Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsecikler yok bu akşam çok sessiz burası...şafak birgün daha atar
bencede canım birde bizim +7 var yani dahada kötü
KIzlar eğer askerlik 4 ay olursa 3 aralıkta terhis olcaklar biliyor musunuz![]()
KIzlar eğer askerlik 4 ay olursa 3 aralıkta terhis olcaklar biliyor musunuz![]()
Günaydın hanımlar...
Askerlik kısalması ile açıklama var canım burada
Genelkurmay'dan askerlik sresi aklamas - Memurlar.Net
zaman geçtikçe alışırım diyordum ama her geçen gün özlem artıyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum.askere gittiğinden beri en fazla ayrılığımız şimdi oldu 3 hafta.hayatım sanki onun üzerine kurulu o yanımda olmadığında hiçbirşeyin anlamı yok.telefonda konuşurken kapatmak ne kadar zor sanki birdaha hiç konuşmayacakmışız gibi geliyor![]()
zaman geçtikçe alışırım diyordum ama her geçen gün özlem artıyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum.askere gittiğinden beri en fazla ayrılığımız şimdi oldu 3 hafta.hayatım sanki onun üzerine kurulu o yanımda olmadığında hiçbirşeyin anlamı yok.telefonda konuşurken kapatmak ne kadar zor sanki birdaha hiç konuşmayacakmışız gibi geliyor![]()
günaydın canımmyine bizim işimize yarayacak bir açıklama yok
![]()
Israrla her cümlelerinde kısa dönemlerde bir değişiklik yok onlar 6 ay yapacak diyorlar ya !! İyi anladıkkk![]()
merhaba kızlar nasılsınız? Erzurum' a kar yağıyor bugün. Karı görünce sanki ocağa az kalmış gibi geldi![]()
merhaba canım çok şükür ben iyiyim..sen nasılsın? ayy kar mı yağıyor.. evet evet ocağa çok az kaldı kar yağmaya başladığına göre bir bakmışız ocağa girmişiz![]()
canım aynı şeyi bende hissediyorum.telde konuşurken hadi kapatalım dicek diye çok korkuyorum.. inşallah bu son ayrılıklarımız olur..
canım direkt beni anlatmışsın ya![]()
merhaba kızlar nasılsınız? Erzurum' a kar yağıyor bugün. Karı görünce sanki ocağa az kalmış gibi geldi![]()
günaydın canımmyine bizim işimize yarayacak bir açıklama yok
![]()