- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
- 48
- Konu Sahibi esraylmz03
- #9.921
bu arada

67 ZONGULDAK TAYIZ...SELAMLAR 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın İlkaycım
Hayırdır bu uykuya düşkünlük neden oldu sende saat 10 dan sonra hoop uyuyorsun![]()
Canım yemeği yer yemez geliyor anneme yardım ediyorum bulaşıkda falan, zaten gündüz hep yalnız kıyamıyorum, o sıra uykum gidiyor, zaten bizim saat yediden sonra sevdiceğimle telefon trafiğimiz var, konuşmak için bekliyorum :102:günaydın şeymacım sanada.. sanada ağırlık çökmüyomu.. yada biz keyfimize düşkünüz.. uykum gelmesede vücudum dinlensin diye yatıyorum ve sonra uykuya dalıyorum..
b12 düşünce uyku mu oluyoSanirim b12'im yine düştü benim yaaaa :44: ondan uykum geliyor bide sahura falan kalkiyoruz ya iyice uykulu oldum![]()
az kaldı canım sabır sabır sabır.. önümüzdeki hafta ortası inş. 1.ay 29 gün olcak![]()
Canım yemeği yer yemez geliyor anneme yardım ediyorum bulaşıkda falan, zaten gündüz hep yalnız kıyamıyorum, o sıra uykum gidiyor, zaten bizim saat yediden sonra sevdiceğimle telefon trafiğimiz var, konuşmak için bekliyorum :102:
b12 düşünce uyku mu oluyobilmiyordum, sen haplarını alıyor musun bakimmm
![]()
Bende bulasiklari topluyorum namaz kiliyorum falan ama acilmiyor uykum hic, en fazla 11 e kadar zorluyorum kendimi sonra hooop yataga
Evet vitamin eksikligi kanimin düşük olmasi etkili bendeaklima geldikce aliyorum ilaclarimi, ramazan gireli hic almadim
![]()
Bende sahurdan sonra hiç uyuyamamıştım 2 gün, bu gece uyudum ama.Sen neden almıyorsn ilaçlarını şaplak gelicekramazanda vucut zaten savunmasız
İşe gelmek zor oluyor ya uykusuz
bir garip oluyorum ben...:111:
Bende bulasiklari topluyorum namaz kiliyorum falan ama acilmiyor uykum hic, en fazla 11 e kadar zorluyorum kendimi sonra hooop yataga
Evet vitamin eksikligi kanimin düşük olmasi etkili bendeaklima geldikce aliyorum ilaclarimi, ramazan gireli hic almadim
![]()
Ise gelmekte sıkıntı duymuyorum da mesaiyi bitiremiyorum aksama kadar saate bakiyorum:26:
yoğundur belki.. bu arada kendi ismilerimizi ne zaman çizmeye başlıcaz...![]()
Haritadaki mi:44:
evet canım haritadaki...aaaa salı günü en yakın 62 tunceli olucak ve hamidenin günü sanırım![]()
Arkeolog vardi oda yok hamide yok:26: uzayim da yok:44: bazen asagida ismini goruyorum ama birsey yazmiyor sadece okuyor sanirim :44:
evet canım doğru, sanki vardı daha başka kızlar isimlerini hatırlayamıyorum ha vavili vardı mesela