• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Malesef farkında değil canım :50:annem çok alışık her şeyin kendi istediği gibi olmasına bu yüzden :26:sonradan tamam diyor ama ben de,nişanlımda o süreci atlatana kadar çok sıkıntı yaşıyoruz :25:sonra k.validem bastırıyor başka bir yerden:26:neyse evlenince geçecek hepsi inşallah :31:

Canim sen safak tarihini mi degistirdin:44: annen malesef bu surecte kiralacak tatlim, ne yapalim bunu kendi seciyor aslinda:31:

Aa nasil kesinlesti simdiden canim:44: izin mi kullanacak:26:

İzin kullanmayacak canım.İkna ettim kullanmaması için sonunda :)

teskereye yakın kesinleşmiomuydu canım

Orada ki yazıcıyla konuşmuşlar,o da kağıtlarını çıkarmış nişanlımın hesaplamışlar.Nişanlım 1 gün de geç gitmişti,tam 18 eylül'de çıkıyorsun demiş.Bölük komutanı değiştirmez mi,daha erken olmaz mı diye sormuş,hayır tam çıkış tarihin 18 eylül demiş :26:

Son düzenleme:
kızlarr hepinizee iii gecelerrr, ben art yataymm, sedacımm sen bana söleynce yrn bakcamm onaa, sana msj atarımm zaten bakıncaa.. yrnn görüşürzzzz kızlarr,:1::16: sabah gözümü açar açmazz gelcmm geneee:1:

hosbulduk canm nasılsın askerin nasıl :9:

Bogazimin sis olmasi sebebiyle, travesti gibi cikan sesim disinda gayet iyiyim:9: kocamda iyi tatlim, gorevi kesinlesti revirci olmus:31: bugün 2 kez nobeti vardi.. bu gecede 3-5 nobeti varmis:26: arkadaslari olmaya basladi ve buda beni mutlu ediyor:31: sesi telefonda iyi geliyor ama bugun yine 1 firar eden birde kendini telle kesen bi asker varmis:26: umarim askerimin psikoloji bunlar dayanir 4 ay boyunca:44:

Bogazimin sis olmasi sebebiyle, travesti gibi cikan sesim disinda gayet iyiyim:9: kocamda iyi tatlim, gorevi kesinlesti revirci olmus:31: bugün 2 kez nobeti vardi.. bu gecede 3-5 nobeti varmis:26: arkadaslari olmaya basladi ve buda beni mutlu ediyor:31: sesi telefonda iyi geliyor ama bugun yine 1 firar eden birde kendini telle kesen bi asker varmis:26: umarim askerimin psikoloji bunlar dayanir 4 ay boyunca:44:

Umarım çok etkilenmeden geçer bu 4 ay canım.Revircilik iyi,nişanlım memnun sadece benim bazı endişelerim var o kadar :26: bir de çok nöbetleri olmuyormuş revircilerin galiba,nişanlıma sadece koğuş nöbeti tutarsın demişler :31:

cok geçmiş olsun canım ihmal etme geçmezse bi doktora git canım askerinin aklı da sende kalmasın
valla ilkaycım allah nazardan korusun senin eşin cok pozitif cok ılımlı sende psikolog olarak onu yönlendirdin mi etkilenmez inşallah :)
bizimki acemilikteki arkadaşlarını özlüomus usta birliğinde pek bulamamış bosver dedim ben varım sana arkadaş :16::16::16:

İzin kullanmayacak canım.İkna ettim kullanmaması için sonunda :)

Orada ki yazıcıyla konuşmuşlar,o da kağıtlarını çıkarmış nişanlımın hesaplamışlar.Nişanlım 1 gün de geç gitmişti,tam 18 eylül'de çıkıyorsun demiş.Bölük komutanı değiştirmez mi,daha erken olmaz mı diye sormuş,hayır tam çıkış tarihin 18 eylül demiş :26:

benim askerim de 17 eylülde terhis oluo
dediki sabah 9 da terhis olcam o yüzden 17 eylülü sayma 16 eylül gibi düşün )))))))
1 gün kısalttık biz ama bizimki onun hsplaması tamamen kimse bişe sölememiş henüz
yol izni yoktu aynı il içinde acemilik usta olduğu için

sende 17 eylül düşün teskereni :) 1 gün 1 gündür :16::16:

Kızlar ben de çıkıyorum:3: biraz test çözeyim sonra da yatarım,yarın yine yoğun bir gün bekliyor beni :10:

Hepinize iyi geceler,sevdicekleriniz rüyanıza gelsin inşallah :69:

Umarım çok etkilenmeden geçer bu 4 ay canım.Revircilik iyi,nişanlım memnun sadece benim bazı endişelerim var o kadar :26: bir de çok nöbetleri olmuyormuş revircilerin galiba,nişanlıma sadece koğuş nöbeti tutarsın demişler :31:

Bilmemki, orasi psikopatlarla dolu:26: inşallah etkilenmez olanlardan:26: benimki nöbet tutmaya basladi.. yarin basliyor gorevine 349. Donemdeki revirciyle bi kac gün gecirecekmis öğrenmek icin:31:uzun donemleride kafalamis nasil becerdiyse, abi sen telefona falan ihtiyac olursa beni bul diyorlarmis:9:

cok geçmiş olsun canım ihmal etme geçmezse bi doktora git canım askerinin aklı da sende kalmasın
valla ilkaycım allah nazardan korusun senin eşin cok pozitif cok ılımlı sende psikolog olarak onu yönlendirdin mi etkilenmez inşallah :)
bizimki acemilikteki arkadaşlarını özlüomus usta birliğinde pek bulamamış bosver dedim ben varım sana arkadaş :16::16::16:

Oda acemiliktekileri ozluyor.. burda kafa dengim yok ama idare edecek, 2 laf edecek kadar olsun yeter diyor:31: insallah bu pozitif hali devam eder:31: senin askerin nasil canim ve sen nasilsin:1:

Oda acemiliktekileri ozluyor.. burda kafa dengim yok ama idare edecek, 2 laf edecek kadar olsun yeter diyor:31: insallah bu pozitif hali devam eder:31: senin askerin nasil canim ve sen nasilsin:1:

ben iyiyim canım askerimin kitabı bitmiş herkes carsıdaymıs canı sıkılmış cok
bende dedimki yapcak cok seyin var otur askerden gelince ne eşya alcaz liste yap maliyet çıkar
mobilyalarımızı ne renkler bakabiliriz onları yaz tek tek
alıncaklar listesini kısa tutma mutfak eşyasına kadar yaz dedim )))))
sonra yine aradı askım söyle bakim bişe düdüklü tencere dedim ))
normal tencere yazdım olmaz mı dio ahahhahaha
bugününü böle geçirdi işte ))
haftaya carsı yada ziyaret olsun diye dua ediyorum bol bol :16::16::16:

Back
X