- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
- #6.681
ilknurrr
ay sonunda birisi geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim keyfim yok bu ara, muhabbete gelemiyorum.Seni daha iyi gördümilknurrray sonunda birisi geldi
Canim keyfim yok bu ara, muhabbete gelemiyorum.Seni daha iyi gördüm![]()
Canim onunla ilgili değil aslında. Sinav stresi m var çok fazla, birde aşırı derecede çok özledim bu durumlar da beni hassas ve agresif yapiyor.Nisanlimin her söylediğine aliniyorum,onu da geriyorum haksiz yere.Sag olsun beni anliyor, destekliyor ama bosuna gerginlik çıkıyor. Sonra oturup Ağlıyorum :-(hayırdır kuzum ne oldu anlatsana:44: askerinle ilgilimi
Sabah bosalttim tatlimilknurmesaj kutun
![]()
Canim onunla ilgili değil aslında. Sinav stresi m var çok fazla, birde aşırı derecede çok özledim bu durumlar da beni hassas ve agresif yapiyor.Nisanlimin her söylediğine aliniyorum,onu da geriyorum haksiz yere.Sag olsun beni anliyor, destekliyor ama bosuna gerginlik çıkıyor. Sonra oturup Ağlıyorum :-(
Evet kızlar spor yapn mutluluk hormonu salgılanıyormuş o zaman-![]()
canım, çok güzel bi tempoyla hazırlanıyorsun maşallahyaparsın, istediğin puanı alırsın üzülme kuzum sen
sadece biraz gerilmişsin ama kendini mutlu edecek şeyler yap arada.. platesi bırakma
mutlu günlere az kaldı tatlım
![]()
İnşallah tatlımbazen çalışmam yeterli değilmiş gibi geliyor malesef
platesi 1 haftadır yapmıyorum :26:uyanır uyanmaz soru kitaplarının başına oturuyorum çünkü.Sınav harici hiçbir şeye vakit ayırasım gelmiyor bu ara.Son 37 gün artık
![]()
bende dün baş ağrısı hormonu salgılandı ama. tüm gün eminönünde gezip akşamda spora gidince işin rengi değişti.
askerim gidince kafam dağılsın diye başladım ve plates günüydü. çok yüklenmedim ama yine başım ağrıdı..
ama istisnalar kaideyi bozmaz.. spor ve çikolata aynı etkiyi yaratıyor...
İnşallah tatlımbazen çalışmam yeterli değilmiş gibi geliyor malesef
platesi 1 haftadır yapmıyorum :26:uyanır uyanmaz soru kitaplarının başına oturuyorum çünkü.Sınav harici hiçbir şeye vakit ayırasım gelmiyor bu ara.Son 37 gün artık
![]()
allah kolaylık versin canım ama verimli çalışma için verimli dinlenme lazım
bende spora başladım, evde her akşam yarım saat videodan izleyerek yapıyorum, sıkılaşmak için
bak platese ara verdin, gerginliğin arttıevet kuzum zaman azalıyor ama zaten çalışmak için vaktin var dinlenmeye de vaktin olsun
ne demiştim arada benzin almak için bi istasyona girmen lazım
![]()
Evet aslında plates zihnimi açıyordu benim o anlamda iyi geliyordu tatlım ama ders çalışarak dinleniyorum zaten gerek yok diye bıraktımakşama yapsam iyi gelecek belki de:26:sınavdan sonra yapacağım ilk şey,sahile gidip bankta oturup boş boş denize bakacağım.Hiçbir şey düşünmeden,belki saatlerce
![]()
Evet aslında plates zihnimi açıyordu benim o anlamda iyi geliyordu tatlım ama ders çalışarak dinleniyorum zaten gerek yok diye bıraktımakşama yapsam iyi gelecek belki de:26:sınavdan sonra yapacağım ilk şey,sahile gidip bankta oturup boş boş denize bakacağım.Hiçbir şey düşünmeden,belki saatlerce
![]()
bende gelip yanına oturacağım![]()
şeyyy melabaaa bende aranıza girsem oluyymuuu![]()
uslu çocuk olacaksan gel![]()
![]()
tamam oluyummıncıklamak serbestmiii
![]()