351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Aynen tatlım, bende öyle planlıyorum, keşke görmeye gitme şansım olsaydı ama malesef K.babamlarda sıkıntıda bu ara para olarak onlar da gidemez.
cnmm bndee çok mrkk ettimm, hep gelirdiii, cumartesi o yazıyıı yazdıı gttii bi dahaa hiç uğramadııı

Evet ya bende merak ettim, hemde k.babasıgilin iftara geldİği gün yazdı gitti umarım kötü bişe yoktur:44:

cnmm evtt gtsnn çok ii olurduu amaa az kaldııı bak, bayramdn snrr çok azaa düşck ztnn, bakarsınn belli olmzz tatlım belki snrdan gtmeye karar verirlerrrr

aslında güzel başlamıştı herşey k.validemleri ağırlayacağım için heyecanlıydım bir yandan da çarşı iznimiz vardı laptopta hem onunla konuşup hem hazırlık yapıyordum şakalaşıyorduk mutluyduk karar vermiştik akşam arayacaktım onu hoperlörü açıp karar verdğimiz düğün tarihini paylaşacaktık ailelerimizle ama olmadı sonra bir an da herşey değişti aşırı reaksiyon vermeye başladı ama ne dersem kavga gürültü bir kaç saat içinde koptuk ztn sonra da bir daha hiç aramadı beni aradım msj attım hiç bir şekilde dönmedi konuşmuyoruz kısacası... şu an bir nişanlım var mı asker yareni miyim hala bilmiyorum bide güçlü biri değilim malesef strese pek gelemiyorum dün de iyi hissetmedim kendimi acile gittik tansiyonum düşmüş serum falan taktılar şimdi daha iyiyim ne kadar iyi olunursa işte...

Bu kadar ciddi ne olduki bennurcum çok merak ettik seni. ne güzel plan yapmışsınız ama olmamış şimdilik :2: konu neydi? yani böyle bi akşamda tartışılcak ve senin canını bu kadar sıkıcak konutu merak ettim canım. kayınvalidenler biliyomu görüşmediğinizi :26: yada onlara bişey anlattımı acaba ? sıkılmıştır belki bişeye üzülme sen. kendini iyi hisseder ve bugün yarın arar. sen kendine dikkat et canın.. ne kadar üzüldüysen artık tansiyonun düşmüş bak tabikide asker yarenisin.. güçlü olman lazım canım. sen sabırla bekle bak nasıl hatasını anlıcak söyle erene üzmesin arkadaşımızı.. bizide haberdar et canım olurmu?

Bu kadar mutluyken bi anda her sey bu derece nasil döner ben anlamadim:44: bence sadece bi kac günlük bi tavir nisanlindaki.. bugun yarin eskisi gibi olursunuz, sıkma canını

cnmmm senii çok mrkk ettikkk bizz, sorunlar olmuşş ama bak düzelmeyecek şeyler değilll mutlaka düzelecektrr, art zaman az kaldı sabırlar azaldıııı sorunlar da başlıoo, ama neye tepki verdi kızdıı ben anlamadmmm tatlım.. dediğim gbi ortadaaa çok büyükk bişey yokkk mutlaka konuşur halledersnzzz

kızlarrr bugnn şeymanın doğumm günüü :)

şeymacımmmm iikii doğdunnn ii varsınn,sevdiğinle ailenle nice mutlyuuu güzellll seneleree

seneyee inşşş bakk eşinlee kutlayacaksınnnn, ayrı geçirdğinzz sonn doğumm günüüü olsunn inşşşş

o zamaaaaan İYİ Kİ DOĞDUN ŞEYMACIM
akşama iftardan sonra sendeyiz.. pastamı yemeden gitmem ona göre
nice senelere canım..
bu ay ben, seda ve senin doğum günün sanırım.. en anlamsız doğum günümdü sevdiğimsiz :2:
ama askerlerimizin bizi artık bırakmayacağını bilmek bile çoook güzel

Bennuruuummm Kuzum üzülme olayı tam anlatmamışsın ama bence bu kadar senelik emek bi anda böyle bir trip yüzünden boşa gitmez sen merak etme senden özürler dileyecek hatasını anladığında, kendini yıpratma tatlım, bir an bütün dünyaları değişiyor işte...Hastane falan diyorsun kızarım ama Üzülür tabi insan ama kendini paralarsan çok kızarız Sakın, artık nişanlı olmayacak bile olsan (ki öyle birşey yok) senden önemli birşey yok, ailen yanında..Seni seviyoruz kuzum yanındayız.
Bukeeett nagihaaann teşekkür ederim ilk kutlayan sizsinizz ayy pastama bayıldımm İnşallah bundan sonra hiç böyle yalnız doğum günü geçirmem:26: Gelsinler artık...
Dileğimi tutuyim önce 'Allahım bütün askerlerimiz tez zamanda, sağlıklı mutlu huzurluca gelsinler ve kavuşalım, bennurunda üzüntüsünü hafiflet ve sorunlarını en hayırlı biçimde hallet'
üflüyorummmmmm püüüüfffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Dün 12 de nöbeti bitti sevdiceğimin, mesajlaştık ama hiçbir şey söylemedi, ay dönümlerimizde bile 12:01 de mesaj atardı bütün dğum günlerimde de böyle olmuştur Bu sefer unuttu normal mesajlaştık ve uyudu.Nazar ettim çocuğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…