• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

CNm ben biraz konu dışı kaldım arada bi giriyorum isterim tabi CNm ne işe yarar bu harita peki

tatlım şafak 81 den itibaren plaka ya düşüyo ya ben bir harita tasarladım onu boyuycaz işte kim nerde askerse onu o şehrin içine yazdım. sende ismini-askerinin ismini-askerlik şehrini yaz mail adresini de yaz bana özelden mesaj at çıktı alıp asacağız duvarlarımıza sonra boyuycaz:16:

dün askerim aradı konuştuk sonra tam harita olayımızı anlatacakken tel birden kapandı ve bir daha da aramadı çok huzursuz oldum gece zor uyudum:5::14::14:

:1:
yok artık :27: uyuduralımmı:9::9::9: canım daha plakalara 46 gün var toplarız onların bilgilerini de:31:

:1::52: işin şakasıı cnmm, ben de gördükçe söylerm toparlarz zaten baktm yukarı yazdığın isimler dün yklardı ben görmedmm hiçç, sen napıosunnbu arada iimsn

tatlım şafak 81 den itibaren plaka ya düşüyo ya ben bir harita tasarladım onu boyuycaz işte kim nerde askerse onu o şehrin içine yazdım. sende ismini-askerinin ismini-askerlik şehrini yaz mail adresini de yaz bana özelden mesaj at çıktı alıp asacağız duvarlarımıza sonra boyuycaz:16:

Ay CNm benim o bende var çok saol ilgilendiğin için-:)

kızlar selam
askerim aradı tam 29 dakika konuştuk :) herkes carsıya cıkmıs ziyarette yokmuş bu hafta gidemedim
öle oturuom dio inşallah haftaya sıkıntı olmaz da gidebilirim:44::44:
seymaa tasarımcılar günün kutlu olsunnnn :16::16::16::16:

kızlarrr ankaraya oturan yada bilen yarenlerden yardım istiyorum
askerim cankaya - balgat ta
balgatta o birliğe yakın kalabileceğim otel bilen varmı ???

:1:

:1::52: işin şakasıı cnmm, ben de gördükçe söylerm toparlarz zaten baktm yukarı yazdığın isimler dün yklardı ben görmedmm hiçç, sen napıosunnbu arada iimsn

iyiyim kuzumm ne olsun biraz huzursuzum dün telde konuşurken birden kapandı bir daha da aramadı :44: gece zor uyudum...

Ay CNm benim o bende var çok saol ilgilendiğin için-:)

hmm peki tatlım bizimki çok güzel ama hahaha:52:

kızlar selam
askerim aradı tam 29 dakika konuştuk :) herkes carsıya cıkmıs ziyarette yokmuş bu hafta gidemedim
öle oturuom dio inşallah haftaya sıkıntı olmaz da gidebilirim:44::44:
seymaa tasarımcılar günün kutlu olsunnnn :16::16::16::16:
teşekkğür ederim yavrumm şaplaktan kurtuldunn :1::1::1: bizim çarşımız haftaya pazar ya :44:

kızlarrr ankaraya oturan yada bilen yarenlerden yardım istiyorum
askerim cankaya - balgat ta
balgatta o birliğe yakın kalabileceğim otel bilen varmı ???

cnmm dediğin yeree yakın oturuorumm amaa çıkaramadm birliğin tam adı nedir, netten tam yerine bakaym sana öyle bilgi vereyim

Back
X