• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sedaaacımm otel nasıldıı rahat buldn mu? dediğim gbi merkezii yerde askerinn ulaşım sorun olmadı dimii

sedaaacımm otel nasıldıı rahat buldn mu? dediğim gbi merkezii yerde askerinn ulaşım sorun olmadı dimii

merhaba buketcim
otel cok kolaydı cetin emectki ösym binası varya onun yanında hemen askeriyeye yürüyerek 15 dk :)
otel genelde ögrenci ögretmen dolu zaten güvenilir bir yer
ben ctesi akşam 7 de otele bir geldim uyumusum :) pazar sabah 9 da uyandım alarmla :D
pazar günüde ankaralı bir arkadasımın öenerisiyle tunalı hilmiye gittik :)
bu haftada belki esya bakarız bütceyi cıkaralım diyoruz ona göre tarihi kesinleştirelim
bu sene bitmeden evlensek dio ama daha evlenme teklif etmedi :1::1::1::1:

Tabiki askerlik yapıyorlar ben onu kendi açımdan söyledim ben ankaraya çok yakınım ya...düşündüğün zaman canım 1 hafta kaldı mı artık biz kavuşmuş gibi sevinelim o kadar zamanı geçirdik bir günü mü geçiremicez diye düşün üzme kendini.:31:
sağol canım.. yok üzmüyorum kendimi
daralınca dua ediyorum sürekli Allah insana dayanamayacağı zorlugu vermezmiş hep sabrını verirmiş
hep pozitif düşünmeye calısıyourm hep sükrediyorum birde işe boguyorum kendimi cabuk gecsin diye

merhaba buketcim
otel cok kolaydı cetin emectki ösym binası varya onun yanında hemen askeriyeye yürüyerek 15 dk :)
otel genelde ögrenci ögretmen dolu zaten güvenilir bir yer
ben ctesi akşam 7 de otele bir geldim uyumusum :) pazar sabah 9 da uyandım alarmla :D
pazar günüde ankaralı bir arkadasımın öenerisiyle tunalı hilmiye gittik :)
bu haftada belki esya bakarız bütceyi cıkaralım diyoruz ona göre tarihi kesinleştirelim
bu sene bitmeden evlensek dio ama daha evlenme teklif etmedi :1::1::1::1:

evlilikkk teklifiii bizde dee yalan olmuştuu:1: kayınvalidem banaa yüzüğü almışş, pat die.. söz tarihii ayarlanıodu o zmn ağzından kaçırdııı nişanlımm sürpriz yapckmışş getrckmiş teklif etckmişş ben öğrendm ki yüzük fln alınmışş:1: göstermelikkk yemeğe gttkk yüzüğü getrdiii ahahahahaha

değerimizi biliyorlardı zaten ama orada daha bi farkına vardılar :31:
süper listenizin hazır olması, bütçeyi de bu hafta karar verirsiniz :31: tatlım öyle kır düğünü gibi hayalleriniz yoksa kışında yapabilirsiniz düğünü bence, yazı beklemeyin evlenin hemen :123:
yok öyle kır dügünü gibi bir hayalim yok
bir an önce evlenelim evimiz olsun istiyoruz :)
evlenelim ki borclarımızı azaltıp cocuk planlamasına gecelim :1::1::1:

canım teskeredeki yol izni demek şu demek askerin ankaradan istabula gidecek değil mi çıkışını aldığında, bu demek oluyor ki askerinin 1 gün yol izni var, o yüzden teskere tarihinden 1 gün önce çıkar:31: acemilikten ustalığa geçişteki yol izni değil bu :31:
benim bildigimde acemilikle usta birligi arasındaki km göre hesaplanıyor canım
kendi evraklarını görmüş cıkıs tarihini bilio
insallah 1 gün kısalırda hemen gelir

