- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.401
selam kızlar nasılsınız 
safagı attırıp öyle geldim ))))
bukettt sana özel msj attım canımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef farkında değil canımannem çok alışık her şeyin kendi istediği gibi olmasına bu yüzden :26:sonradan tamam diyor ama ben de,nişanlımda o süreci atlatana kadar çok sıkıntı yaşıyoruz
sonra k.validem bastırıyor başka bir yerden:26:neyse evlenince geçecek hepsi inşallah
![]()
selam kızlar nasılsınız
Canim sen safak tarihini mi degistirdin:44: annen malesef bu surecte kiralacak tatlim, ne yapalim bunu kendi seciyor aslinda![]()
Evet tatlım değiştirdim çünkü nişanlımın terhis tarihi kesinleşti 18 eylül![]()
ya kabullenecek ya da kırılacak haksız yere malesef canım
Evet tatlım değiştirdim çünkü nişanlımın terhis tarihi kesinleşti 18 eylül![]()
ya kabullenecek ya da kırılacak haksız yere malesef canım
Hosgeldin sedacimmmm:79::80:
selam kızlar nasılsınız
hoşşgeldnnn cnmmiyiyzz sen naılsınnnn
bugn herkess dahaa iii sankii
Aa nasil kesinlesti simdiden canim:44: izin mi kullanacak:26:
teskereye yakın kesinleşmiomuydu canım
hosbulduk canm nasılsın askerin nasıl![]()
Bogazimin sis olmasi sebebiyle, travesti gibi cikan sesim disinda gayet iyiyimkocamda iyi tatlim, gorevi kesinlesti revirci olmus
bugün 2 kez nobeti vardi.. bu gecede 3-5 nobeti varmis:26: arkadaslari olmaya basladi ve buda beni mutlu ediyor
sesi telefonda iyi geliyor ama bugun yine 1 firar eden birde kendini telle kesen bi asker varmis:26: umarim askerimin psikoloji bunlar dayanir 4 ay boyunca:44:
Bogazimin sis olmasi sebebiyle, travesti gibi cikan sesim disinda gayet iyiyimkocamda iyi tatlim, gorevi kesinlesti revirci olmus
bugün 2 kez nobeti vardi.. bu gecede 3-5 nobeti varmis:26: arkadaslari olmaya basladi ve buda beni mutlu ediyor
sesi telefonda iyi geliyor ama bugun yine 1 firar eden birde kendini telle kesen bi asker varmis:26: umarim askerimin psikoloji bunlar dayanir 4 ay boyunca:44:
İzin kullanmayacak canım.İkna ettim kullanmaması için sonunda :)
Orada ki yazıcıyla konuşmuşlar,o da kağıtlarını çıkarmış nişanlımın hesaplamışlar.Nişanlım 1 gün de geç gitmişti,tam 18 eylül'de çıkıyorsun demiş.Bölük komutanı değiştirmez mi,daha erken olmaz mı diye sormuş,hayır tam çıkış tarihin 18 eylül demiş :26:
kızlarr hepinizee iii gecelerrr, ben art yataymm, sedacımm sen bana söleynce yrn bakcamm onaa, sana msj atarımm zaten bakıncaa.. yrnn görüşürzzzz kızlarr,sabah gözümü açar açmazz gelcmm geneee
![]()
Umarım çok etkilenmeden geçer bu 4 ay canım.Revircilik iyi,nişanlım memnun sadece benim bazı endişelerim var o kadar :26: bir de çok nöbetleri olmuyormuş revircilerin galiba,nişanlıma sadece koğuş nöbeti tutarsın demişler![]()
cok geçmiş olsun canım ihmal etme geçmezse bi doktora git canım askerinin aklı da sende kalmasın
valla ilkaycım allah nazardan korusun senin eşin cok pozitif cok ılımlı sende psikolog olarak onu yönlendirdin mi etkilenmez inşallah :)
bizimki acemilikteki arkadaşlarını özlüomus usta birliğinde pek bulamamış bosver dedim ben varım sana arkadaş![]()
Oda acemiliktekileri ozluyor.. burda kafa dengim yok ama idare edecek, 2 laf edecek kadar olsun yeter diyorinsallah bu pozitif hali devam eder
senin askerin nasil canim ve sen nasilsin
![]()