Sevindim canım böyle düşünmene. Sanırım eşinde böyle bir düşünce yer etmiş iyice. Anlatınca anlamıyorsa sende aksini ispatlamaya çalış öyle anlar belki. Söylediği sözler ağır olmuş ama eşin fena sarsılmış sanırım. Birde şimdi onda oluşan psikolojiyi tahmin edebiliyorum. Annesi dünyanın en mutsuz insanıdır şuan onun gözünde ister ki herkes onun gibi özen göstersin ona, yalnızlığını hissettirmesin. Çok zor bir durum aslında eşin içinde senin içinde. Bir tarafta eşinin aile hassasiyeti bir tarafta sizin kurduğunuz yeni aile. Pes etmek yok canım. Sabır çekip her defasında daha şefkatli davranmaya çalış. Kayınvaliden konusunda da hassas olmaya çalış. Madem aksi ile olmuyor belki böyle olur. Umarım eşin geldikten sonra burada aldığınız güzel kararların ve uygulamalarınızın haberini alırız..
Bir de kızlar birşey anlatayım. Bir akrabamız anlatmıştı kendiyle ilgili taa ben lisedeydim ama çok yer etmiş aklımda ve uygulamaya çalışıyorum. Demişti ki biz ne zaman eşimle kavga etseydik özellikle ben suçlu olduğumda, hemen yemek yapar tüm kardeşlerini yemeğe çağırırdım. O kadar hoşuna giderdiki eşimin hem kızgınlığını unuturdu hem de ben her defasında gözünde çok farklı olurdum. Şimdi ise asla beni incitmeye kıyamıyor sözümü yere düşürmüyor.
Denemenizi öneririm. İlla kardeş değil eşimizin değer verdiği herhangi birşeyle ilgili de olabilir çok işe yarıyor