• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ben işyerindeyim mesaim 2de bitiyor ben çıkıcam kızlar eve gidip hemen uyumam lazım hem hasta hem uykusuz gitmiyim kayınvalidemlere:)

evet canım benimde çıkmam lazım.. başım ağrımaya başladı.. yarın hazırlık yapmam lazım çok işim var çooook :) güzellik uykumuza yatalım kayınvalideler güzel görsünler bizleri :1: herkese iyi iyi uykular.. tatlı tatlı rüyalarrr :3:

evet canım benimde çıkmam lazım.. başım ağrımaya başladı.. yarın hazırlık yapmam lazım çok işim var çooook :) güzellik uykumuza yatalım kayınvalideler güzel görsünler bizleri :1: herkese iyi iyi uykular.. tatlı tatlı rüyalarrr :3:

iyi geceler canım kimsenin çıkmaya niyeti yok:)

iyi geceler canım kimsenin çıkmaya niyeti yok:)

bende çıkmalıyım geç olmuş. iyi geceler kızlar hepinize yarın görüşürüz umarım.

günaydın kızlar, ben de yeni üye oldum Kadınlar Kulübüne ben de asker yolu bekliyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Benim askerim de sizinkilerle birlikte gitti Ağustos'ta... Ben siteye yeni üye oldum, çözmeye çalışıyorum şimdilik :) Ocak da gelecek İnşallah :)

merhaba hanımlar aksam ne guzel muhabbet olmus ama ben yoktum gunduzlerı herkesın ısı oluyor heralde :31: aksamlarıda ben gıremıyorum :19:

Back
X