- 13 Haziran 2013
- 2.659
- 50
- 358
Super fikir![]()
3-2-1 diyelim ve çıkalım..yoksa biz burada sabahlıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super fikir![]()
Hala belirsiz aslında. Siz izin mi kullanmıştınız?
O zaman dediğin tarihlerde gelir muhtemelen. Ocağa bir gelsek iki üç günü gözümüz görmez inşallah.evet dağıtımda 1hafta yol iznide vermediler ne yazıkki
O zaman dediğin tarihlerde gelir muhtemelen. Ocağa bir gelsek iki üç günü gözümüz görmez inşallah.
3-2-1 diyelim ve çıkalım..yoksa biz burada sabahlıcazyarın kayınvalidem gelecek bu gidişle beni yataktan o kaldıracak
![]()
ben işyerindeyim mesaim 2de bitiyor ben çıkıcam kızlar eve gidip hemen uyumam lazım hem hasta hem uykusuz gitmiyim kayınvalidemlere:)
evet canım benimde çıkmam lazım.. başım ağrımaya başladı.. yarın hazırlık yapmam lazım çok işim var çooook :) güzellik uykumuza yatalım kayınvalideler güzel görsünler bizleriherkese iyi iyi uykular.. tatlı tatlı rüyalarrr
![]()
evet canım benimde çıkmam lazım.. başım ağrımaya başladı.. yarın hazırlık yapmam lazım çok işim var çooook :) güzellik uykumuza yatalım kayınvalideler güzel görsünler bizleriherkese iyi iyi uykular.. tatlı tatlı rüyalarrr
![]()
iyi geceler canım kimsenin çıkmaya niyeti yok:)
99 kalınca buraya yazacağım dedim o güne kadar tuttum kendimi :) ama bir fırsat olmadı . Nasılsınız kızlar?
ne oldu canımm eh işte bende idare etmeye çalışıyorum bir iyi bir kötü
günaydın kızlar, ben de yeni üye oldum Kadınlar Kulübüne ben de asker yolu bekliyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Günaydın kızlar, herkes uyuyor galiba :) Nerdesinizz![]()
günaydın kızlar, ben de yeni üye oldum Kadınlar Kulübüne ben de asker yolu bekliyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun....
günaydın canım.. ben uyandım çoktaaaaan.. kayınvalideciğim gelecek ona hazırlık yapıyorum![]()