• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

günaydın şeymacım sanada.. sanada ağırlık çökmüyomu.. yada biz keyfimize düşkünüz.. uykum gelmesede vücudum dinlensin diye yatıyorum ve sonra uykuya dalıyorum..
Canım yemeği yer yemez geliyor anneme yardım ediyorum bulaşıkda falan, zaten gündüz hep yalnız kıyamıyorum, o sıra uykum gidiyor, zaten bizim saat yediden sonra sevdiceğimle telefon trafiğimiz var, konuşmak için bekliyorum :102:
Sanirim b12'im yine düştü benim yaaaa :44: ondan uykum geliyor bide sahura falan kalkiyoruz ya iyice uykulu oldum :27:
b12 düşünce uyku mu oluyo:53: bilmiyordum, sen haplarını alıyor musun bakimmm:20:

Canım yemeği yer yemez geliyor anneme yardım ediyorum bulaşıkda falan, zaten gündüz hep yalnız kıyamıyorum, o sıra uykum gidiyor, zaten bizim saat yediden sonra sevdiceğimle telefon trafiğimiz var, konuşmak için bekliyorum :102:

b12 düşünce uyku mu oluyo:53: bilmiyordum, sen haplarını alıyor musun bakimmm:20:

Bende bulasiklari topluyorum namaz kiliyorum falan ama acilmiyor uykum hic, en fazla 11 e kadar zorluyorum kendimi sonra hooop yataga:30:
Evet vitamin eksikligi kanimin düşük olmasi etkili bende :50: aklima geldikce aliyorum ilaclarimi, ramazan gireli hic almadim :30:

Bende bulasiklari topluyorum namaz kiliyorum falan ama acilmiyor uykum hic, en fazla 11 e kadar zorluyorum kendimi sonra hooop yataga:30:
Evet vitamin eksikligi kanimin düşük olmasi etkili bende :50: aklima geldikce aliyorum ilaclarimi, ramazan gireli hic almadim :30:

Bende sahurdan sonra hiç uyuyamamıştım 2 gün, bu gece uyudum ama.Sen neden almıyorsn ilaçlarını şaplak gelicek:20: ramazanda vucut zaten savunmasız:19: İşe gelmek zor oluyor ya uykusuz :27: bir garip oluyorum ben...:111:

Son düzenleme:
Bende sahurdan sonra hiç uyuyamamıştım 2 gün, bu gece uyudum ama.Sen neden almıyorsn ilaçlarını şaplak gelicek:20: ramazanda vucut zaten savunmasız:19: İşe gelmek zor oluyor ya uykusuz :27: bir garip oluyorum ben...:111:

Ise gelmekte sıkıntı duymuyorum da mesaiyi bitiremiyorum aksama kadar saate bakiyorum:26:

Ise gelmekte sıkıntı duymuyorum da mesaiyi bitiremiyorum aksama kadar saate bakiyorum:26:

valla ben cok uykulu oluyorum 12 de falan yatıyorum :26: tabi dinlenemiyorum :44: bu arada demin yine aklıma geldi hamide yi merak ediyorum ya nerde napıyo hiç gelmiyo artık 1 ayı buldu belki de:44: arada da olsa gelir selam verirdi :44:

Arkeolog vardi oda yok hamide yok:26: uzayim da yok:44: bazen asagida ismini goruyorum ama birsey yazmiyor sadece okuyor sanirim :44:

evet canım doğru, sanki vardı daha başka kızlar isimlerini hatırlayamıyorum ha vavili vardı mesela

Vavili baska bi topige yaziyordu kibrista asker olanlar diye bi topik acmisti galiba hala orda mi bilmiyorum:44: bobu vardi sevgilisi degilde arkadasi askerdeydi :44:

31 hatay benim günüm.. o zaman bayrak tatili sonrası olucak memlekette olucam.. inşallah kendi günümde bişyler yapabilirim..

evet kızların bi çoğu sürekli gelemiyor sanırım..

kızlarr günaydınnn hamide akşamlarıı geliodu ama epeydrr yok arkeolog yazın yazlığa gidicem erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yere çok yakın diodu acaba oraya gitti ondan mı yazamıoo

Back
X