- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #11.321
Aynen tatlım, bende öyle planlıyorum, keşke görmeye gitme şansım olsaydı ama malesefcnmmm bizz ne kadar ilgilensektee koşulları çok zorr, bi kere emir altndalar, özgürlüklerii yokk..bir takım değişilkikler oluo tepkilerndee, huylarında.. bi kaç gün beklee bakalımmm belki de değişck düşüncesi, ikna olucakk
cnmm bndee çok mrkk ettimm, hep gelirdiii, cumartesi o yazıyıı yazdıı gttii bi dahaa hiç uğramadııı
cnmm bndee çok mrkk ettimm, hep gelirdiii, cumartesi o yazıyıı yazdıı gttii bi dahaa hiç uğramadııı
Aynen tatlım, bende öyle planlıyorum, keşke görmeye gitme şansım olsaydı ama malesefK.babamlarda sıkıntıda bu ara para olarak onlar da gidemez.
Evet ya bende merak ettim, hemde k.babasıgilin iftara geldİği gün yazdı gitti umarım kötü bişe yoktur:44:
evet daha gelmedi. umarım can sıkıcı bişey değil değildir...
şeymacım orda endişelidir psikolojisi normal olamaz inşallah her şey düzelir canımm
:26:cnmm bndee çok mrkk ettimm, hep gelirdiii, cumartesi o yazıyıı yazdıı gttii bi dahaa hiç uğramadııı
canım az kaldı nerdeyse 1,5 aycıkkkkkkk dayanıcazzz az kaldı dayanıcazEvet canım off..Biran önce düzelir inş.
:26:
canım az kaldı nerdeyse 1,5 aycıkkkkkkk dayanıcazzz az kaldı dayanıcaz
aslında güzel başlamıştı herşey k.validemleri ağırlayacağım için heyecanlıydım bir yandan da çarşı iznimiz vardı laptopta hem onunla konuşup hem hazırlık yapıyordum şakalaşıyorduk mutluyduk karar vermiştik akşam arayacaktım onu hoperlörü açıp karar verdğimiz düğün tarihini paylaşacaktık ailelerimizle ama olmadı sonra bir an da herşey değişti aşırı reaksiyon vermeye başladı ama ne dersem kavga gürültü bir kaç saat içinde koptuk ztn sonra da bir daha hiç aramadı beni aradım msj attım hiç bir şekilde dönmedi konuşmuyoruz kısacası... şu an bir nişanlım var mı asker yareni miyim hala bilmiyorum bide güçlü biri değilim malesef strese pek gelemiyorum dün de iyi hissetmedim kendimi acile gittik tansiyonum düşmüş serum falan taktılar şimdi daha iyiyim ne kadar iyi olunursa işte...
aslında güzel başlamıştı herşey k.validemleri ağırlayacağım için heyecanlıydım bir yandan da çarşı iznimiz vardı laptopta hem onunla konuşup hem hazırlık yapıyordum şakalaşıyorduk mutluyduk karar vermiştik akşam arayacaktım onu hoperlörü açıp karar verdğimiz düğün tarihini paylaşacaktık ailelerimizle ama olmadı sonra bir an da herşey değişti aşırı reaksiyon vermeye başladı ama ne dersem kavga gürültü bir kaç saat içinde koptuk ztn sonra da bir daha hiç aramadı beni aradım msj attım hiç bir şekilde dönmedi konuşmuyoruz kısacası... şu an bir nişanlım var mı asker yareni miyim hala bilmiyorum bide güçlü biri değilim malesef strese pek gelemiyorum dün de iyi hissetmedim kendimi acile gittik tansiyonum düşmüş serum falan taktılar şimdi daha iyiyim ne kadar iyi olunursa işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?