352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

gunaydın canım nasılsın ben ıyıyım cok sukur..ınan banada hıc gecmıyor gıbı gelıyor canım yaaa

nedemek canım oyy yerım onu ya tam sevılmelık zamanı geldıklerı gıbı alısırız hemen bı an once gelsınlerde
bencede gelsinler kocaman bir sarılalım o ara zaman hiç yaşanmamış olur. Öyle canım çok tatlıda benim ki biraz fazla hareketli doğduğundan beri yoruyorben çıkıyorum canım görüşürüz yine kolay gelsin sana

evet canım çok doğru söylüyorsun..1-2 sene sonra hevesim kaçacak malum ben çalışmıyorum.. kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayamıyorum.. ailem sağolsun istediğim yatak odasını alırlar ama ben o vicdan azabıyla o yatakta yatamam

sağol canım.ufak ufak halloluyor asıl heyacan evlenirken taşınacağım ev olacak sanırım canım.Allah dağına göre kar verir derler canım çok haklısın sağlık herşeyden önemli ananen içinde geçmiş olsun iyidir umarım.

canım ne yaptın öyle ya 13000 tl ye nerden bakıyorsun.bence okadar masraf yapma derim zaten ömürlük almıyoruz insan bi zamandan sonra sıkılıyor değiştirmek istiyor.ben 3000-4000 tl civarında birşeyler düşünüyorum tabi ben kendim alacağım ailemin maddi anlamda desteği yok

haklısın canım herkesin ayrı derdi var.bugünler banada geçmiyor gibi geldi.

Öyle canım bence gerek yok o kadar paraya sırf görüntüye alıyorlar bence. terazinin dediği gibi 3000-4000 civarı ortalama fiyatlar. Gönlünüze göre olsun inşallah herşey
haklısın canım herkesin ayrı derdi var.bugünler banada geçmiyor gibi geldi.
Allah herkese kolaylık versin canım

amin canım.hoşgeldin bu arada kimseciklerin sesi çıkmadı bu akşam

şafak 19. çoruma (yani nişanlımın şuan olduğu yere)selam olsun.sonunda 10 lara geldim ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…