- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.161
Canım sürekli evham yapıyor bizimki bu sefer daha cok hasta oluyor ufak birşey olsa revire gidiyor.Umarım düzelir hastalık hastası gibi davranıyor bazen:26::26:
Herkese gecmis olsun kizlar.kendinize ii bakin ki askerleriniz uzulmesin.onlara da bi sey olmasin bizde uzulmeyelim ins dua hukmune gecer...benim de aklim izmirde cok ozledim oyle boyle degil.. rabbim guc kuvvet versin hepsine.
Bence evham yaptigindan degilde revire cikmak icin yapiyorduresim revirci ya ondan biliyorum, askerler bizi revire cikart diye hastalik sayiyorlarmis bazen esim kendisinide revire cikartiyor sirf kislada durmamak icin doktora gidiyor 10 dk sonra sirf yatis rdm dedikleri birim var ordan arkadas edindi kendine onlarla lafliyor, komutan doktorlarla lafliyor belki nisanlinin gercekten agrisi oluyordur ama olani abartip kislanin disinda vakit gecirmek istiyordur, yada uzanmak istiyordur :44:
Canım çok sağoll...Siz izin mi kullandınız şafağın 62 :44:
Revir kışlanın içinde canım bizimkiler serbest baya anlatmıştım rahatlar yani playstation falan oynuyorlar zamanlarını değerlendiricek birsürü birşey var sanmıyorum öyle olsun...Bizimki evhamlıdır zaten, başı ağrısa tansiyonmu var der hayıflanır durur ve mutlaka hastaneye gider
Evet tatlim maalesef 10 gun kullandik...27 eylulde bitcek bizimki
Canim revir icerde var ama doktora gitmeye revire cikmak deniyor:44: anladim .. insallah sadece evhamdir o zaman .. erkekler nazli olurlar bizden daha fazlaesim bütün kis 3-4 defa atesli hasta olmutu ilk defa bu kadar cok hasta oldugunu goruyordum evlendik diye bana naz yapmak icin hastalaniyorsun dimi derdim, ben hic hasta olmadim sadece migrenim tutardi isten sonra bazen, rolleri degistik derdim seninki evjamliysa sen bide onu evlendikten sonra gör :94::94:
Yok canım baş ağrısı vardı baya dün çok rahatsız etmişti, halsizliği oluyor sürekli boğazında çok iltihap varmış serum vermişler ve yatak istirahati...Allahım düzelemeyecek mi yaaa:26:
İzni hastalık cenaze falan için kullanmadıysa (ki inşallah kullanmamıştır) üzülme kuzum canları sağ olsun 1 gün bile fark ediyor bunu biliyoruz ama sende izinde baya özlem gidermişsindir.
Hadi yyaaa ayy nişanlıyken bile bana naz yapıp duruyordu ballı tarcınlı çaylar falan istiyordu yandım desene İlkay:96:
Yandin seymaaaaaaayy cok nazli oluyorlar kocisim bu yazdigimi gormesin, geldiginde kk'da hangi topige ne yazdiysam okuyacakmis :18::18:
Sağol canım inş yaa iyice besliycm onu ağzına yemek tepicemcnmmm çok geçmişş olsunn, oradaa kendilerine çok ii bakamıolar maalesef ve hastalıklar zor geçioo gelince bakıma alczz inşş
Hmm anladım canmm neyse en azından o ailesini görmüş hasret gidermiş ona iyi gelecektir bu yüzden sana da bu güzel enerjı gececektir canımKardesinin dugunu vardi canim onun icin kullandi mecburen ama biz farkli sehirlerde ve nisanli fln olmadigimizdan gorusup hasret gideremedik aile faktoru var yani henuz:-(
Yandin seymaaaaaaayy cok nazli oluyorlar kocisim bu yazdigimi gormesin, geldiginde kk'da hangi topige ne yazdiysam okuyacakmis :18::18:
benimki ağzıyla diyor ben hastayken çok nazlanırım diye bana bebek gibi bakcan diye yandık ki ne yandık
hasta olmasada sürekli böle bebek gibi ilgi beklerim hep benimle ilgileneceksin diyor başka şeylerle ilgilenmeni istemem işten gelince ben tüm işin ben olcam diyor
ilkay sen bilirsin tecrübelisin sence hep mi böyle devam eder yoksa bu hali zaman geçtikçe değişirmi ?
Bilmemki erkege gore degisir:44: sen calisacakmisin :26: isten gelinc knsan oyle baska seylerle ilgilenmeyol esine zaman ayirmasi zor yaniama ilk gelince once birbirinizle ilgilenirsiniz sonra sen yemek hazirlarsin esimde mutfakta vakit gecirmemi sevmiyor, cogu zaman kucaklayip goturmustur oturma odasina, eger ben yemekten bi saat sonra hala mutfaktan cikamadiysam
Bilmemki erkege gore degisir:44: sen calisacakmisin :26: isten gelinc knsan oyle baska seylerle ilgilenmeyol esine zaman ayirmasi zor yaniama ilk gelince once birbirinizle ilgilenirsiniz sonra sen yemek hazirlarsin esimde mutfakta vakit gecirmemi sevmiyor, cogu zaman kucaklayip goturmustur oturma odasina, eger ben yemekten bi saat sonra hala mutfaktan cikamadiysam
kızlar yarın akşam kayınvalidemleri ağırlayacağım inş. en iyi şekilde altından kalkabilirim :18:
Korkma hiç bişeycik olmaz en iyisini yaparsın sen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?