evet canım şanssısız bu konuda nişanlım erteleye erteleye 12 gün fazla askerlik yaptı
biz burdayız sen nerdesin canım
plakalardan sonra çok hızlı geçiyor canım 99 a düşeyim diye bekliyordum şimdi atarsa 35 izmir.darısı başına
ben de bugün neden bilmem iyiyim, maşallah siz de baya azaltmışsınız canım, 99 ' u görünce şafak saymanın bir anlamı olduğunu fark ediceksinizz
Kızlaarr nasılız bugün ?
Kızlar maşaAllah azcık kalmış askerlerinizin gelmesine benim askerimede kısa dönem çıksaydı eğer ne güzel oda 1 ay sora gelicektii aahhh ahhhhhh bende o günleri görürüm inşaAllahhh
cidden öyle ocağa gelmişiz bir gün geçmiş bile. Geriye bakınca nasıl geçmiş diyor insan. Bende birazdan aydan düşeceğim:119::118::122::124:
ayy biri beni durdursun
Kızlaarr nasılız bugün ?
ben iyiyim çok şükür canım.. sen nasılsın???
Morfistancım arttırıyormuyuz şafakları, 3 saat sonra Erzuruuum
canımm tabiki attırıyoruz gelsin erzurummmm
şuan en sevdiğim il Adana1 gün kala çok çok heyecanlanacağız gibi geliyor bana off off bugunu saymazsak 25 gün sonra Adana
benim şu an A harfiyle başlayan bütün illere karşı bir sempatim var
09 'a neyse ki 15 gün sonra düşeceğiz yani 2 haftacık, cidden az kaldı ya... Böyle böyle hesaplamalar yaparak daha çok umutlanıyorum ben çocuk gibi
aynen canım yaa artık arada ay falan yok Allah'ın izniyle bu ay sonu geliyorlar
Amin canım benim amin, İnşaAllah.... ben kaçıyorum iyi geceler
atarsa, Erzurum'a selam (25)
merhaba kızlar nasılsınız? birgün daha bitiyor
morfistan, burcu çay içmeye beklerim erzurumdaama gerçekten en güzel şehir Adana
merhaba kızlar nasılsınız? birgün daha bitiyor
morfistan, burcu çay içmeye beklerim erzurumdaama gerçekten en güzel şehir Adana
iyiyim canım sen nasılsın?yarın nişanlım çarşıya çıkıyor göreceğim çük şükür.pazar günüde taşınıyoruz Allah'ın iznliyle nişanlım gelene kadar taşınma meselesi bitecek rahat edeceğim.şafak atarsa istanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?