351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Brnimki de inatlaşıodu kırdım inadını ))))
Yahu dedim safak dogan güneş 16 eylülde olcak
16 eylülde 1 demeyelim ikna oldu sonunda ))
Ama terhis belgeleri cıkmadı daha umarım 17 eylülde cıkar ://
Bizimki yazıcı kendi dosyasını görmüş kesin 17 eylül dedi bana ama bi sürpriz falan yapmıycaksa:44: Ayy ne güzel olur ya sürpriz yapıp geliversee
Ay ben nasıl ikna edicem yaaa
sağol canım.. hataydan ailesinin yanına günaydoğuya geçiçek.. ordandan yanıma istanbula gelicek..

Anladım canım benim, hepimiz hayırla kavuşalım inşallahhh

kızlarr benim hala şafak 52 ya benmki sordu kesin 19eylülmüş dedi. siz kesin değil diyosunuz .. emin misiniz son bir ay kala falan mı kesinleşiyor terhis tarihi?

kızlarr benim hala şafak 52 ya benmki sordu kesin 19eylülmüş dedi. siz kesin değil diyosunuz .. emin misiniz son bir ay kala falan mı kesinleşiyor terhis tarihi?

Canım bizimki kesin, dosyada yazan böyle, bazılarınınki kesin olmuyor, biraz komutanlara bağlı sanırım. Kesin diyorsa askerin kesindir sanırım:44:

Canım bizimki kesin, dosyada yazan böyle, bazılarınınki kesin olmuyor, biraz komutanlara bağlı sanırım. Kesin diyorsa askerin kesindir sanırım:44:

canım bizimde belli değil.. 1-2 günden bişeycik olmaz.. napalım artık bunada şükür..

hmm bu tsknın bana garezi mi var yaavv niye bu kadar geç bırakıyolar benim askerciği
o zaman ben bu şafak konusu pek açmayaym morali bozulmasın. psikolojisi çok bozuldu çünkü ..çok üzülüyorum.. o 1-2günü bile kafaya takar . ordan kurtulmak için can atıyor

Canım bizim askerlik 180 gün normalde yani 1 nisandan 12 nisana kadar zaten askerdiler 12 oradan düş, 12 gün izinleri vardı oradan düş 24, geriye kaldı 156 gün bu da 18 eylüle tekabül ediyor, 18 i de dahil, burdan yol iznini çıkarıyorsun 1-2-3 gün neyse artık, sizin yol izniniz yok o zaman:44:

anladım canım aaah şimdi hatırladım 1 gün geç gitmişti usta birliğine ordan bi gün uzadı. yol izni meselesini bilmiyorm:44: neyse hayırlısı olsun da napalım artık

Yakalarım hem öyle bi yerde yakalarım ki tenhada kıstırırım
Haftasonu sende gelmedin hiç

canım c.tesi 12.30 a kadar işteydim ama evde netim yok.. telefondada yok.. face falanda yasak bizim ilişkimizde o yüzden gerek duymuyorum nete..pazarda çarşı iznimiz vardı.. netteydim ama askerimden başka bişeye bakmadım..

umarım ilkayın dediği gibi süpriz yapar canım.. bence en geç 18 eylülde çıkar. uzun dönem çıkma ihtimalini düşünerek 1-2 günün çok önemli olmadığını düşün.
:44: hıımm demekki mutlu değil orda.. azıcık daha sabır.. umarım son zamanları iyi geçer..

Face yasakmı hadi yaa:44: Kızlar iyi sabırlısınız valla ben kısıtlanmaya gelemem hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…