351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bende gururluyum tabi ki askerliğini vatani görevini yaptığı için

Ama bugün bir başkayım ya nie bilmiyorum

bncede ağustos bekleme yapma çekil aradan eylül gelsin artık çocuklaştım resmen yaa ısrarla illede bişe isterler ya bnde öleyim şuanda

anlıyorum seni..bazen avutabiliyoruz kendimizi (benim gibi) bazende yaramaz çocuk gibi diretiyoruz (senin gibi)... dönem dönem değişiyoruz işte.. az kaldı canım sabır dileyelim.. akşam namazlarını kaçırmazsam hepimiz için dua ediyorum.. askerlikleri tez zamanda bitsin diye

Son düzenleme:
anlıyorum seni..bazen avutabiliyoruz kendimizi (benim gibi) bazende yaramaz çocuk gibi diretiyoruz (senin gibi)... dönem dönem değişiyoruz işte.. az kaldı canım sabır dileyelim.. akşam namazlarını kaçırmazsam hepimiz için dua ediyorum.. askerlikleri tez zamanda bitsin diye

Bende tüm namazlarımda dua ediyorum tüm asker bekleyenler için canım.
Allah razı olsun. Rabbim sabır versin inşAllah.

Deli gibi resimlerimize bakıp bakıp duruom.

kızlar sabahtan beri ablamın yaptığı bu mantıdan canım çekiyo
eve gider gitmez yapıcam

Eki Görüntüle 764292
hummm çok güzel görünüyooo
canım ara ara öyle oluyor ama bak yarın daha iyi hissedeceksin günler bitiyo tükeniyoo
bence duan kabul oldu canım sanki bana daha hızlı geçiyor gibi geliyor bu aralr

Merhaba kizlar gunaydin
Bugun bazilarimiz Orduda bazilarimiz Rizede bazilarimizda Sakaryada herkes ulkenin cesitli yerlerine gitmis iyi gezmeler hepimize

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr iki gndrrr burasıı ciddenn çokk sesszzzz

evet canım çarşamba perşembe kimse yoktu burda. noluyo kızlar nazarmı değdi bize.. 353 ler gelemedi gelemedi dedik ve kendi kendimize nazar değdirdik...

Merhaba kizlar gunaydin
Bugun bazilarimiz Orduda bazilarimiz Rizede bazilarimizda Sakaryada herkes ulkenin cesitli yerlerine gitmis iyi gezmeler hepimize

günaydın canım.. ama topik olarak takip ettiğimiz 51 NİĞDE...

Benim aksamlarim cok yogun geciyor, belki kizlarinda öyledir canim bol safakli bi topigiz yaaa neyi yazacagimi bilemedigimden, simdiye kadar safak yazmiyordum ben

günaydın şeymacım.. nasılsın bakalım işyerinde

Yalnızım canım patronum ve ben sadece 2 kişiyiz dün hastaydım gece hiç uyumadım kustum midem çok fenaydı ya :26: hayalet gibi dolandım allahtan buraya odanın birine dinlnme koltuğu yapmıştık onda uzandım gündüz biraz ama uyuyamadım tabi :26:

İyiyim İlkaycım teşekkürler
Ama Uykusuzum çok, Ramazan beni uyku yönünden çok etkiliyor, sen nasılsın

Gecmis olsun canim, yukarida okudum:26: sen calisiyormuydun ben seni tatil yapiyorsun evdesin sanmistim patronum sehir disinda olacak demistin ya hani :44: keske evde dinlenebilsen simdi :26:

Ben iyiyim, pazartesi aksamindan beri her aksam disarda iftarim vardi.. insalah bugun sakin sakin evimde olacagim diye ümit ediyorum yoruldum çünkü:26:

kızlarrr günaydınnn naılsnzzz? kaç gündrr konuşamıoruzzzzz burası sessiz baya.. bndee brzdan annemi doktora götrcmmm, öğleden snrr burdayımmmm sizinle sohbeti özledmmm

Canım yeni ofise tanışacaktık, o yüzden 2 gün evde kaldım onun birinde de öğlen buraya gelip odamı düzenledim, ofis durumu işi karıştırdı yani biraz:26: Keşke dinlenebilsem canım, sabah kalkacağım kaygısı ile çoğu zaman uyuyamıyorum. Bende bir huy var eğer Sabah erken kalkacaksam uykuya dalamıyorum çok zorlanıyorum ve sıkıntı çekiyorum bu yüzden. Uyku hapı falan kullanmak sağlıksız gibi geliyor:26:
Sen nerelere gittin iftara bakalım.Benim hiç biyere gidesim olmuyor, zorla götürüyor beni annemler

kızlarrr günaydınnn naılsnzzz? kaç gündrr konuşamıoruzzzzz burası sessiz baya.. bndee brzdan annemi doktora götrcmmm, öğleden snrr burdayımmmm sizinle sohbeti özledmmm

Buket gunaydin gecmis olsun annenin nesi var :44:

Hayirli olsun yeni ofisiniz canim tabi kimuyku ilaci alma sadece kendini rahatlat.. calisiyorsun her sabah erken kalkman herekiyor, her gece uyayamiyormusun yani :44:
Kayinvalimdemlerde, annemlerde, arkadasimda ve bir arkadas grubumlada disarda iftar yaptim bu hafta böyle hareketli gecirince zaman daha cabuk geciyor esimde git diyor evde oturma yarinda disarda sahur yapma planlarimiz var bence sende disari cik arkadaslarinl vakit gecir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…