- Konu Sahibi esraylmz03
- #10.081
Ben bile geldim kimsecikler yok cidden ilginc...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mektubum o kadar hoşuna gitmiş ki o da yazdı hemen.askerden dönene kadar ha mektup yolladım ha mektubum gelicek diye güzel vakit geçer diye düşünüyorum :78:
bende perşembe günü gönderdim Kıbrıs'a mektup askerime sizce 1 haftada gider mi ?
ilk mektubum benimde heyecanlıyım çabuk gitsin istiyorum ki hemen cevabı gelsin
bugün çarşımız vardı şükür bir kere daha hasret giderdik
şafak 64 - uşaktayız
tez vakitte adana'ya da geliriz inşAllah.çok özledim çünkü
![]()
Ben o kadar şey yazdım uğraştım kimse beni iplemedi bile.hıh.![]()
![]()
![]()
Ben o kadar şey yazdım uğraştım kimse beni iplemedi bile.hıh.![]()
![]()
![]()
Acrocuummm
pek bi huysuz gördüm seniii
yazdıklarını okudum tatlım benim anlattıklarım alttan almak konusunda değil ben bazen çok sorun cıkarabiliyorum o davranışımdan kurtulmak istiyorum ya da doğru şeyler isteyip biraz sert ifade ediyorum.. ama iyi gidiyor kızlarr artık umudum var
cumartesi biraz tökezledim ama yine de hemen toparladım sevdicek de öyle ben yumuşak konuştukça o da bi şefkatli bi anlayışlı oluyo
Özledim ya hu sizi 2 günde![]()
Evet önemli olan alttan almak degil zaten soylemek istedgin seyi icinde tutmayacaksin ama dogru zaman dogru iletisim kalibini kullanarak aktaracaksinsen iyi gidiyorsun seyma
![]()
Teşekkür ederim İlkay'cım daha önceleri de denemiştim ama olmamıştı hiç... Mesela dün 'nereden ev tutabiliriz' i konuştuk daha önce olsa kesin kavga ederdik
Ama etmedik
Güzelce konuştuk
![]()
senin adına sevindim canım. emn ol iletişim sorunu tüm çiftlerde azda olsa var..
bizimkiside sinirlenince sesini yükseltir.. nefret ediyorum bu huyundan. ister istemez elektriklerini bizede yanstıyolar![]()
Teşekkür ederim İlkay'cım daha önceleri de denemiştim ama olmamıştı hiç... Mesela dün 'nereden ev tutabiliriz' i konuştuk daha önce olsa kesin kavga ederdik
Ama etmedik
Güzelce konuştuk
![]()
İnşallah canımmCok sevindim caniminsallah böyle devam edecek ve siz özellikle düğün oncesi dönemi sakin sakin geçireceksiniz
![]()
günaydın kızzlarr .. bi haftasonunu daha geride bıraktık. fazla kimse yoktu hakikaten burdaacaba askerini görmeye giden oldu mu aramızdaa
ramazan dolayısıyla ben bu ara hiç gidemicem... gerçi belki herkes öyle düşünüyordur
senin adına sevindim canım. emn ol iletişim sorunu tüm çiftlerde azda olsa var..
bizimkiside sinirlenince sesini yükseltir.. nefret ediyorum bu huyundan. ister istemez elektriklerini bizede yanstıyolar![]()
1 kere bile mi:26: aslında (sırf teselli için söylemiyorum bunu) 1 gün görüşmek yetmiyor çok özlediğini anlıyorsun hiç gitmemiş gibi oluyorsun. . keşke gitmeseydim diyorsun ayrılmak o kadar zor ki. hazır şimdi alışmışken devam etmek daha iyi . belki de böylesi iyi senin için canını sıkma canımİnşallah canımmUmarım sorun olmadan atlatabiliriz:18:
Ben hiç gitmedim ve gidemiycem tatlım![]()
Aynen canım gitsem yatılı kalma imkanı olmuycak evli olmadığımız için zaten annemler de müsaade etmez haliyle okul döneminde olsa kaçar giderdim ankaradan1 kere bile mi:26: aslında (sırf teselli için söylemiyorum bunu) 1 gün görüşmek yetmiyor çok özlediğini anlıyorsun hiç gitmemiş gibi oluyorsun. . keşke gitmeseydim diyorsun ayrılmak o kadar zor ki. hazır şimdi alışmışken devam etmek daha iyi . belki de böylesi iyi senin için canını sıkma canım![]()
heheh aynen öyle . bu yüzden ben de bi daha gitmicem sanırım.. düşünüyorum:44: 2 ay kaldı zatenAynen canım gitsem yatılı kalma imkanı olmuycak evli olmadığımız için zaten annemler de müsaade etmez haliyle okul döneminde olsa kaçar giderdim ankaradan
E böyle olunca gidip de cedeyip gelmek canımı acıtır