evlilikkk teklifiii bizde dee yalan olmuştuu:1: kayınvalidem banaa yüzüğü almışş, pat die.. söz tarihii ayarlanıodu o zmn ağzından kaçırdııı nişanlımm sürpriz yapckmışş getrckmiş teklif etckmişş ben öğrendm ki yüzük fln alınmışş:1: göstermelikkk yemeğe gttkk yüzüğü getrdiii ahahahahaha
ben nişanla dügün arasının cok uzun olmasını istemiyorum o yüzden nişan yapmadık
nişan yabcam 2 ay sonra evlencem :1::1:
senden bu hafta ankarada gidilcek ceyiz yerlerini isteyebilirim
fikir alalım en azından :)

ben nişanla dügün arasının cok uzun olmasını istemiyorum o yüzden nişan yapmadık
nişan yabcam 2 ay sonra evlencem :1::1:
senden bu hafta ankarada gidilcek ceyiz yerlerini isteyebilirim
fikir alalım en azından :)

ennn güzeliii cnmmm uzatmamak gerekiooo hemen evlencn:1: neler istiosan söylee banaaa ben sanaa söylermmm
bakk nevreim takımlarımıı, yatak örtümüü, bornoz setimi fln myhouse dan aldım armada da orayı çok severim çok şık şeyler oluo.. armada yakın sayılır çetinemeçe hatta yakın cnmm

biz nişanlıyız ama hala evlenme teklifi yok :50: çok içime batıyo ben neler hayal etmiştim oysa zaten nişan olunca şansını kaybetti..ömür boyu dırdır edicem evlenme teklif etmedin diye:43:

ennn güzeliii cnmmm uzatmamak gerekiooo hemen evlencn:1: neler istiosan söylee banaaa ben sanaa söylermmm
bakk nevreim takımlarımıı, yatak örtümüü, bornoz setimi fln myhouse dan aldım armada da orayı çok severim çok şık şeyler oluo.. armada yakın sayılır çetinemeçe hatta yakın cnmm

genel olarak bütün ev esyası canım :)
anatolium gibi bi yer varmıs ikea varmıs icinde oraya bakarız sanırım
ben bütce cıkarcam zaten sen begen fiyat yaz dio ortalama bişey cıksın dio
e hepsi güzel nasıl yazcam ki :D

biz nişanlıyız ama hala evlenme teklifi yok :50: çok içime batıyo ben neler hayal etmiştim oysa zaten nişan olunca şansını kaybetti..ömür boyu dırdır edicem evlenme teklif etmedin diye:43:

cnmm bzde dee olmadııı, hatta bazenn çevreden duyunca anlatıorumm bndee ima ediorumm:1: hiç oralı olmuo vallaa cnmm nmeli olann sevgimizz gerisii hikaye diyip geçio:1:

kuzey güneyin gecen haftaki bölümünde nasıl evlenme teklifi etti kuzey izlediniz mi ?
ben o kısmını cd yapıp sevdigime vercem ahhahahhaa

genel olarak bütün ev esyası canım :)
anatolium gibi bi yer varmıs ikea varmıs icinde oraya bakarız sanırım
ben bütce cıkarcam zaten sen begen fiyat yaz dio ortalama bişey cıksın dio
e hepsi güzel nasıl yazcam ki :D

cnmmm nata vega var ikea var içinde, ama brz uzakk orasııı tatlımm kızılaydann ulaşım vardr orayaa; başkaa neler bakcn ben sana yer sölermm:1:

kızlar genel olarak hepimiz ceyiz yapıyoruz böle kampanyalı ürünler olunca birbirimizi haberdar edelim mi ?
anneler günü diye cogu yerde vardı kampanya sanırım
internette de denk gelirsek haberdar edelim birbirimizi :)

ayyy cnmm benimm, inşş ya, bizle de paylaş bak tamam mıı oluncaa bebiş haberinii:1:

yıl başında çalışmalara başlıyoruz galiba :23: :23::52:

biz nişanlandıktan sonra geldi evlenme teklifi :1: uzun zamandır birlikte olmanın sonucu bu oluyor galiba, yapar askerden gelince tatlım :31:

Back
X