• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Gel Bu Gece Bana Gel Uyumadım Hiç, Döndüm Bütün Gece Sağa Sola
Gör Uykunda Beni Gör Rüyanda Sarıldım Sana Ve Kokladım Buram Buram Saçını Okşadım
Son Seferinde Bana Bıraktığın Resimlere Baka Baka Hep Ağladım
Sen Düşünme Beni Hiç, Önemli Olan Sadece Kavuşmamız, Ne Yapardım Ya Sen Olmasaydın
Hiç Bilmez Bu Şehir Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte
Çok Uzun Bir Zamanı Geride Bıraktık Ama Kimi Zaman Da Ayrıyız
Bu Kez Daha Da Uzun Sürecek, Ayrı Ayrı Geçen O Her Günü İlerde Her An Hatırlayacağız
Hiç Bilmez Bu Şehir, Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte ... Pinhani'nin şarkısı kızlar.. Sözleri tam bizler için yazılmış sanki:16:

inanamıyorum.. nişanlım gitmeden önce bu şarkıyı dinletti bana bak bizi anlatıyor dedi... yarenlere yazılmış bu şarkıı:43:

ya kızlar benim kafam inanılmaz karıştı allah aşkına bilen biri varsa açıklasın:52::52::52:
sülüs tarihi 6 kasım izmirden denizliye asker gitti nişanlım ve kısa dönem izin kullanmıcak nisanın kaçında bitiyor askerliği? hesap yapamadım bi türlüü:52::27::37:

kızlar nerdesiniz bugünlerde pek kimsenin sesi çıkmıyor.şafak atarsa 81 memleketim yani sonunda plakalara geldim bende:21:

Gel Bu Gece Bana Gel Uyumadım Hiç, Döndüm Bütün Gece Sağa Sola
Gör Uykunda Beni Gör Rüyanda Sarıldım Sana Ve Kokladım Buram Buram Saçını Okşadım
Son Seferinde Bana Bıraktığın Resimlere Baka Baka Hep Ağladım
Sen Düşünme Beni Hiç, Önemli Olan Sadece Kavuşmamız, Ne Yapardım Ya Sen Olmasaydın
Hiç Bilmez Bu Şehir Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte
Çok Uzun Bir Zamanı Geride Bıraktık Ama Kimi Zaman Da Ayrıyız
Bu Kez Daha Da Uzun Sürecek, Ayrı Ayrı Geçen O Her Günü İlerde Her An Hatırlayacağız
Hiç Bilmez Bu Şehir, Hiç Anlamaz Bu Şehir
Hiç Görmedi Seni, Hiç Görmedi Bizi Birlikte ... Pinhani'nin şarkısı kızlar.. Sözleri tam bizler için yazılmış sanki:16:

Canım şimdi dinledim çok güzelmişş:16:

kızlar meraba öncelikle hepinizin sevdiceklerinizi allah kavustursun :) sizlere sormak istediğim bir kaç şey var benden tecrübelisiniz sonuçta :) erkek arkadaşımın yemin törenine gitmek istiyorum ankara beytepede ailesinin geleceği belli değil mecbur izmirden tek gitcem beni alırlar mı ve onu orda nasıl bulabilirm yardım edin lütfen:5:

kızlar meraba öncelikle hepinizin sevdiceklerinizi allah kavustursun :) sizlere sormak istediğim bir kaç şey var benden tecrübelisiniz sonuçta :) erkek arkadaşımın yemin törenine gitmek istiyorum ankara beytepede ailesinin geleceği belli değil mecbur izmirden tek gitcem beni alırlar mı ve onu orda nasıl bulabilirm yardım edin lütfen:5:

herkesi alıyolarmış tatlım :72:

alırlar canım yemin töreni bitince askerlerin yanına gidebiliyorsun orda birşekilde buluşursunuz.o günler geldi birden aklıma ben nişanlımın babasıyla gitmiştim.mutlaka git yemin törenine çok farklı bir duygu Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun canım

alırlar canım yemin töreni bitince askerlerin yanına gidebiliyorsun orda birşekilde buluşursunuz.o günler geldi birden aklıma ben nişanlımın babasıyla gitmiştim.mutlaka git yemin törenine çok farklı bir duygu Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun canım

Anladım canım bilmediğim için biraz endişelendim hiç bilmediğim bir yer kaybolurum diyede biraz korkuyorum :( cok cabuk geçsin günlerimiz allah hepimize kavuştursun..

Back
X