- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.041
günaydın ilkay, günaydın kızlaaarrrrrr..
benimde askerimle şafağım 52 ama buraya göre;
ŞAFAK 53 RİZEYE SELAMLAR
Günaydın kizlarrr...bugun askerimin sesiyle uyandim çok şükür, günüm çok güzel geçecektemmuzun bitmesine de 6 gün kaldi :-D
canım benimki de belli değil ama öyle 1 gün arayla evci olmaz zaten, evci degil de çarşıya cıkacaksa o ayrı tabiki
ama bir gün carsıya cıkarsınız diger gün askeriyeye gidersin
sahsen ben bayramın nerdeyse bütün günlerine rezervasyon yaptırdım yaptır sende işini sağlama al
bugün askerim aradı belki bayramın 2. günü sabahtan cıkabilirmişiz dedi
o yüzden bir rez daha yabtırdım bayramın 1. günü geceye
31.07.2013 tarihine kadar bileti almanız lazım dedi, ama ben 31.07 de rezervasyon saati dolmadan cagrı merkezini arayıp rezervasyonumun tarihini uzatabilir miyiz diyorum 1-2 gün uzatıyorlar
zaten o tarihten sonra da belli olur evci izinleri :)))))))))
internetten en fazla 4 yada 5 rezervasyon yapıosun , 4-5 rezervasyondan fazla yapmak istediginde cagrı merkezini ararsın
birde yine konusalım benim su an bi sürü rezervasyonum var benim iş belli olunca seninkide olursa sana alırız bileti :)
ama işini sağlama al sende yaptır derim :)
kızlaar bu arada napıyosunz nasılsınız yahu
beklediğim günler geldi temmuz sonunu gördük
bi aara öyle bi bunalıma girmişiz ki sanki hiç dönmeyeceklermiş gibi geliyodu banaiyiiii cnmm aynıı senn napıosunnnn, artt şu günler geçseee ve gelselerrr br ann önceeee
bi aara öyle bi bunalıma girmişiz ki sanki hiç dönmeyeceklermiş gibi geliyodu bana
şimdi çok şükürr daha umutluyuz gelecekler en kısa zamanda inşallahhh
arttt cidden bayaa az kaldııı, ağustos btck sadeceeee tek geçmesi gereken ay o şuandaa
1 ağustos gel artık gelll
naber buket iyimisin?
aynııı cnmm yaaa sen napıosun iimsnn?
çok şükür iyiyim bende.. tek yaptığımız gün saymak, ileriye dönük yapıcaklarımızı sürekli gözden geçirmek
özledim ya bugün öyle bir özlem dolu uyandım ki anlatamam kızlar
nie bugün böleyim bilmiyorum
Ne güzel bayramda gidip görecekler var aramızda ne mutlu onlara.
Benim askerimin de 2 gün çarşısı var ama ben gidemiyorum puufffsssss
özledm işte özledim yaaaaa :84: :84::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?