- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.101
evet ya saat 1 e kadar kısa kısa konuşuruz artık iş çıkışı eve giderim daha uzun konuşuruz![]()
ben tüm gün çalışıyorum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya saat 1 e kadar kısa kısa konuşuruz artık iş çıkışı eve giderim daha uzun konuşuruz![]()
kocişim bugün ilk çarşı iznine çıkmışcep telefonunu emanetçiden aldı, rahat rahat konuşabiliyoruz mesajlaşabiliyoruz bugün
![]()
CNm ben biraz konu dışı kaldım arada bi giriyorum isterim tabi CNm ne işe yarar bu harita peki
ben tüm gün çalışıyorum yabu işi bırakıcam pastacılığa başlıycam dayanamıyorum artık...
cnmm tasarımcılar gününüü kutluorummm![]()
ayy teşekkür ederim tatlımmm bugün benim günüm huhuhuh:103::122:
evttt cnm bugn seninn günün, sana her şey serbestt bugnndün kızlara söyledm ben sana geldi mi bilgiler
evttt cnm bugn seninn günün, sana her şey serbestt bugnndün kızlara söyledm ben sana geldi mi bilgiler
canım ya bazıları gelmemiş hala :44:
cnmm onlarıı uyduralım kafamıza göreeee atalımmbugn gene gördüklerime ben söyleymm dün akşam burda olmayanlardrrr onlar da
yok artıkuyuduralımmı
canım daha plakalara 46 gün var toplarız onların bilgilerini de
![]()
tatlım şafak 81 den itibaren plaka ya düşüyo ya ben bir harita tasarladım onu boyuycaz işte kim nerde askerse onu o şehrin içine yazdım. sende ismini-askerinin ismini-askerlik şehrini yaz mail adresini de yaz bana özelden mesaj at çıktı alıp asacağız duvarlarımıza sonra boyuycaz![]()
işin şakasıı cnmm, ben de gördükçe söylerm toparlarz zaten baktm yukarı yazdığın isimler dün yklardı ben görmedmm hiçç, sen napıosunnbu arada iimsn
Ay CNm benim o bende var çok saol ilgilendiğin için-:)
teşekkğür ederim yavrumm şaplaktan kurtuldunnkızlar selam
askerim aradı tam 29 dakika konuştuk :) herkes carsıya cıkmıs ziyarette yokmuş bu hafta gidemedim
öle oturuom dio inşallah haftaya sıkıntı olmaz da gidebilirim:44::44:
seymaa tasarımcılar günün kutlu olsunnnn![]()
kızlarrr ankaraya oturan yada bilen yarenlerden yardım istiyorum
askerim cankaya - balgat ta
balgatta o birliğe yakın kalabileceğim otel bilen varmı ???
kızlarrr ankaraya oturan yada bilen yarenlerden yardım istiyorum
askerim cankaya - balgat ta
balgatta o birliğe yakın kalabileceğim otel bilen varmı ???