- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #9.241
olur 13ü ve 17 si arası biz balayında olucaz ona göre haaa![]()
cnmmm yerii naptınızzzz sizz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur 13ü ve 17 si arası biz balayında olucaz ona göre haaa![]()
cnmmm yerii naptınızzzz sizz
evtttt cnmmm çok güzell olurrr :) biizm düğündn 9 gün snrrr oluo, biz belkii balayına yurt dışına gtczz eğer yurt dışı olursaa turla gtceğimz için kasımdaki turun tarihi belli oluncaa bzm de balayı netleşmiş olck :) o yzden belirsz hala :)
balayı yerini mi düğün salonunumu tatlımm:44:
yurt dışı çok iyi fikir cnm :) bizde öyle düşünüyoruz ben italyaya gimteyi çok istiyorumnişanlım tayland istiyor düğün tarihimiz kesinleşsin bende bakacağım turlara :) :)
cnmmm phuket adası flnn tayland çok güzel olurrr, biz de ya italya ya da fransa die düşündkk :)
aynen cnm bizde phuket adası üzerine yoğunlaştık yani nişanlım yoğunlaştı :) fotoğraflarına falan bakmıştım bende harika gözüküyordu herşey :) italya da güzel ama aşk şehri ne de olsa![]()
cnmmm çok güzelmişşş phuket adası, babam da gtmişti, kayınpederim de iki kere gtmişşş çok anlatıoduuu :) o kdr saat ben uçağa binemem diee korkuorumm... normalde de uçağa binerkenn bitkisel sakinleştiricii alıorumm daaitalya da güzelmişş çokk :)
bakalım ben nasıl olacağım o kadar saat uçakta korkuyorum bendeaynen italya da bi harika görümcemler balayına italyaya gitmişti anlat anlat bitiremedi oraları
![]()
cnmmm bitkisel ilaç alabilirsnnn ben öyle yapıorummm bu seferr hiç sorun yaşamıorummmmsenin tayland olursaaa bayaa uzak yaa rahat edersnnnn bu seferr :)
saol cnm bi gelsinde o güzel günler tam isim alırım senden :) :)
yatak odanı hangi renk almayı düşünüyosun cnm![]()
Yatak Odaları - Modern Mobilya, Klasik Mobilya, Avangard Mobilya, Zebrano Mobilya
cnm burdaki beş numarayı beğeniomuşş nişanlımmm :) çarşıda netten bak demiştmm bunu dediii
cnmm balayı yerinii :)
Balayına ilkayın dediği yere ağvaya gitmeyi düşünüyoruz yurtdışı maddi olarak ilk etapta zorlayabilir bizi![]()
renk tonu güzelmiş cnm :) bende siyah istiyorum ama yatak odası için çok mu koyu bi renk olur![]()
Buket 5 numara guzelmis canim
Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmemyengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor
arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor
![]()
kuzum yazacak bişey bulamadım yaaturnpage+ nasılsın hiç göremiyoruz seni sohbet içinde :)
Buket 5 numara guzelmis canim
Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmemyengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor
arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor
![]()
cnmm siyah hoş dururr amaa toz olayıı sorun olabilirr bakk, siyah çok gösteriooo