- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.021
Hadi gözünüz aydın kızlar.. mesajdı mektuptu iyi olmuş sizin için..
selam kızlar,
sabahtan beri sizi bekliyorum.. uyuyakaldınız hepiniz..
tabi şeymanın halen uyuduğunu hepimiz biliyoruz..
Kızlar kargom yarın ulaşacakmış off sabırsızlndımmm artıkınnn
Ne kim ben mi uyumuşummhayrrrr ben sabahtan kalktım patron aradı ofis eşyalarımız gelecekmiş oraya gittim merkeze taşıdık ya ofisi baya güzel oldu ama onca yolu gitmiycem artık.15 dk da ofisteyim
3 gündür kendime birşeyler bulmak için geziyorum ne avm kaldı gezmediğim ne çarşıda ama hiç bişey bulamadım gönlüme görehava da çok sıcak çoook susadımm
ne bakıyosun canım? kıyafetmi? birde nerdeydin sen?
evet cnm kıyafet bakıyorum su yeşili, sarı, neon pembe tonlarında :) fazla uçuk ama seviyorum renkli olmayı sadece bi elbise bulabildimüst ve pantolon da bakıyorum bulamadım içime sinen
hatırlayamadım ama üzülüyosun belliki. dinleme lütfen.. daha neşeli bişey aç.. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop ordayız mesela olurmu
yazın favori renkleri fazlaca bulabilirsin aslında.. bakmak için çıktıysan bulamazsın.. ama başka bişey için çık bak neler bulursun
hatırlayamadım ama üzülüyosun belliki. dinleme lütfen.. daha neşeli bişey aç.. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop ordayız mesela olurmu
yazın favori renkleri fazlaca bulabilirsin aslında.. bakmak için çıktıysan bulamazsın.. ama başka bişey için çık bak neler bulursun
askerleriniz nasıl kızlar keyifleri yerinde mi az kaldı artık kavuşmaya
ben geçen seneki zamanlarımızı çok özledim. Hiçbi zaman o tadı bulamıycam galiba
askerleriniz nasıl kızlar keyifleri yerinde mi az kaldı artık kavuşmaya
ben geçen seneki zamanlarımızı çok özledim. Hiçbi zaman o tadı bulamıycam galiba
O günler de gelir mi ki...Çok şükür iyi canım.. bugün düşündümde acaba herşey gerçekten orda yolundamı? ne bileyim birileriyle atışıp bana söylemiyomu? yada yemekleri kötü ama bana yansıtmamk için iyimi diyo.. eğer böle bişey varsa ve ileride söylerse çok üzülürüm
bu arada sizin nasıl gidiyor???
daha çook güzel günleriniz olcak tolgayla.. seneye bu zamanlar evliliğe bayağı alışmış olcaksın ve bunlar aklına gelicek umarım..
bende gün boyu eski resimlere baktım. bunu floryada, bunu kadıköyde, bunu çekmece sahilde, bunu avcılarda vs vs bir sürü resim işte... sana şarkı dinleyip ağlama diyorum ama bende öğle arası ağladımgüzel günler bizi bekliyo canımmmmmm
İnş. İlkaycım evleneyim diye can atan ben son 2 haftadır öyle korkuyorum ki sanki artık özgür olamayacağıız herşeyin yükü üzerimize binecek gibi geliyor..Biz bazen en lüks restorantta yemek yerdik ama bazen ırmak kıyısındaki parkta bir bisküvi ile doymak zorunda kalırdık, kafamız esince basıp giderdik, birbirimizi görmek adına 4-5 saat yol giderdik her hafta...Evlenince bunlar, bu tatlar olack mı ki...Korkuyorum çokBoyle dusunme canim, evlendiginizde diger bütün gunlerinizden daha mutlu gunleriniz olacak
Çok şükür iyi canım.. bugün düşündümde acaba herşey gerçekten orda yolundamı? ne bileyim birileriyle atışıp bana söylemiyomu? yada yemekleri kötü ama bana yansıtmamk için iyimi diyo.. eğer böle bişey varsa ve ileride söylerse çok üzülürüm
bu arada sizin nasıl gidiyor???
daha çook güzel günleriniz olcak tolgayla.. seneye bu zamanlar evliliğe bayağı alışmış olcaksın ve bunlar aklına gelicek umarım..
bende gün boyu eski resimlere baktım. bunu floryada, bunu kadıköyde, bunu çekmece sahilde, bunu avcılarda vs vs bir sürü resim işte... sana şarkı dinleyip ağlama diyorum ama bende öğle arası ağladımgüzel günler bizi bekliyo canımmmmmm
Evet tatlim yakınız ben kartaldayim
Bayramdan sonra müsait oldugumuzda haberlesip görüşelim
Evlenince mesafeler aşmıcaksın belki görmek için yol çekmiyeceksin ama geceleri kabus görüp uyandığında şimdilerde yanında olamayan sevdiğin o zmn tam yanında seninle yatıyor olacak nefesini hissetmek bile senin kabus görmüş olmanı unutturacak sana belki kötü rüyanı farkedip oda uyanacak ve seni sımsıkı sarıp öpecek korkma diyecek ben hep yanındayım
Birlikte uyanıp birlikte uyumak
birlikte yiyip içmek
birlikte gezmek
Ve en güzeli birlikte ikinizden bir parçaya sahip olmak
Evlilik sevdiğinle, doğru insanla olursa aşkın en güzel halidir bence
Ben asla evlenmem diyen tiplerdendim ne zmn sözlüm çıktı karşıma artık evlenmeliyim kavuşmalıyım sevdiğime diyorum. Benim için doğru kişinin o olduğuna inanıyorum. RAbbim hepimizi yuvasında eşiyle çocuklarıyla mutlu mesut etsin. Sevgimizi aşkımızı artarak daim kılsın kızlar. Sevince sevilince geri kalan zorluklar birlikte el ele sırt sırta omuz omuza aşılıyor yeter ki sevgi saygı sadakat fedakarlık güven bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?