- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.021
Aynen tatlım güel biyer olsun hayatımızın en özel günleri![]()
en özell anılar olarak kalıcakkk inşş cnmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tatlım güel biyer olsun hayatımızın en özel günleri![]()
yokkk cnmmm klima, sıcaklardaa halszlik çok oluoo yaaa o da direkk uykuu yapıodurr.. şeyma konu açmış kasımda balayı hakkndaa tesadüf ilgimi çektiii bir baktm ki bizim şeymaaayazdmmmmm gell diee amaa art uyudu bncee :) ağvaya gttn mıı senn cnm
hmm anladım canım mailine ekle ordan bakalım![]()
ben çok beceriksizim
ama en son haritaları attığın maili gönderdim.. müsait olduğunda bakarsın canım
öptüm :13:
Günaydın kızlarrr
Dün uyumuşum
Buketcim balayı önerilerine de benim konudan bakarsın artık yine sen yine kopyaaaa![]()
kalimeroocum çok hızlı gidiyosun sen bi frene bass![]()
Baktım canım cevap yazdım
ben 67 yim sanırım bugünnn![]()
ahahahaha kopyacı bukish her yerdeee ahahahahaa orda da buldm senii orda daa çekcm kopyamııı![]()
canım en başta nasıl söylendiyse öyle gidiyodum :26: o yüzden çıkış tarihimizi 16.09.2013 olarak ayarladım.
bu arada ben askerimle aslında bugün 65 vandayız
kaçında çıkıyo askerin canım
cevabını aldım cnm teşekkür ederim ... kalimeroya benziyomuymuşum![]()
kızlar dün balayı falan bahsetmişmişsiniz.. ben aslında kapalı falan değilim ama biraz muhafazakarız.. nişamlı beni öyle bodrum, çeşme, gümbet, türkbükünde falan denize sokmaz![]()
Antalya dan sah ınn paradıse tatil köyü var. kuzenim gitti ve memnun kaldı.. tam aile yeriymiş. sizin bi fikriniz varmı?
,çek bakalım kopya yakalarsam ama popoya şaplakkk
Hayırgayet güzelsin tatlımmm
çok da yakışmıssınız. bizde denize girmiycez zaten kuzum Kasım olucağı için
Lale Boutique Hotel- Sapanca- bu hotel sapanca gölünün kenarında ben odaları çok beğendim acaba kaç paradır.:44:
,
Suit odaları güzelmiş canım evet.. benide heyecan bastı..
sabrinas haus a bakarmısın birde...biraz tuzlu ama insanın bakıncada içi açılıyor.. en uygun odasının gecelik fiyatı 250 euro dan başlıyor ve en pahalısı 950 euro.. bizi bayağı aşıyor şimdilik..
cumadayım gelecemmHerkes nerde![]()
canım çoğunlukta 67 yazıyo ya ondan 67 sandım pardoncanım en başta nasıl söylendiyse öyle gidiyodum :26: o yüzden çıkış tarihimizi 16.09.2013 olarak ayarladım.
bu arada ben askerimle aslında bugün 65 vandayız![]()
cumadayım gelecemmHerkes nerde![]()
canım çoğunlukta 67 yazıyo ya ondan 67 sandım pardoncanım en başta nasıl söylendiyse öyle gidiyodum :26: o yüzden çıkış tarihimizi 16.09.2013 olarak ayarladım.
bu arada ben askerimle aslında bugün 65 vandayız![]()
,
Suit odaları güzelmiş canım evet.. benide heyecan bastı..
sabrinas haus a bakarmısın birde...biraz tuzlu ama insanın bakıncada içi açılıyor.. en uygun odasının gecelik fiyatı 250 euro dan başlıyor ve en pahalısı 950 euro.. bizi bayağı aşıyor şimdilik..