352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ayy canım yaa neden sizin çarşı izinleri 3 haftada 1 ??.. bizimkiler gitti gideli askeriyenin tüm kuralları değişti.. normalde teskere almak üzere olan askerlere çift çarşı veriyorlarmış bırakın çift çarşı vermeyi 1 gün olan çarşı iznini de geri çektiler :20:

bilmiyorumki canım vallahi 3 haftada 1 çarşı bana da mantıklı gelmiyor neyseki nişanlım çok sorun etmiyor ortamı falan iyi

ayy canım yaa neden sizin çarşı izinleri 3 haftada 1 ??.. bizimkiler gitti gideli askeriyenin tüm kuralları değişti.. normalde teskere almak üzere olan askerlere çift çarşı veriyorlarmış bırakın çift çarşı vermeyi 1 gün olan çarşı iznini de geri çektiler :20:

Evet canım öyleymiş, benimki bu hafta çift çarşıda . Seninki de büyükşehirde askerlik yapmanın dezavantajını yaşıyor sanırım, bundan sonra hayat bize güzel canım çokkkk az kaldıııııııııııııııııııııııı :))))))))

selam kızlar nasılsınız? 9 gün mü kaldı ne :16: Çarşı son haftalar çift oluyormuş ama bizimkiler ceza almış bırak çarşıyı eğitimdeler 2 gündür. Olsun az kaldı ya. Siz de mi öylesiniz bilmiyorum sanki rüyada gibiyim ben, 5 ayın geçtiğine inanamıyorum bir türlü :1:

selam kızlar nasılsınız? 9 gün mü kaldı ne :16: Çarşı son haftalar çift oluyormuş ama bizimkiler ceza almış bırak çarşıyı eğitimdeler 2 gündür. Olsun az kaldı ya. Siz de mi öylesiniz bilmiyorum sanki rüyada gibiyim ben, 5 ayın geçtiğine inanamıyorum bir türlü :1:

aynen canım bana da şaka gibi geliyor tam 159 gün oldu gideli, ya bu saatten sonra her günleri cezayla geçse kaç yazar:90:
bitirdik artık ..

Evet canım öyleymiş, benimki bu hafta çift çarşıda . Seninki de büyükşehirde askerlik yapmanın dezavantajını yaşıyor sanırım, bundan sonra hayat bize güzel canım çokkkk az kaldıııııııııııııııııııııııı :))))))))

bizimki alışveriş yapma planı yapmıştı.. çarşı iptal olup planı aksayınca bana sardı :1: aman efendim neden geç uyanıyormuşum ben 4 ay sonra evli bir bayan olacakmışım niye dikkat etmiyormuşum erken yatıp erken kalkmaya alışmalıymışım falanda filanda abidik gubidik şeyler :1:

kızlar hazırlıklar nasıl gıdıyor ben bu hafta sonu temızlık yapacaktım ama usendım artık bu hafta sonu temızlık var evde :53: ayrıca kısısel bakımlarda yapılacak :32::32:

Back
X