• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Katılıyorum canım ben bunu anlatmaya çalıştım dün...Tercüman olmuşssun fikirlerime:1:

Haklısın tatlım..bende sürekli onların sayfasına ve şafağına bakıyorum...:14: ne güzel bir haftadan az kaldı...keşke bizim 1 ayımız kalsa ona bile razıyım:50:

bizimde tel olayımız yok henüz bnm aaşkım biraz fazla tedbirci bu konularda zor alır gibime geliyor..ankesörlüden konuşup telden sadece mesaj bile atsa o bile yeterrrr :44:

çok şanslısınız tatlım ya bizim aramız on saat uçak da yok direk oraya...istanbuldan geçmek gerekiyor.bilmiyorum valla ben gidemem sanırım:14:uçak çok pahalı :14:

ayy bu topiği yıkacam valla altı gün olunca hihi:1: alışveriş yapıcam kendime çook güzel olucamm vee kavuşmaa anı...:21:

bu arada kızlar dün askerim akşamda aradı tartışmadan sonra işte..açtım normal konuştum çok sıcak değildim ama kavga da etmedim en azından diyim...güzelce açtı teli güzelce kapattı.benim sevdiceğim hiç böyle değildi sivilde düşündüm düşündüm her zaman el üstünde tutan biri beni demekki isteyerek yapmadı sivilde cok ama cok kibar romantik biriydi bütün kızlar imrenerek bakardı yaptığı jestlere ...bu yüzden ben çok afalladım sanırım...biraz oluruna bırakacağım..çok bunaldığımda geldiği gün havaalanında karşılama halimi hayal ediyorum uzuncaaaa çok iyi geliyorr.ve çok özledimmm:38:

Durumun düzelmesine sevindim canım, işte ben de bunu kastetmiştim, sivilde kaba saba olsalar değerimizi bilmeseler, zaten neden sürdürelim ki? Onların davranışlarına akseden şey tamamen askerlik psikolojisi... Yine tekrarlıyorum şafak attıkça rahatlama olacak :34: Bir de şu var, kadınlar olarak ilişkide biz hiç haksızlık yapmamış mıyızdır? trip atmamış mıyızdır? İnsanız, hata yapmak da bizim için, sevdiklerimizin orada her şeyden çok anlayış ve şefkate ihtiyacı var.

Durumun düzelmesine sevindim canım, işte ben de bunu kastetmiştim, sivilde kaba saba olsalar değerimizi bilmeseler, zaten neden sürdürelim ki? Onların davranışlarına akseden şey tamamen askerlik psikolojisi... Yine tekrarlıyorum şafak attıkça rahatlama olacak :34: Bir de şu var, kadınlar olarak ilişkide biz hiç haksızlık yapmamış mıyızdır? trip atmamış mıyızdır? İnsanız, hata yapmak da bizim için, sevdiklerimizin orada her şeyden çok anlayış ve şefkate ihtiyacı var.

Evet canım, bakalım ilerleyen günlerde neler olacak...Tek isteğim en az yıpranmışlıkla, güzel bir şekilde bu günlerin bitmesi ve kavuşmak:16:

merhaba kızlar, işlerim çok ama kaçtım geldim :3:

12'li sayılara düştük bugün :32: :32:

az önce kocişim aradı, sanki gittikçe zayıflıyorum, kemeri her gün daraltıyorum dedi:26: zaten acemilikte 5 kilo vermişti, daha vermiş halini hayal bile edemiyorum:53:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel haberler aldığimiz bi gün olsun günaydın kızlar :D ayy sabahları uyanır uyanmaz telefonu elime alıp ilk iş askerim aramişmi oluyor sonrada buraya bakmak artık :D

az önce kocişim aradı, sanki gittikçe zayıflıyorum, kemeri her gün daraltıyorum dedi:26: zaten acemilikte 5 kilo vermişti, daha vermiş hayalini hayal bile edemiyorum:53:

cnmm yemekler çok kötü dimii, bizimkinin orası da öyleymiş, her gün lahmacun ve pizza alıomuş kantinde varmış.. gelince askerleri art çok ii bakıma alcaz art, keşke manisada kalsaydı die çok düşündmm orası cidden iidii

kızlar geçen haftaki unutkanlığımı hatırlayan vardır.. evime neredeyse su basıyordu bu unutkanlık yüzünden:26: doktora gidip test yaptırdım B12 vitaminim çok düşük çıktı. unutkanlıklarım sebebi oymuş meğerse.. ilaca başladım :31:

çok geçmiş olsn cnım aynı şey bendede var:26: kan tahlilinde mi çıktı bu? benim kan değerleri normal aralıkta şçıkmıştı da. yoksa ayrı bi test mi yaptırmak gerekiyomş:30:

çok geçmiş olsn cnım aynı şey bendede var:26: kan tahlilinde mi çıktı bu? benim kan değerleri normal aralıkta şçıkmıştı da. yoksa ayrı bi test mi yaptırmak gerekiyomş:30:

teşekkürler tatlım, bende kansızlıkta var dönem dönem sınırda oluyor dönem dönemde düşük çıkıyor .. doktora dedim ki hem kan değerlerime baktırmak istiyorum hemde b12 'me baktırmak istiyorum dedim.. kandan bakılıyor yine ama kan değerlerinden farklı bi tabloda yazıyordu b12 .. sen benim gibi açıkça ona baktırmak istediğini söyle tatlım :31:

cnmm yemekler çok kötü dimii, bizimkinin orası da öyleymiş, her gün lahmacun ve pizza alıomuş kantinde varmış.. gelince askerleri art çok ii bakıma alcaz art, keşke manisada kalsaydı die çok düşündmm orası cidden iidii

evet çok kötüymüş, sorduğumda bazen tost yedim diyor bazende bisküvi falan atıştırdım diyor.. dedim daha fazla verme :20: bişey olmaz kilo alması kolay nasılsa dedi .. alması kolayda güçsüz kalırsın yemeye çalış dedim de bilmiyorum napar. büyük ihtimalle bu haftasonu çarşı iznine çıkacakmış onlar :31:

az önce kocişim aradı, sanki gittikçe zayıflıyorum, kemeri her gün daraltıyorum dedi:26: zaten acemilikte 5 kilo vermişti, daha vermiş halini hayal bile edemiyorum:53:

on ikili derken canım...hoşgeldin:3: gelince bakım yaparız artık canım bnmkide verdi kilo...

güzel haberler aldığimiz bi gün olsun günaydın kızlar :D ayy sabahları uyanır uyanmaz telefonu elime alıp ilk iş askerim aramişmi oluyor sonrada buraya bakmak artık :D

cep teli kullanabiliyomu canım ya :14: bizim yok

on ikili derken canım...hoşgeldin:3: gelince bakım yaparız artık canım bnmkide verdi kilo...

157yle başladık yani "15"7 diye düşünüyorum, şimdi 129 olduk yani "12"9 olduk :1: böyle sayıyorum şafağı ben daha güzel oluyor, gözümde sayıyı azaltıyorum 12'li diyerek :21:

157yle başladık yani "15"7 diye düşünüyorum, şimdi 129 olduk yani "12"9 olduk :1: böyle sayıyorum şafağı ben daha güzel oluyor, gözümde sayıyı azaltıyorum 12'li diyerek :21:

haa tmm anladım şimdi evet böl parçala bitir :1:

Şafak 129-:) plakalara az mı kaldı ne-:)

evet canlarrr az kaldı ha gayret birer harita almak lazımm hehehe ben plakaları bilmiyorum ama nasıl oacak nerden bakıcaz hangisindeyiz:44:

haa tmm anladım şimdi evet böl parçala bitir :1:

evet canlarrr az kaldı ha gayret birer harita almak lazımm hehehe ben plakaları bilmiyorum ama nasıl oacak nerden bakıcaz hangisindeyiz:44:

siyah beyaz bi harita çıkartıp her plakada o şehri boyayalım :31: internetten bakarız tatlım

cep teli kullanabiliyomu canım ya :14: bizim yok

gecen hafta carsi iznine cikinca aldi canim ama geceleri aciyor gündüzleri pek kulanmiyor zaten bi cok kisi varmis kulanan bakalim usta birligine gecince nasil olacak

Back
X