• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evtttt cnmmm çok güzell olurrr :) biizm düğündn 9 gün snrrr oluo, biz belkii balayına yurt dışına gtczz eğer yurt dışı olursaa turla gtceğimz için kasımdaki turun tarihi belli oluncaa bzm de balayı netleşmiş olck :) o yzden belirsz hala :)

yurt dışı çok iyi fikir cnm :) bizde öyle düşünüyoruz ben italyaya gimteyi çok istiyorum :16: nişanlım tayland istiyor düğün tarihimiz kesinleşsin bende bakacağım turlara :) :)

yurt dışı çok iyi fikir cnm :) bizde öyle düşünüyoruz ben italyaya gimteyi çok istiyorum :16: nişanlım tayland istiyor düğün tarihimiz kesinleşsin bende bakacağım turlara :) :)

cnmmm phuket adası flnn tayland çok güzel olurrr, biz de ya italya ya da fransa die düşündkk :)

cnmmm phuket adası flnn tayland çok güzel olurrr, biz de ya italya ya da fransa die düşündkk :)

aynen cnm bizde phuket adası üzerine yoğunlaştık yani nişanlım yoğunlaştı :) fotoğraflarına falan bakmıştım bende harika gözüküyordu herşey :) italya da güzel ama aşk şehri ne de olsa:16:

aynen cnm bizde phuket adası üzerine yoğunlaştık yani nişanlım yoğunlaştı :) fotoğraflarına falan bakmıştım bende harika gözüküyordu herşey :) italya da güzel ama aşk şehri ne de olsa:16:

cnmmm çok güzelmişşş phuket adası, babam da gtmişti, kayınpederim de iki kere gtmişşş çok anlatıoduuu :) o kdr saat ben uçağa binemem diee korkuorumm... normalde de uçağa binerkenn bitkisel sakinleştiricii alıorumm daa:1: italya da güzelmişş çokk :)

cnmmm çok güzelmişşş phuket adası, babam da gtmişti, kayınpederim de iki kere gtmişşş çok anlatıoduuu :) o kdr saat ben uçağa binemem diee korkuorumm... normalde de uçağa binerkenn bitkisel sakinleştiricii alıorumm daa:1: italya da güzelmişş çokk :)

bakalım ben nasıl olacağım o kadar saat uçakta korkuyorum bende :9: aynen italya da bi harika görümcemler balayına italyaya gitmişti anlat anlat bitiremedi oraları:16:

bakalım ben nasıl olacağım o kadar saat uçakta korkuyorum bende :9: aynen italya da bi harika görümcemler balayına italyaya gitmişti anlat anlat bitiremedi oraları:16:

cnmmm bitkisel ilaç alabilirsnnn ben öyle yapıorummm bu seferr hiç sorun yaşamıorummmm:1: senin tayland olursaaa bayaa uzak yaa rahat edersnnnn bu seferr :)

Balayına ilkayın dediği yere ağvaya gitmeyi düşünüyoruz yurtdışı maddi olarak ilk etapta zorlayabilir bizi:31:

orasııı çok güzelmişş cnmmm çok duydum ama bnde hiç gtmedmm, sağlık olsunn da hep gidilirrr her yeree huzur sağlık olsunn inşş cnmm

Buket 5 numara guzelmis canim :31:
Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmem :20: yengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor:10: arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor :6:

Bennur hic bir mobilyani siyah almani tavsiye etmem :20: yengem siyah aldi sabah aksam silmek zorunda kaliyor:10: arkami dönüyorum toz oluyor, silerken bile bezin tozu kaliyor diyor :6:

cnmm güzell mii cidden çok mu sadee duruo die de düşünmedm değilll:18:

cnmm siyah hoş dururr amaa toz olayıı sorun olabilirr bakk, siyah çok gösteriooo

anladım canlar o zaman bu fikirden vazgeçmek lazım çalışan olunca her gün toz almam baya zor bir ihtimal hangi birine yetişicem :9:
hangi renk önerirsini,z peki beyaz mı ahşap görünümlü kahve tonları falan:31:

Back
X