biri yok simdi o yüzden erkenden gozlerim aciliyor ve bütün gün sikintiyla geciyor.. hic sevmiyorum pazar sabahlarıni...

Bizimkisi hep full çalışırdı ve sadece pazar akşam 5-6 gibi buluşurduk :26: sabah 10 da başlardım işin ne zaman biticek, ne zaman biticek.. gelene kadar başının etini yerdim.. gelincede bi karış suratla dolanırdık arabayla. sonra bana kızardı 2 saatlik yolu bu suratı çekmek içinmi geldim derdi..o halimizi bile özledim..
pazar kahvaltılarımız olmadı hiççç

Kızlarr askerim kargosunu almışşş telefonundan aradııı beniii yollamıştım telefonunu da kapıda arkadaşı nöbetçiymiş sölemiş içeriye almada sorun olmuycak. Bi de dedi ki ' aşkım biliyosun ben her zaman çıkamıyorum kargolar da h.sonu kapalı, h.içi ancak bi saat izin alıp çıkıyorum o yüzden erken oldu ama ben de sana bir kargo yolladım doğum günün için dedi

Hadi hayirli olsun kargolasmaniz ben bayrami bekliyorum, bayram sekeri olacagim

Akşam balık ekmek yemeye giderdik, ben erken çıkardım onu beklerdim işten gelsin diye 45 dk mağazalarda dolanırdım deli gibi sonra ya balık ekmeğe yada bize giderdik, bazen teras kafede kayseriyi yüksekten seyrederdik. Evde bana gitar çalardı babam sazla eşlk ederdi türküleri ben söylerdim, onur akından seviyorum seniiiii yi söylerken tam o cümlede babamın görmez tarafından kaçamak bakışlar atardı mutfkta pasta tabaklarını beraber hazırlardık, bana mangalda patlıcan salatası yapardı ağzıma yüzüme bulaştıra bulaştır büyük iştahla yerdim. Kayerinin tepesinde kahvaltı ederdik bazen yoğunluktan her bunaldığımızda ceviz ağaçlarının altındaki o çardak kafeye atardık kendimizi.Şapşal gibi yola atlamıştım bir kez araba çarpıyordu beni birden bana sarıldığı gibi yolun kenarına çekti beni ayağını ezecekti araba nerdeyse.. sonra kaldırımın kenarında sarılıp kalmıştık öyle korkuyla titriyordum ben film gibiydik biz ama gitti ve bitti film

bütün günleri özlüyoruz artık. en kötüsünü bile :26:
hadi bak üzülme artık sana hediye kargoda göndermiş

Teşekkürler tatlıımm Hımm bayram şekeri mi kulağa hoş geliyor

Film bitmedi, sadece film arasi suanda ikinci yarisini hepimiz heyecanla bekliyoruz
Wuhuu evetttt, bayram hediyesi bayram sekeri bayramliklarimi alayim ben simdiden

Film bitmedi, sadece film arasi suanda ikinci yarisini hepimiz heyecanla bekliyoruz
Wuhuu evetttt, bayram hediyesi bayram sekeri bayramliklarimi alayim ben simdiden

film arası 5-10 dk olur.. bizimkisi 5 ay 5 gün sürdü
artık filmin devamına sabrımız kalmadı gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…