- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.181
Tek isimiz yemek olsa keske seymaBizimki de öyle diyor bazen yemeği dışarıdan söyleriz benle ilgilenmek için bolca vaktin olur diyor
Bu ilgilenmekten kasıt masumane şeyler mi yoooksaaa
Şuanda çalışmıyorum bizimki pekte çalışmama sıcak bakmıyor ben istiyorum en azından bebek olana kadar çalışayım die.
Kpss deniyorum sürekli.
Ama çalışmamı istemesinin sebebi bile işten gelince sen yorgun ben yorgun birbirimizle ilgilenemeyiz dio sen evde ol ki bni kapıda karşıla gelene kadr işlerini bitirmiş ymk yapmış olursun bebek yoksada ben varım diyor benle ilgilenmeni isterim hep diyor :26:
Hmm o zaman sen calismazsin canim bence boyle bir dusuncesi varsa:44: asiri, fazla fazla ilgi gosterip biktirabilirsen sonra senden pek ilgi beklemezher zaman esimle mi ilgilenecegim yahu, bazen o bazen ben bazen free takiliyoruz biz super oluyor bal gibi
Hımm , bnde böyle cilve işve işlerini pek beceremem utangaç yapım var evlenince geçer diye umut ediyorum.
bakalım bıktırabilirmiyim
Sağol canım inş yaa iyice besliycm onu ağzına yemek tepicem
Hmm anladım canmm neyse en azından o ailesini görmüş hasret gidermiş ona iyi gelecektir bu yüzden sana da bu güzel enerjı gececektir canımüzülmeeee
Ayy yandım tabii :18: ne yazıyosan okuyacak mıymış tabi gelince hiç işi olmayacak sankiAyy bizimki okursa beni öldürür yazdıklarıma baksanızza sen herşeyi buraya yazmışssın dieeee
Gecer heralde evlenince bilmem ki canimkocan olunca utanmazsin
Atlatırrsıınn kuzum merak etme heyecana başlamışsın ble senkızlar yarın akşam kayınvalidemleri ağırlayacağım inş. en iyi şekilde altından kalkabilirim :18:
Slm seymacim.arkadasimin esi taburcu oldu sukur.ardindan mide kanamasi gecirip tekrar yatti hastaneye.o hastanedeyken kizin oglu havale gwcirsi.hersey ust uste oldu.simdi ikiside cikti hastaneden sukur.ama esinin beyninde hasat var.iki yasinda cociluk gibi konusuyor.doktot zqmqnla duzelir demis.rabbim kolaylik versin arkadasima.ben ozel mesaj atamiyorum.seni faceden eklemek istiyorum mumkunse
Bu aksamda evde degilim.. esimin teyzesi iftara cagirdi, oysa ben evimde ayaklarimi uzatip keyif yapacaktim
Şikayeeett yokk bak seni seviyolar kii çağırıyolr kuzucuuukkk
Bizde evde çay içtik çekirdek çitledik ben odama geldim askerimle mesajlaşıyoduk uyuyacam dedi 6,30dan beri ses yok insan hiç mi uyanmaz içtimaya falan :44:
cnmmm mesaj atck ortam olmamış olabilirrr, heran bir iş bir şey çıkartabiliolar..
Canım uyuya kalabilirim dedi ortam olmayınca teli direk kapatıyo zaten ama açık şu andaBir de yatak istirahati verdikleri için nöbet temizlik falan bişe yok 2 gün
Atlatırrsıınn kuzum merak etme heyecana başlamışsın ble sen
iyidir annecimyaramaslık yapıos
aaa suna bak gece gece hoplamayın demedim mi ben size ay bak takla acıyo mahvetmişssiniz her yeriii aaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?