- Konu Sahibi esraylmz03
- #3.561
Katılıyorum canım ben bunu anlatmaya çalıştım dün...Tercüman olmuşssun fikirlerime
Haklısın tatlım..bende sürekli onların sayfasına ve şafağına bakıyorum...ne güzel bir haftadan az kaldı...keşke bizim 1 ayımız kalsa ona bile razıyım
bizimde tel olayımız yok henüz bnm aaşkım biraz fazla tedbirci bu konularda zor alır gibime geliyor..ankesörlüden konuşup telden sadece mesaj bile atsa o bile yeterrrr :44:
çok şanslısınız tatlım ya bizim aramız on saat uçak da yok direk oraya...istanbuldan geçmek gerekiyor.bilmiyorum valla ben gidemem sanırımuçak çok pahalı
ayy bu topiği yıkacam valla altı gün olunca hihialışveriş yapıcam kendime çook güzel olucamm vee kavuşmaa anı...
bu arada kızlar dün askerim akşamda aradı tartışmadan sonra işte..açtım normal konuştum çok sıcak değildim ama kavga da etmedim en azından diyim...güzelce açtı teli güzelce kapattı.benim sevdiceğim hiç böyle değildi sivilde düşündüm düşündüm her zaman el üstünde tutan biri beni demekki isteyerek yapmadı sivilde cok ama cok kibar romantik biriydi bütün kızlar imrenerek bakardı yaptığı jestlere ...bu yüzden ben çok afalladım sanırım...biraz oluruna bırakacağım..çok bunaldığımda geldiği gün havaalanında karşılama halimi hayal ediyorum uzuncaaaa çok iyi geliyorr.ve çok özledimmm![]()
Durumun düzelmesine sevindim canım, işte ben de bunu kastetmiştim, sivilde kaba saba olsalar değerimizi bilmeseler, zaten neden sürdürelim ki? Onların davranışlarına akseden şey tamamen askerlik psikolojisi... Yine tekrarlıyorum şafak attıkça rahatlama olacak