352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

aynen canım düğünde yapılan masrafa fazlasıyla üzülüyorum.. salona ödenen milyarlara , gelinliğe ödenen onca paraya çok üzülüyorum.. zaten salon konusunda çok para harcamadık hatta Trabzon standartına göre gayet uygun bir fiyata anlaştık.. aslında istediğim modelde bedenime göre gelinlik bulabilirsem hazır da alabilirim yeter ki fiyatı abartmasınlar :18:bende fazla kabarık bir şey istemiyorum.. valla alnımızın akıyla düğünü derneği atlatalım bence de abartıya gerek yok.. sonradan borcu harcı bize kalacak

etimek tatlısını sevmeyen erkek yok sanırım.. nişanlım 1 aydır etimek tatlımı hazırla diyor artık gün yaklaştı ya günde 2 defa hatırlatıyor etimek tatlım hazır olsun diye.. bende onu yapmaya çooook üşeniyorum ama elim mahkum mecburen yapacağım dilinden kurtulamam :18:

üşenilir mi aylardr neler yiyolar yazık ben daha neyapsam dıye dùşünüyorum.bide kadayıflı muhallebimi yapsam:)

ooo sayfa şenlenmiş. Bugün gelinde bir kutlama yapalım kızlar yaa

Morfistancım herşey gönlünüze göre olur inşallah. Rüya gibi bir düğününüz ve devamın çok güzel hayırlı bir yuvanız olur

Zor günler geçmiş kutlayalımmmmm

hepinize gelsin kızlar. Artık sevdiceklerimizle araya hiç ayrılık girmeden bir yastıkta yaşlanalım
[video=youtube;ua0oTiPzrCM]http://www.youtube.com/watch?v=ua0oTiPzrCM[/video]

Son düzenleme:
canım benimki perşembe akşam 18.00'da burada, o saatte sarılıyor olacam gün değil de saat sayıyorummm, siz aldınız mı bileti ?

yok almadık canım çarşamba çarşıya çıkacak nişanlım o zaman alır 7 şubatta geliyor hayırlısıyla heralde o gün görüşemeyiz geç gelirse

evet canım bitiyor askerlik.355.dönemlerin şafaklarına bakınca bitmiş dedim bizimkisi:)

kızlar bakıyorum coşmaya başlamıssınız ne güzedarısı başımıza inşallahamaa neler duyuyorum oyle tatlı yapmaya üşenmeler filan üşenilir mi hiç ben kocacığıma izinlerde bile ne yedireceğimi şaşırdım...yapın tatlılar tuzlular da sonra askerlerinize laf vermeyin sonra az uğraşmazlar sizinle

bencede canım helede evlilerin işi zor yapcaklar tabi tatlıda tuzluda bizimkilerin anneleri düşünsün şimdilik

inşallah canım çoook teşekkür ederimm ..

ahh canım şu askerlik süresi boyunca nişanlım beni o kadar çok kızdırdı ki üşenmek benim hakkım

bencede canım helede evlilerin işi zor yapcaklar tabi tatlıda tuzluda bizimkilerin anneleri düşünsün şimdilik

Mutfak terapi alanı benim için bide kocaya olunca zevkle yapıyorum canım amaaannnn annemin yemekleri deselerde erkekler sevgili elinden çıkan yemekleri daha çok seviyor... sizde evlenince çok güzel seyler yaparsınız eminin

öyle canım haklısın onlar istesinde yaparız bende nişanlıma yemek yapınca ve beğendiğinde mutlu oluyorum.ah biz yokmuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…